Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fedaykin abimizin açtığı topicler hakkında...

Solonor

Öne çıkan mesajlar

Ya durmadan bi topicler açılıyor, adam durmadan bize aşkın sevginin falan hikaye olduğunu sölüyo, önemli olan üreme içgüdüsünün olduğunu anlatmaya çalışıyo. Ve bence %100 bir şekilde haklı. Ama benim ruh sağlığım bozuluyo ya böle düşününce=), sadece tüm amacımız üremekmiş, soyumuzu devam ettirmekmiş gibi düşündüğüm zaman bi kötü hissediyorum ya kendimi. Sanki boşuna gelmişim gibi dünyaya, boşuna yaşıyomuşum gibi hissediyorum. Sizlerin de fikirlerinizi alıyım dedim, benim gibi düşünenler varmı acaba, yoksa ben kafayı mı yiyorum ya? Yazıyım dedim bi.

PS: Fedaykin abim, nolur kızma darılma, yazdıklarında sonuna kadar haklısın da ne biliyim işte. =)[signature][hline]A timeless word, the meanings changed
But I'm still burning in your flames,

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Solonor, 19 Temmuz 2004 17:20 tarihinde demiş ki:
said:
Eternal, 19 Temmuz 2004 17:17 tarihinde demiş ki:
fedaykin'i hepimiz severek okuyoruz..
En büyük fedaykin !!

Bişey demedim ki. :)
bende bişey demedim sana karsı..
ben aradan çıkan bir halkım işte burda
halkı temsil ediyorum.

- Bu hangi kanal
- Kanal X
- he en büyük kanal X

gibi..[signature][hline]opinions are like penis. woman's wont have usefull one. =P

eternalyzer
Sosyal ağlarda paylaş

He bide bu arada konuyla ilgili yorum yapmak gerekirse..
Aşk gerekli bir durum tabiki ..
Türün devamı için gibi bir olayı sürekli olarak belirtmek istedigin acıklamışsın fedaykinin ama
nitekim günümüzde çocuk sahibi olmayıp birbirlerini cok seven çiftlerde var..
Yani sonunda tabiki gene ihtiyaca cıkıyo kapı ama bence ihtiyaçtan öte bir durum bence bu..[signature][hline]opinions are like penis. womans dont have usefull one. =P

eternalyzer
Sosyal ağlarda paylaş

dünayaya niye geldiğini kimse bilemez ki.belli isteklerin amaçların doğrultusunda yaşarsın yani.yoksa herkezin dünyay bir gönderilme amacı falan filan bence yok öyle bişey.hatta çocuk yapmamak gibi bir fikrim var:horace:[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
OutTrader, 19 Temmuz 2004 17:22 tarihinde demiş ki:
zergler gibi bi hayatımız olsaydi daha mi iyi olurdu :) yumurtadan çık düşmana asit tükür, hatchery'nin dediklerini yap fln. öyle bir society'de olabilirdik tabi o zaman bu forum fln olmazdı..

aman allah korusun abi
şeytan kulağına kurşun...[signature][hline]iyi kötü çirkin
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Natural_Jedi, 19 Temmuz 2004 17:57 tarihinde demiş ki:
dünayaya niye geldiğini kimse bilemez ki.belli isteklerin amaçların doğrultusunda yaşarsın yani.yoksa herkezin dünyay bir gönderilme amacı falan filan bence yok öyle bişey.hatta çocuk yapmamak gibi bir fikrim var:horace:

erkekliginden $uphe eder :lol:[signature][hline]|tø lìvê før tø dìê|
Sosyal ağlarda paylaş

tüm genellemeler yanlıştır ve fedaykin de bir genellemedir. aman pardon; fedaykinin o topicte yaptığı da genellemedir. -bence-[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;)

[Bu mesaj Ouz_UFO tarafından 19 Temmuz 2004 20:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
unity100, 19 Temmuz 2004 19:54 tarihinde demiş ki:
said:
edi, 19 Temmuz 2004 17:18 tarihinde demiş ki:
*!sol kasini kaldirarak yazilanlari dikkatle incelemeye alir*

akademik bir tehdit mi bu ?

akademik ama tehdit degil :-)[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
Sosyal ağlarda paylaş

akıllı ve bilge insanlar zamanında yeterince aptallık yapıp deneyim kazanmış kişilerdir.

not: kim nerde ne çakmış, ne oluyor, ne regali :-)[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...