varlok Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Kaspar said: kiev otobüsü! ahahahaha efsane o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 dasaaa said: razzRaziel said: kızlar çok işsiz facebook genel olarak işsiz şeysi değil mi zaten? işsizlikle facebook kullanma yoğunluğu arasında doğru orantı olduğu doğru da, pati kullanımıyla aynı şey bence. genel olarak internetin bir kısmı sırf işsizler için? sdf. ha ama yakında kuş diliyle yazalım sır kapısı olalıma girecekler, o sakat dfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 türk kızları tedavülden kalksın yerine rus kızları gelsin pls... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HavaliKorna Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 herhangi bir listemde bu ülkelere dair bir şey görmemem ne anlama geliyor acaba? (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 @utopia: sıkıntı şu yaw.. millet internetin her adımında vakit öldürüyor. sadece pati'ye arada bakarak işini yapabiliyorsun.. ama real time msn, facebook, sozluk, forum, youtube, twitter yaşayan insanlar naapıyorlar hiç bilmiyorum.. genelde ödev için dosya transferi hariç msn bile açmayan, bilgisayar başında oturmaktan bezmiş olduğu için sadece paticik açan bi adam olarak bu arkadaşlara "gelin bi el atın, işin ucundan tutun lan! yardım edin olm/gızım bak söz bitsin iş ben dışarı giderkene size yemek de söliiciim" diyorum.. face mace bakacağınıza dışarı çıkın yavrum evladım. halı saha maçı falan yapıyorlar, onlara katılın.. millet bi de çiftlik falan oynuyordu bunda.. ay bilmemkim bana inek yollamış.... diyorlardı.. intenet ne garip, ülkeler inekler falan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Başka yer bulamadım bende buraya açayım dedim. Şimdi ben herhangi birinini frend listindeyim. Peki bu kişinini beni bir şekilde engellemesi mümkün mü ? Frend listinde olmama rağmen ? Facebookda oluyor bu hadise. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 privacy settings bölümünde bir block list mevcut ama listendeki kişiye mi dışardaki kişiye mi etkili onu bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lesstroud Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 QueenofSpades said: Mutsuz aşıksanız =Fransa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 geçen biri topic açmıştı bilimadamları erkeklerin kadınlardan daha hızlı evrimleştiğini kanıtlamışlar diye. O kadar araştırmaya deneye gerek yokmuş, şu yapılanları gözlemlemek yeter bunu görmeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 fede said: rusya? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 @lesstroud o gif apocalypse now'ı andırdı bi an var mı alakası? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 roflcopter işte, allahım 2010 neleri açıklıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lesstroud Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Raincloud sen söyleyince fark edip filme baktım, evet ordanmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Ya bütün bu saçma şeylerden ilk queenofspades'in haberi oluyo ya çevrenin çokluğu mu diyelimm yoksa yanlış çevre mi bilemedim asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Sparkcaster said: roflcopter işte, allahım 2010 neleri açıklıyoruz 2010a geldik hala yıl esprileri yapılıyo. oh wa- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 2010 a geldik hala izlemeyen varsa gitsin apocalypse now izlesin(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Dartanian said: Ya bütün bu saçma şeylerden ilk queenofspades'in haberi oluyo ya çevrenin çokluğu mu diyelimm yoksa yanlış çevre mi bilemedim asdasd aşk olsun, ne yapayım haberim oluyorsa yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 bence bunların hepsini QoS çıkartıyo, öyle de pis bi insan kanımca:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 calimero said: bence bunların hepsini QoS çıkartıyo, öyle de pis bi insan kanımca:D a-aaaa hiç te bilem hıh! cp yaptım ben onu bi kere, bana maili forward eden kız arkadasımı gösterirdim ama miden kaldırmaz sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 arkadasın hakkında oyle konusmak cok ayıp. o seni arkadası olarak goruyor, sen böyle konusuyorsun. bir görse bunu ne üzülürdü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 QueenofSpades said: Dartanian said: Ya bütün bu saçma şeylerden ilk queenofspades'in haberi oluyo ya çevrenin çokluğu mu diyelimm yoksa yanlış çevre mi bilemedim asdasd aşk olsun, ne yapayım haberim oluyorsa yani :) Bence bunu üşenmeyip forwardlayan arkadaşların ile olan arkadaşlıklarını vereceğin 2. bi emre kadar durdur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 cidden vol.3 ten korkmaya başladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Arhaşım hindu adama yakışıyo mu? cık cık cık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 forwardlayan arkadaşını gösterme o zaman daha güzel ve daha çıplak bi arkadaşını göster :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 oha gece geldi, hormonlar coştu:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar