Shimone Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 motörhead gelirse kombine alamadığım için cidden çok üzülürüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 alice cooper gelirse müthiş olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 alice cooper gelsin ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
requem Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 alice cooper kiss motorhead hepsi dolu gözüküyor o haftasonu. bakalım kim olacak ben de meraktayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 GnR istemezük, Alice ya da Motörhead gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 said: 01. Rammlied 02. B******** 03. Waidmann’s Heil 04. Keine Lust 05. Weisses Fleisch 06. Feuer Frei! 07. Wiener Blut 08. Frühling in Paris 09. Ich tu dir weh 10. Liebe ist für Alle da 11. Benzin 12. Links 2 3 4 13. Du Hast 14. P--sy First Encore 15. Sonne 16. Haifisch 17. Ich Will Second Encore 18. Engel buyrun rammstein'ın 2 şubattaki manchester konserinin setlisti. tatmin edici değil ama ilk kez geldikleri için farketmez mi demek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 LAN MEIN HERZ BRENNT NERDE LAAAAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Ohhh MetClub üyeliğimi kapızladım, Meet and Greet çekilişini de kazanırsam bekle beni Jamez, bekle beni Kirk, Lars, Robert. Bu arada Metallica'nın 21 Nisan'da Litvanya'da verdiği konserdeki setlist bize de denk gelirse muhteşem olacak; 1.That Was Just Your Life 2.Cyanide 3.Harvester Of Sorrow 4.The Four Horsemen 5.The Day That Never Comes 6.Sad But True 7.My Apocalypse 8.Creeping Death 9.The Unforgiven III 10.And Justice for All 11.One 12.Master Of Puppets 13.Blackened 14.Nothing Else Matters 15.Enter Sandman 16.Breadfan 17.Motorbreath 18.Seek & Destroy Breadfan'i bayadır çalmıyorlardı, ama oraya bir Battery lazım. Yeni albümden 6 parça çalmışlar, onu da şöyle 4 - 5'de tutup uzun süredir çalmadıkları birkaç parçayı da sokuştursalarsa araya kusursuz olur. Phantom Lord ya da Trapped Under Ice falan gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 oh çok şahane ben son albümü seven biri olarak canlı duymak istiorum açıkcası =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 heaven hell iptal :( dionun hastalığından dolayı konserleri iptal etmişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 işte bu bok gibi bir haber oldu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 öff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 hay allah kahretsin be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
requem Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 siVerim konserini de heavy metalini de babaya birşey olmasın iyileşsin yeter :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yuco Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 BiTcH_oFBaT said: said: 01. Rammlied 02. B******** 03. Waidmann’s Heil 04. Keine Lust 05. Weisses Fleisch 06. Feuer Frei! 07. Wiener Blut 08. Frühling in Paris 09. Ich tu dir weh 10. Liebe ist für Alle da 11. Benzin 12. Links 2 3 4 13. Du Hast 14. P--sy First Encore 15. Sonne 16. Haifisch 17. Ich Will Second Encore 18. Engel buyrun rammstein'ın 2 şubattaki manchester konserinin setlisti. tatmin edici değil ama ilk kez geldikleri için farketmez mi demek lazım. Bir tek Mein Teil'in olmaması beni üzdü ='( Ama beni kesti gibi bu setlist. Evet kesti. HIER KOMMT DIE SONNE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 axessin tribün 1. kategori biletleri duruyor mu yahu* duruyorsa axess kart bulcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 h&h çekildiğine göre big four daha fazla süre alır mı acaba ? yoksa yerine başka grup mu gelir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 big four daha çok kalsın tabi ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 BEYLER CMT AÇIKLANDI FERHAT GÜZEL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 sen de iyi ki bir title aldın arkadaşım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 -Deno- said: LAN MEIN HERZ BRENNT NERDE LAAAAN MEIN HERZ BULENT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yuco Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 -Deno- said: sen de iyi ki bir title aldın arkadaşım. title'ı koparan geliyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 -Deno- said: Ohhh MetClub üyeliğimi kapızladım, Meet and Greet çekilişini de kazanırsam bekle beni Jamez, bekle beni Kirk, Lars, Robert. Bu arada Metallica'nın 21 Nisan'da Litvanya'da verdiği konserdeki setlist bize de denk gelirse muhteşem olacak; 1.That Was Just Your Life 2.Cyanide 3.Harvester Of Sorrow 4.The Four Horsemen 5.The Day That Never Comes 6.Sad But True 7.My Apocalypse 8.Creeping Death 9.The Unforgiven III 10.And Justice for All 11.One 12.Master Of Puppets 13.Blackened 14.Nothing Else Matters 15.Enter Sandman 16.Breadfan 17.Motorbreath 18.Seek & Destroy Breadfan'i bayadır çalmıyorlardı, ama oraya bir Battery lazım. Yeni albümden 6 parça çalmışlar, onu da şöyle 4 - 5'de tutup uzun süredir çalmadıkları birkaç parçayı da sokuştursalarsa araya kusursuz olur. Phantom Lord ya da Trapped Under Ice falan gibi. yeni albümden bi şarkı yeter de artar bile, saçma sapan şarkılar için klasikleri es geçmesinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Bu arada, H&H'in çekilmesinin bu kadar geç duyurulmasının da kötü niyetli bir karar olduğunu düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 for whom the bell tolls gibi bir şarkı yapılmış, her konser çalınmalı. aktiftablet said: Bu arada, H&H'in çekilmesinin bu kadar geç duyurulmasının da kötü niyetli bir karar olduğunu düşünüyorum. kesinlikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar