Cassiline Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Rammstein'ı izledikten sonra bütün hevesim kaçtı. Daha iyisi yapılamaz bundan yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Rammstein inanılmaz bi grup. hayran kaldım resmen harikalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Rammstein,yaban ellerde ne yapıyorsa burda da aynısını yaptı.Yıllarca yırtındım en iyi sahne shovu bu adamlarda diye.Grubu fazla sevmeyenler bile çoşmuş bir de hayran olanların halini idrak edin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raw power Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Rammstein yıktı geçti.Daha iyi bir sahne şovu seyretmedim,seyredebileceğimi de düşünmüyorum. Alice in Chains'te çok güzeldi.Jerry babayı canlı izlemiş olduk.Willam DuVall'ı da sevdim sempatik bir herif,güzel de söyledi şarkıları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Mortis said: Rammstein inanılmaz bi grup. hayran kaldım resmen harikalar. welcome to music and performance business. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proggorp Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 birazdan yola çıkıyorum pazar günü için. bakalım neler olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 manowar çıktı mı sahneye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DamienThorne Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 http://sonisphere-photos.blogspot.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 manowarda eleman türkçe falan konuşma yaptı baya iyidi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Ben de yarın MegaDave'i izlemeye geliyorum. Ellefson'da dönmüş kral. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Manowar'da basçı baya baya türkçe konuştu bir iki dakika.. Türkiye'yi çok sevdiğimden biraz türkçe konuşayım dedim dedi. Sonra en sonunda Bu festivale 4 büyük grup geliyormuş diyorlar, siktirsinler ordan dedi. Tek büyük grup hangisi dedi. Bütün stad hep bir ağızdan MANOWAAAAR falan dedi. güzeldi eğlendik baya. Volbeat de güzeldi. tam volbeatin çıktığı saatte gidip saha içinin en ön sıralarına kadar ilerledik arkadaşlar. rahat oldu. Dün işkence çektik resmen ama rammstein için değdi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 accept i pek bilmiyodum ben. adamlar baya iyi şovmenmiş be... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 ben accepti hiç dinlemedgm için direk çıktım manowar'dan sonra.. bizel birikte baya çıkan vardı saha içinin yarısı boşaldı sanki hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Abi ayıp etmişsiniz haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crematorium Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Son güne bilet bulamayan varsa ki bugün öğlen de yok diyodu şu an var http://www.biletix.com/event.htm?id=LLSP4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 bugun tam oldschool gündü manowar basscısının türkçe nutuğu ilginçti gerçekten daha sakin geçti bugun, accept de çok eğlendirdi manowardan sonra baya bi insan gitti daha bi rahatladı ama yine de kalabalık vardı. asıl enerjimizi yarına saklioruz bugun Volbeat 5 saniye slayer riffi çaldı ve insanlar birbirine girdi. Yarın neler olabileceğinin küçük bir göstergesiydi bu hehe katliam olacak xP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 off eşşek cesedi gibi kokmuştur oralar hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
niggaknow Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 abi bildiğin veletlikten beri dinlediğim eski ergenliğimden kalan tek gruplardan biri abi şu rammstein. küçükken bildiğin adamların sahne şovlarını bildiğin büyülenmiş gibi izledim. orda bulunsam büyük ihtimal ağlardım bildiğin. bu adamlar sahne şovunda 1 numara ciddi bir şekilde. yurt dışında ne yapıyorlarsa aynısını yaptılar hatta fazlasını yaptılar. till bir efsane. kısmet gurbette izlemekmiş. keşke burada da izleyebilseydim. izleyenler çok şanslılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 bi tek alice in chains'in ne çaldığını merak ediyorum. layne şarkılarından var mıydı hiç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Mortis said: katliam olacak xP ayık ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yuco Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 DamienThorne said: http://sonisphere-photos.blogspot.com/ ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 soulberry said: bi tek alice in chains'in ne çaldığını merak ediyorum. layne şarkılarından var mıydı hiç? vardı tabi. sonlara doğru angry chair olsun would olsun rooster olsun döktürdü elemanlar. ama ilginç bi şekilde ben yeni solisti de sevdim. adam sahneyi idare etmesini biliyo atlıyo zıplıyo ama sırası geldi mi yerini jerry e de bırakıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 ayrıca manowar ın basıçısının big four a ettiği türkçe sözler de baya bi alkış aldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crematorium Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 We will return Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Manowar inmeden önce Joey'nin basının bütün tellerini koparması da süperdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar