Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aylardir kullanmadigim hesabim icin yok diyor ?


di

Öne çıkan mesajlar

Selam,

Bi 5-6 aydir login olmadigim hesabima olayim dedim ama yok boyle bisey diyor. Mail'e erisimim yok diyerek direkt kullanici adi ile deneyeyim dedim onun icin de yok boyle bisey dedi. Gelen e-postalara da goz attim acaba yanlis mi hatirliyorum diye ama o da dogru.

Nedendir bu olay ? Belli bir sure sonra kullanilmayan hesap falan silmiyordur heralde blizz ?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

6 ay aktif değilse blizzard hesapları silme hakkını gizli tutar diye bir madde var eula da. hatta tam olarak cümle, aktif olmayan hesaplar için : 6 sonunda silinen hesaplarla ilgili olarak blizzard sorumluluk kabul etmez gibi bişeydi.

ha ama bana sorarsan silinmemiştir 99% bnet merge ile ilgilidir sorun.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

6 ay da silmez. Zaten silmiyorlarda acc, kazara silinmiş olması gibi bir şey olabilir diycem. Zira ben 10 ay sonra geri döndüm herşey yerli yerinde.

di

zorunlu olarak getirilen battle.net account merge'ü tamamladın mı tam olarak?

girip 6 basamaklı bir üyelik formu tamamlıyorsun ve varolan wow accountunu aynı zamanda bir battle.net accountu yapıyorsun

ve bundan sonra oyuna girerken üyelikte verdiğin mail adresin senin kullanıcı adın oluyor.

o işlemi tamamla ve sonrasında istersen son bir kez passwordunu resetle, zira ben yaptım oyuna gircem şifre yanlış diye tutturdu, lan az önce yazdım deyyus dedim, dinlemedi son kez pass'i yeniledim ve ondan sonra girdim.

bunlardan birini yapmadıysan bir dene.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

6 ayda silinmez diye bişey yok

blizzard 6 ay sonunda account güvenliği ile ilgili konulardan kendini muaf tutuyor.

http://eu.blizzard.com/support/article.xml?locale=en_GB&articleId=20399&parentCategoryId=2240&pageNumber=1&categoryId=2241

How long do you keep my characters and items when I cancel my subscription?

The current policy is that we will keep frozen accounts and all characters for at least 6 months. It is quite likely that they will be kept for much longer, but at this time we guarantee 6 months.

Before we do decide to remove any details or characters we will send out a warning to the account owners giving them a chance to briefly reactivate their account if they wish to maintain their characters.


ama burda da dediği gibi seni uyarmadan da silmiyorlar. muhtemelen bnet merge için gönderilen maili fln kaçırmışındır görmemişindir biraz kurcala bakalım..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Abi sifremi unuttum diyorum. Diyor ki hesabini battle.net'e merge ettiysen burdan, yok sadece wow hesabinin sifresini almak istiyosan burdan diyor. Eh wow hesabi diyorum mail ve kullanici adi diyor. Giriyorum yok boyle bisey diyor. Sonra o zaman mail'i de hatirlamiyorum diyorum, kullanici adina yine yok diyor.

Taa ilk zaman gelen mail'leri falan buldum baktim. Bi yanlislik yok girdigim bilgilerde.

Hack zor ya. En azindan ben hack'lenmemisimdir. Kimseye vermis miydim onu hatirlamaya calisiyorum =) Ne addon kullandim ne de adam akili oynadim cunku.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Eğer biri senin hesap şifren biliyorsa ve senin bıraktığını duymuşsa aynen indiregandi yapıp kendi battlenetine almıştır hesabı.

benim battlenette öyle oyunu bırakıp "war oynayacam ben" diyen birin hesabı var şuan mesela. Ondaki hunter palayı aynen kendi hesabıma geçirdim çiçek gibi oldu :D. Eleman şimdi abi vazgeçtim dese üstüne bir bardak su içer.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

3 gün önce wotlk triali denedimde. 2007 aralıkdan beri kapalı olan arkadaşın hesabını aktif edip girdim. yani 2 yıllık hiç oynanmamış bir hesap bile halen duruyorsa senin hesabınında duruyor olması lazım. Yani en azından aktif olmadın diye silmemişlerdir.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...