Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 sigarayı söndürür söndürmez öpmeyin canım sizde. bi yere mi kaçıyor. bi bekleyin 15-20 dakka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 bir de şey var lan.. evlenilirse sigara kaynaklı hastalıklar sebebiyle doğacak masrafları ve sağlık sigortasını kendisinin karşılaması + pasif içicilikten ötürü yıllık doktor tarafından belirlenmiş bir miktarı sigara içmeyen tarafın hesabına geçirmesi gerekir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
the tick Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 sigara bahalandı artık sarma içerler daha leşşş hele sigarayı tutan iki tırnağı bide ojesiz görün sarı sarı bende içiyorum.içeni öpüyorum.mutluyum.bye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 içen adamla içen kız öpüşürse sorun olmuyor. ama içen adamla içen adam öpüşürse sorun olur tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 iyide sigarayla fantazisi var zaten bu olayın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 boş ver fantaziyi yaw orcan.. kül tablası işte be orcan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 tabla mabla tanımam öperim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 firenç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 içmeyin lüfen gızlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torque Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Kültablası yalamak iyi birşey olmadığına göre , ee aynı şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 ben hiç öyle bir hisse kapılmadım. heralde bende içtiğimden dolayı olsa gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 enteresan bi şekilde sigara içen sevgilim olmadı.karnım aç ise sigara içen biriyle opusemem herhalde.opusurken içmiosa problem yok.ama fazla seksi biriyse agzıma üfleyebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Bırak sigara içmesini, üstüne kokunun sinmiş olmasını bile istemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manve_13 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 abi en son birlikte olduğum kız bildiğin sanayi bacası gibiydi. Kızın sabah ilk işi sigara içmekti falan. Seksten soğudum salağın yüzünden. O ne biçim bi ağız kokusu ya. Allah belasını versin bak gene aklıma geldi sinirlendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 sigara içen kızla öpüşmek sigara içmeyen kızla öpüşmekle aynı. öyle kül tablası öpüyormuş muhabbeti de yok. onu da sigara öpen kızla öpüşmeyenlerin çıkardıgı bişey olodugunu sanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manve_13 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Fistan said: sigara içen kızla öpüşmek sigara içmeyen kızla öpüşmekle aynı. öyle kül tablası öpüyormuş muhabbeti de yok. onu da sigara öpen kızla öpüşmeyenlerin çıkardıgı bişey olodugunu sanıyorum sigara içiyor musun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 vivident Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Manve_13 said: sigara içiyor musun son içtiğimden beri hiç içmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 okumadım benım ıcın farkmaz diyorum ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 sigara içmiyen birisi için kız arkadaşından soğumak için çok net bir sebep . sigaranın insanların üzerinde bıraktığı o irenç kokuyu bide ağızdan ağıza direk alıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 yok öyle bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Bella said: sigara içiyor diye babam nişanlısından ayrılmış. selam fede. sonradan sorun olacaksa baştan başlamayın. sonradan yok bırakmazsan ayrılırım falan saçma. fede said: :) Abi hakikaten yani,ben de sigara içiyorum diye kız arkadaşım bırak dedi, bırakmak istemediğimi söyleyince beni sevmiyorsun oldu.evet sevmiyorum da nedir yani,sevmek ne yani. iyi ki de ayrılmışım, hem ona sorun hem bana.aman yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 bella. ismini değiştirseydin ismini. gecenin gizemini neyime yansıtayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar