Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

seni sevmiyorum üniversite

forçen

Öne çıkan mesajlar

dasaaa said:

irin said:

valla antalyalılıktan olsa gerek,bana istanbul sıcak gelmiyor,hele kampüs yayla tadında olduğundan püfür püfür.
başka koşullarda hoş değil tabi,ter mer

davutpaşa bulgaristan sınırında bir yer.. istanbul sayılmaz zaten.

AHAHA arkadaşımız burda ben güney kampüsündeyim izlenimini vermiş sdf
Sosyal ağlarda paylaş

yok yaw.. ben davutpaşaya giderken adam gibi otobüs yoktu. yokuş çamurdan ibaretti.. bayağı yüzüklerin efendisindeki gibi çıkıyorduk olm yola.. ben hep acıların çocuğu, kürt çocuklar okula gidiyor haberi falan yapıyordum geyik olarak..

bayağı bi nefret etmişim davutpaşadan.. 1000kere de mat1 aldım lan oradan!!! mat2yi ilk sene 2.dönem verip halletmiştim.. ama mat1!!!!

ırgh.. iğrenç..
Sosyal ağlarda paylaş

davutpaşa güzel oldu ya işte baya,yazacak gençleri korkutmayalım pls.seneye elektrik de geliyor,bilgisayar o boğaz manzaralı sınıfları pek ala terkedecek hatta.
sanat da direnişteydi bugun eylem vardı,rektörlükle davalı fakültemiz var okulda.
gerçi bence sanat gelmemeli,sanat fakultesi dediğin sehir merkezinde olmalı çünkü
Sosyal ağlarda paylaş

İlk sene calculus ve fizikten çakınca bende nefret etmiştim okuldan. Hatta fizik 101den çıktığımda deli gibi sağnak yağıyordu. Eve gidene kadar gördüğüm herşeyden nefret etmiştim. Zaman ilerledikçe bakıyorsun papuç bağlı gerektiği kadar çalışmaya başlıyorsun. Olur zamanla.
Sosyal ağlarda paylaş

ciddi anlamda az çalışarak 1. sınıfı geçebiliyorsunuz o yüzden sıkıntıya sokmayın kendınıze be abicim şimdiden. böle yaparsanız 2. 3. sınıfta iyice .öt oluyorsunuz. kendimden biliyorum. ha bide bilg mühendisliği 2. sınıfım artistik yapmıyorum hiçbi dersin zorlugu yok iki baksan geçicen ki bakanlar geçiyor. bizim gibi patide takılan adam ıkına sıkıla ...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...