quuq Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 200 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quuq Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 bizde kapı açılış saatinden önce orda olmayı planlıyoruz . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 -Deno- said: yanımda küçük bir çanta götürmeyi düşünüyorum, içine soğuk su, şu hazır satılan vakumlanmış sandviçlerden, cola falan doldurucam doldurabildiğim kadar. dışarıdan yiyecek içecek sokulabiliyor mu acaba? bi hipnelik yapabilirler gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 quuq said: içerde mutlaka satarlar abi.bira falanda olur sıkma canını. saha içi tıklım tıklım olacak. o kalabalıkta ne gidebilirsin ne dönebilirsin, yer kapma meselesi falan da var tabi. biz içeri girer çökeriz orta en ileriye gruplar başlayana kadar, kimseyi de geçirtmeyiz kendi tarafımızdan ileri. sağda solda satılanlara bel bağlarsan canın sıkılır, tecrübeyle sabit. herkes en azından suyunu almalı yanına. ayrıca ben şemsiye de götürmeyi planlıyorum, yağmurlu gözüküyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quuq Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Myshkin said: saha içi tıklım tıklım olacak. o kalabalıkta ne gidebilirsin ne dönebilirsin, yer kapma meselesi falan da var tabi. biz içeri girer çökeriz orta en ileriye gruplar başlayana kadar, kimseyi de geçirtmeyiz kendi tarafımızdan ileri. sağda solda satılanlara bel bağlarsan canın sıkılır, tecrübeyle sabit. herkes en azından suyunu almalı yanına. ayrıca ben şemsiye de götürmeyi planlıyorum, yağmurlu gözüküyor. bizide kabul etsenize aranıza :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 yiyecek içeçekleri geçtim sakızları bile topluyorlar. uyuşturucu olabilir şüphesi ile. su şişelerini de topluyorlar millet birbirine, sahneye atmasın diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 ben hiç kasmıyorum, kenarda köşede sote bir yer bulup takılıyorum öyle. insanlara filan da sinirlenmiyorum. tadı kaçıyor yoksa. hep aynı terane olacak işte insanlar en öne yığılacak hayvan gibi, birbirini eze eze. kaçarı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Myshkin said: quuq said: içerde mutlaka satarlar abi.bira falanda olur sıkma canını. ayrıca ben şemsiye de götürmeyi planlıyorum, yağmurlu gözüküyor. yağmurluk al yanına daha mantıklı. şemsiye ile mücadele verilmez. zamanında one love festivalinde dağıtmışlardı, bende depolamıştım, onları yanıma alacam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 rahatsiz said: yiyecek içeçekleri geçtim sakızları bile topluyorlar. uyuşturucu olabilir şüphesi ile. su şişelerini de topluyorlar millet birbirine, sahneye atmasın diye. sonra 2 liradan bardak su satıyorlar içerde bu konserlerde ne olur bilmiyorumda met konserinde kapıdan hiç bişey geçirtmiyorlar filan dediler biz çantayla girdik içeri açıp bakmadılar bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 BiTcH_oFBaT said: Myshkin said: quuq said: içerde mutlaka satarlar abi.bira falanda olur sıkma canını. ayrıca ben şemsiye de götürmeyi planlıyorum, yağmurlu gözüküyor. yağmurluk al yanına daha mantıklı. şemsiye ile mücadele verilmez. zamanında one love festivalinde dağıtmışlardı, bende depolamıştım, onları yanıma alacam :D kapşonlu artı şemsiye düşünüyordum da cidden yağmurluk daha mantıklı sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 S-H said: rahatsiz said: yiyecek içeçekleri geçtim sakızları bile topluyorlar. uyuşturucu olabilir şüphesi ile. su şişelerini de topluyorlar millet birbirine, sahneye atmasın diye. sonra 2 liradan bardak su satıyorlar içerde bu konserlerde ne olur bilmiyorumda met konserinde kapıdan hiç bişey geçirtmiyorlar filan dediler biz çantayla girdik içeri açıp bakmadılar bile ya efeste de öyle oldu. ilk gün kimse bakmadı bile bize. ikinci gün didik didik ettiler. şansına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lidriel Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 pazar günü bildiğin katliam olacak stad falan yıkılacak sanırım, programa yeni bakabildim oyoyoy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 haftasonu yağmur olacak diyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 şöyle azcık yağsa festival boyunca aslında fena olmaz 50 derece sıcak olmasındansa ama azcık.. =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 http://www.roadrunnerrecords.com/blabbermouth.net/news.aspx?mode=Article&newsitemID=141969 BURDA OLMAZSA AYIP OLUR. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 http://www.habervaktim.com/haber/127830/sehitlerin_anisi_icindurdurun_bu_rezaleti.html habervaktim konserin iptal edilmesini istemiş. said: Adeta Türkiye ile dalga geçmeyi hedefler gibi Gazze'ye yardım götürürken şehit edilen vatandaşlarımıza nispet edercesine organizasyon hakkının Purple Concerts isimli İsrail firmasına verildiği belirtiliyor. Festivalin güvenliğini ise, Mossad ajanlarından kurulduğunu ortaya çıkardığımız ICTS isimli firmanın sağlayacağı ifade ediliyor. Purple Concerts isimli firmanın iki ortağı bulunuyor. Ortaklardan Marcel Avram İsrail doğumlu ve İsviçre'de yaşarken, diğer ortak Hagai Strohweiss ise İsrail'de yaşayan eski bir İsrail Özel Kuvvetler askeri. zaytung haberi sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Cuma yağış olabilirmiş ama hafta sonu yokmuş diye duydum bugün... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 ahahahahaa yorumlar daha efsane abi ahduıashdusa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 abi ahahah inşallah taşlamazlar bizi çıkışta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 yok idil biret kitlesine benzemez o kitle. yemez. bu arada bu nasıl komik bir uyarıdır yahu: said: Editörün Notu: SAYIN OKUYUCUMUZ BÜYÜK HARF YAZILAN YORUMLAR ONAYLANMAMAKTADIR. İLGİNİZE TEŞEKKÜR EDERİZ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 aynı uyarıya bende takıldım cok degisik insanlar var valla. biriside demiş stadda yere yıldız çizip ayin yapcaklar demiş nası bi düşünce abi bu yuh artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 ayrıca Yazar: ibrikgül - 2010-06-23 16:33:58 ekşisözlük denen o siteyide burdan lanetlemek istiyorum,böyle konserlere giden kişiler hep öyle yerden çıkıyo bence. ayrette çok pişman olacaksınız ama o zaman o sapkınlıklarınız sizi kurtarmayacak yazıklar olsun böle sanata Yazar: ibrikgül - 2010-06-23 16:33:27 şuan bu yazıyı yazıyorum ve ağlıyorum biliyormusun ne günlere kaldık rabbim sen islahet.iyrenç bu insanlar islah olurlarmı bilemem çok acı bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=1AdzqU4I1MM sofia'da çıkmışlar hep beraber behh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Ben Kapalıdan aldım. Ara sıra maçlara da giderim orada ama yani bırak kapalıda izlemeyi hiç yağmurlu havada maç izlememiştim. Acaba Yağmurluk falan götürmeye gerek varmıdır şemsiye yetermi( o da yol için)? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crematorium Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Kombineyi bugün aldım. Kuzenle beraber olalım diye 4ten aldım ama köşeye bi yere düştüm çok mutsuzum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar