delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 pazar gunu metallica bekle geliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 abi şu metallicayı görmek çok istiyordum bir tek ona gelicektimde ne bilet var ne de benle gelicek biri o yüzden yalan ettim artık anlatırsınız bana:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 yarın gece yola çıkıyorum bende,3 günlük kamp alanında bakalım ne çileler çekicez.kapalı en alttan bilet aldıydım ıslanıcaz sanırım bakalım yağmurluk falan bulmaya çalışayım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 elimde 2 adet "kombine saha içi" bilet var. 2 adet kombine tribün bileti ile değiştirmek istiyorum. hangi tribün olduğu çok önemli değil ama "yeni açık", özellikle de "a blok" olursa iyi de olur. hadi lan, saha içi işte on numero. değişek. beni seç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Megadeth Metallicanın alt grubu olarak çıkıcak falan diye bişeyler duydum what ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 tam tersi olmali bence :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Megadeth'i Metallica'dan daha çok seviyor olabilirsiniz de, Megadeth'in Metallica'nın altında çıkmasına şaşırmak da baya iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 herhalde altinda cikacak nolcakdi bide :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
niggaknow Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 delimanyakcapkin said: herhalde altinda cikacak nolcakdi bide :) ayrı güne koyucaklardı abi. aşırı megadeth hayranlarıda var yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 belki cumartesine alinabilirdi ama ayni gun icerinsideki siralama dogru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 niggaknow said: delimanyakcapkin said: herhalde altinda cikacak nolcakdi bide :) ayrı güne koyucaklardı abi. aşırı megadeth hayranlarıda var yani. katılıyorum, geçen seferde geldiklerinde 2 saat sahne ekipmanı testi ve 1 saat megadeth izlemiştik... 1 saat kulağımızın kovuğuna gitmedi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 ben megadeth'in başlı başına cumartesi günkü headliner olmasını isterdim mesela ama tutturmuşlar big4 diye illa kombo yapcaklar ha kombo yapcaklarsa elbette çatır çutur altında çıkar megadeth metallica'nın bunun tersini düşünmek için irrasyonel liseli metal fanı olmak lazım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 o değilde ben ciddi ciddi bi saldırı olacağını düşünmekteyim. adamlar baya baya cihad ilan etmişler çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 beşiktaşta taksimde filan nereden yağmurluk bulabiliriz? belki konser alanında da satılır da, almaya mecbur kalıp kazıklanmak istemiyorum. yağmur da yağmasın ya. yağarsa da böyle çok hafif, sırılsıklam etmeyecek şekilde yağsın. güzel bile olabilir öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 aynen bana da lazım ekşide birisi link koymuş ama anadolu tarafında ucuza satan bir tükkan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 ekşide nerede link, veya verebilir misiniz burada sfd gelecek yeto arkadaşlarımın yağmurlukları yok, zırlıyorlar pf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 nerden alıcaz yağmurluk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 trollüğe gel :D http://www.habervaktim.com/haber/127987/akbank_rezillikte_h%C3%A2l%C3%A2_israrli.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 bu arada içeçekler piyasa ile aynı fiyata satılacakmış sömürmeyecekler bizi yani nays Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Lancelion said: ekşide nerede link, veya verebilir misiniz burada sfd gelecek yeto arkadaşlarımın yağmurlukları yok, zırlıyorlar pf pardon geç cevap için: http://www.yagmurluk.biz/index.asp bu vardı ekşide neyse gençler ben çıkıyorum hadi öpüldünüz. ccc istanbul ccc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 arkadaslar tuborg bira satilio, tuborg gold. hard icki yok. tuborg 6.5 tl su 0.5 tl meyve suyu falan 2.5 tl redbull 5 tl ek olarak yagmurluk alin mutlaka sweetshirt falan alin gece icin. gece serin oluo az once dondum oyle geldim eve mesela. saat 11:30 da her turlu konser bitiyor bunu da yaziyim sdf SAHNE MUKEMMEL BU ARADA! paranizla ticket aliosnuz 2.5 tl lik ya da 0.5 tllik istediginiz kadar. onlarla alisveris yapiosunuz efes one love gibi her bar onunde kasa bekleme derdi yok sdfsd ha bi de icki alirken kimlik sorulcak, genc gosteriyorsaniz kimliginizi fln hazir edin dsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 çok sağol Mithr ya.. yiyecek çeşitleri ve fiyatları nasıl peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LombaK_Knight Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 DeadSkinMask said: o değilde ben ciddi ciddi bi saldırı olacağını düşünmekteyim. adamlar baya baya cihad ilan etmişler çünkü. Ağbi eyvallah var öyle bir durum ben de takip ediyorum. Ekşi'de de değinmişler, 50 000 tane metalcinin olduğu yere gidip mırın kırın etmek için bayağı şaşırmak lazım. Rammstein'dan da hazzetmem ama gidicem gene bugün. Orada bulunmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pch Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 gidenlere soracaklarim var. girişte güvenlik nasıl sırt çantalarını falan kontrol ediyorlar mi caktirmadan 1-2 bira soksak iyi olur. otururken koltuktaki bilet numaralarina dikkat ediliyo mu bi de ortam nasi ortam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 pch said: gidenlere soracaklarim var. girişte güvenlik nasıl sırt çantalarını falan kontrol ediyorlar mi caktirmadan 1-2 bira soksak iyi olur. otururken koltuktaki bilet numaralarina dikkat ediliyo mu bi de ortam nasi ortam çantaları kontrol ediyorlar, ama neye öncelik veriyorlar bilmiyorum. yani bende yiyecek içecek yoktu ama ses de çıkarmayabilirler bilmiyorum. ben saha içindeydim, numara olayını bilemicim. ortam da fena değildi yani. ayrıca rammestein öyle bir sahne show'u sergiledi ki festival böyle bitse kimseden ses çıkmaz bence. tool konserinden sonra gördüğüm en iyi sahneydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar