Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 joe johnston şey demiş, işte şey son filmin yönetmeni bu adam afssdf Çok farklı bir hikaye ile gelecek 4. film, yeni bir üçlemenin yolunu açacak demiş Kefenin cebi yok diyorum Spielberg ve Lucas'a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 fikirtepe dinazor parkı işte olm.. ben çözdüm hikayeyi.. hatta du bi saniye. galiba hikayeyi ben yazıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 said: Yani gelecek o da, bir gün haberi gelirse şaşırmayın ben kısa bir süre sonra Lucas'tan yeni bir üçleme bekliyorum. Yeni üçlemeden önce eski filmleri 3 boyutlu yapıp gösterime sokacaklar, aynı şekil lotr üçlemesi de tekrark gelecek. Bu sene gösterime giricek Robin Hood'u bile çeviriyo adamlar 3-D'ye. Tintin ve Hobbit filmleri de 3-D gelecekler arasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 3-d çekilmeyen filmleri 3-d'ye çevirmek ne kadar etkili olur ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 said: 3-d çekilmeyen filmleri 3-d'ye çevirmek ne kadar etkili olur ki? tamamen aynı görüntü yakalanır ancak tabi yönetmenin bu teknolojiyi düşünerek çekmesi daha avantajlı. Mesela siyah-beyaz filmler renklendirilebiliyor sonradan o zaman renkli gibi izliyorsun ama yönetmen onu bilse ona göre tonlama yapardı vs. Avatar'da altyazılı sahnelerin çekimleri iyi kullanıma güzel bir örnek mesela. Bu sene gösterime giren Zemeckis'in Christmas Carol filminde bence Avatar'dan daha iyi 3D sahneler vardı, görüntü first person uçuyodu durmadan hiç yoktan. Ancak animasyon diye aynı etkiyi yaratmadı belki insanlarda. 3 boyut yapınca patlamalar, ok atma vs hepsinde güzel bir efekt yakalarsın. Ön planda hareketli cisimlerin olduğu görüntülerde iyi olur. Mesela Robin Hood gösterime girince göreceğiz nasıl olduğunu Ridley Scott, Avatar'ın süksesinden sonra 8 milyon dolar ek bütçe istedi 3 boyuta çevirmek için diye okumuştum, fakat bu tamamen doğru mu bilmiyorum çünkü filmler 4 ay gibi bir sürede çevrilebiliyor 3-D'ye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 İlk filmdeki sahneleri düşünüyorumda, 3d hem çok güzel olur hemde o filmin etkileyici olması için 3d ye ihtiyacı yok sonucuna varıyorum :D ayrıca 3 boyutlu Jeff Goldblum kızlar üzerinde erkeklerin 3 boyutlu Angelina Joliede yaşayacağı etkiyi yaratarak yuva yıkabilir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Bahanede new age izlemedi bu fulmleri ondan remake yapiyoruz kisaca diyemiyorlar kısır inek gibiyiz yaratamıyoruz diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 senaryoya başlamış spielbörg amca 2-3 seneye koyarız cocugu demiş.baya iyi olcak demiş jurassick park limitsiz bir seri olmalı ya.2 senede bir dayasınlar yeni film Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 oha çok şiyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 yeni starwars gelmesin, son 3leme bok gibiydi afferdesiniz hala anakini görünce sinirlerim oynuyor. final battle sahnesinde anakinin konuşmaları yok mu hele monitörü teppikliyorum ne zaman izlesem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 star wars o kadar dandik ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 ilk 3 süper. son 3 anakini oynayan aptal yüzünden berbat. onun yerine gerçek kesitte ki sarı bıyık abiyi koysak daha iyi kotarırdı ilk 3, son 3 karışmasın yeni seri dandik, eski seri süper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 ama fanboyu çok ya 4-5-6 ne kadar mükemmel ise 1-2-3 o kadar kötüydü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 3d mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar