irin Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 of tam bir atal öğrencisisin Deacon,allah seni! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 irin said: valla antalyalılıktan olsa gerek,bana istanbul sıcak gelmiyor,hele kampüs yayla tadında olduğundan püfür püfür. başka koşullarda hoş değil tabi,ter mer davutpaşa bulgaristan sınırında bir yer.. istanbul sayılmaz zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 eheh doğru ama avcıları falan düşününce iyi bile bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 dasaaa said: irin said: valla antalyalılıktan olsa gerek,bana istanbul sıcak gelmiyor,hele kampüs yayla tadında olduğundan püfür püfür. başka koşullarda hoş değil tabi,ter mer davutpaşa bulgaristan sınırında bir yer.. istanbul sayılmaz zaten. AHAHA arkadaşımız burda ben güney kampüsündeyim izlenimini vermiş sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 yok yaw.. ben davutpaşaya giderken adam gibi otobüs yoktu. yokuş çamurdan ibaretti.. bayağı yüzüklerin efendisindeki gibi çıkıyorduk olm yola.. ben hep acıların çocuğu, kürt çocuklar okula gidiyor haberi falan yapıyordum geyik olarak.. bayağı bi nefret etmişim davutpaşadan.. 1000kere de mat1 aldım lan oradan!!! mat2yi ilk sene 2.dönem verip halletmiştim.. ama mat1!!!! ırgh.. iğrenç.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 davutpaşa güzel oldu ya işte baya,yazacak gençleri korkutmayalım pls.seneye elektrik de geliyor,bilgisayar o boğaz manzaralı sınıfları pek ala terkedecek hatta. sanat da direnişteydi bugun eylem vardı,rektörlükle davalı fakültemiz var okulda. gerçi bence sanat gelmemeli,sanat fakultesi dediğin sehir merkezinde olmalı çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 irin said: of tam bir atal öğrencisisin Deacon,allah seni! ahah. ataldayken bu aklım olsaydı şimdi çok daha iyi bir üniversitede olurdum :p karıştı hatlar dsfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 FORCHAAAAAAAAAAAN neyse bi dönem tatil verdin kendine fena mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 1. selam bizim üniversite en zoru millet sabahlıyor saygular 2. 2.5 ortalama ile istanbul üniversitesi ingilizce işletmeye geçersen öm at, yemek ısmarlicam. 3. davutpaşa iğrenç 4. yaz okulu saks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 İlk sene calculus ve fizikten çakınca bende nefret etmiştim okuldan. Hatta fizik 101den çıktığımda deli gibi sağnak yağıyordu. Eve gidene kadar gördüğüm herşeyden nefret etmiştim. Zaman ilerledikçe bakıyorsun papuç bağlı gerektiği kadar çalışmaya başlıyorsun. Olur zamanla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 "roket adam" said: 1. selam bizim üniversite en zoru millet sabahlıyor saygular 2. 2.5 ortalama ile istanbul üniversitesi ingilizce işletmeye geçersen öm at, yemek ısmarlicam. 3. davutpaşa iğrenç 4. yaz okulu saks bizim üniversite daha zor kendinden bile zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devokai Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Bizde yaz okulu bile yok. Diğer döneme ders bile açmıyorlar. Kalınca, gelecek yıl alıyorsun. Geçme notu da 70. Var mı daha zoru? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 universite diye nerelere gittiniz siz yea. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devokai Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 p.s: i hate my life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 bende bütün gün bilgisayar falan oynuyorum dizi izliyorum arada bir sınav oluyor böyle gidiyorum okula çalışmadan geçiyorum çok zekiyim normal insan olmak sizin gibi zor olmalı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Deacon said: irin said: of tam bir atal öğrencisisin Deacon,allah seni! ahah. ataldayken bu aklım olsaydı şimdi çok daha iyi bir üniversitede olurdum :p karıştı hatlar dsfs. Adem Tolunay ? sıdıf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 ciddi anlamda az çalışarak 1. sınıfı geçebiliyorsunuz o yüzden sıkıntıya sokmayın kendınıze be abicim şimdiden. böle yaparsanız 2. 3. sınıfta iyice .öt oluyorsunuz. kendimden biliyorum. ha bide bilg mühendisliği 2. sınıfım artistik yapmıyorum hiçbi dersin zorlugu yok iki baksan geçicen ki bakanlar geçiyor. bizim gibi patide takılan adam ıkına sıkıla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 üniversite candır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 cumartesi sabah 8:30-18:30 arası dersim var diyorum. Daha korkunç bi üni hayatı olabilir mi bilemedim =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coquette Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 seni sevmiyorum final Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Dworgian said: üniversite candır. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 üniversite güzel, sınav kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 barnacle said: üniversite güzel, sınav kötü. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 üniversite seven varsa veriym bi tur geçsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Ok, şartları belirt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar