Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

facebook kız saçmalıkları vol.2

pogodi

Öne çıkan mesajlar

dasaaa said:

razzRaziel said:

kızlar çok işsiz

facebook genel olarak işsiz şeysi değil mi zaten?

işsizlikle facebook kullanma yoğunluğu arasında doğru orantı olduğu doğru da, pati kullanımıyla aynı şey bence. genel olarak internetin bir kısmı sırf işsizler için? sdf.

ha ama yakında kuş diliyle yazalım sır kapısı olalıma girecekler, o sakat dfg.
Sosyal ağlarda paylaş

@utopia: sıkıntı şu yaw.. millet internetin her adımında vakit öldürüyor. sadece pati'ye arada bakarak işini yapabiliyorsun.. ama real time msn, facebook, sozluk, forum, youtube, twitter yaşayan insanlar naapıyorlar hiç bilmiyorum..

genelde ödev için dosya transferi hariç msn bile açmayan, bilgisayar başında oturmaktan bezmiş olduğu için sadece paticik açan bi adam olarak bu arkadaşlara "gelin bi el atın, işin ucundan tutun lan! yardım edin olm/gızım bak söz bitsin iş ben dışarı giderkene size yemek de söliiciim" diyorum..

face mace bakacağınıza dışarı çıkın yavrum evladım. halı saha maçı falan yapıyorlar, onlara katılın..

millet bi de çiftlik falan oynuyordu bunda.. ay bilmemkim bana inek yollamış.... diyorlardı..

intenet ne garip, ülkeler inekler falan..
Sosyal ağlarda paylaş

QueenofSpades said:

Dartanian said:

Ya bütün bu saçma şeylerden ilk queenofspades'in haberi oluyo ya çevrenin çokluğu mu diyelimm yoksa yanlış çevre mi bilemedim asdasd

aşk olsun, ne yapayım haberim oluyorsa yani :)

Bence bunu üşenmeyip forwardlayan arkadaşların ile olan arkadaşlıklarını vereceğin 2. bi emre kadar durdur..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...