Helcaraxe Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 seks ayinleri olmasında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 manowar sahneye hatun çıkarsın ehehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 ulan su kurban denen kenef grubu cikaranlar her metal konserine kimse azina sopayla vurasim war Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 oha afiş doğruymuş ahahha süper lan sevindim inanılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 BonePART said: ulan su kurban denen kenef grubu cikaranlar her metal konserine kimse azina sopayla vurasim warkurban nerde yahu? http://tr.sonispherefestivals.com/2010/02/rammstein-set-the-uk-ablaze-reports-photos/ Biletler 5 Mart 2010 Cuma tarihinden itibaren www.biletix.com adresinden satın alınabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 aaa kurban yok ole bi havaya girmisim ki kurban olmali diye oh be walla yok ben hayal goruyomusm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Tek Günlük bilet fiyatları Sahne Önü 250 TL Saha İçi 105 TL VIP 200 TL 1.Kategori 150 TL 2.Kategori 120 TL 3.Kategori 95 TL 4.Kategori 65 TL Kombine Bilet Fiyatları Sahne Önü 400 TL Saha İçi 160 TL VIP 300 1.Kategori 200 2.Kategori 150 TL 3.Kategori 140 TL 4.Kategori 110 TL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 4. kategori neresi acaba, tuvalet kenarı mı ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 xaty said: yorumsuz gerçek afiş: http://tr.sonispherefestivals.com/wp-content/uploads/2010/03/Soni-tk-wkd-black.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 asıl Rock'n'coke napcak bunun karşısında çok merak ediyorum. ahahah headliner diye Eminem falan getirirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 e gene yapmayacaklar tabi ki =) ya da 300 milyona iron maiden yapacaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 heh ali samiyen'deki 12-13 sene önceki metallica konserinde kalmışsın sen bone =) BonePART said: aaa kurban yok ole bi havaya girmisim ki kurban olmali diye oh be walla yok ben hayal goruyomusm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 direk net oturulcak yerlerden alcamda mrumda deil sahne ici alip zaten durbunle izliyorum otururum en azindan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 oturma planı şöyle olacak diye iddia ediliyor da bakalım resmi değil bu ufacık zaten ama okuyabildim ben =) http://profile.ak.fbcdn.net/object2/1339/26/n333314385977_9580.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 ok o zaman 1inci yada 3 uncu kategoriden alirim olmadi 4 alir birerde durbun alirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 yiyecek içecek sokulmaz yazmıyo kurallarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 evet cam şişe sokulmaz yazıyor sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
çastiz Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 saha içi kombine alırım muhtemelen, üstü fazla altı az gibi geliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 oha boyle bi festival icin fiyatlar cok iyi yalniz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 ne bekliyonuz abi festival fiyatı daha ne kadar olabilir ki gören de bişi sancak elin ecnebisi 100€'ya wacken'e gidiyor konaklamalı sevişmeli biz de 4-5 tane headliner gelince muhakkak çok pahalı olmalı çok olağanüstü bir olay çünkü diye safolayazıyoruz. a aa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 ingiltere fiyatları gayet pahalı polonyada da bizimkinin yarısı bizimki fiyatına hemen hemen biletler gayet ucuz yani standarttan eğer yukarıdaki gibi olursa.. o liste de resmi değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 ben su an elin ecnebisiyim mesela. ingilterede sadece kamp + kombineye £160 verdim. ki daha on satis fiyati bu. turkiyede o fiyata sahne onu kombine alabiliyorum. kaldi ki turkiyenin line up'inin ingiltere line up'indan hicbir eksik yani yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 *sabri bey misali bağırarak taklalar atar* var mı sahne önü alacak şimdiden, ben abanıyorum valla direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 bi ihtimal sahne önü banko saha içi alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 mekan süper. kombine alıp mıçmaya evime giderim. amma velakin o tarihlere tatil ayarladık. erteleyecez mecbur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar