RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 SeaGle said: şimdii sen bu strese dayanamasan, sabah kalkamasan yataktan sinirsel harabiyet nedeniyle, titresen falan, arkadaşın gelse zar zor doktora götürse vs vs sana, ailene, arkadaşlarına ne kadar kötü şeyler yaşatır di mi. Aynı şeyi babam yaşadı çünkü benim, bi sabah baktık adam çocuk gibi yatakta, titriyo hafiften falan. Doktora götürdük, o kapı senin bu kapı benim dolaşıyoruz, normalde ırzına geçerim lan doktorun da hastaneninde deyip biner arabasına gider öyle kapı kapı gezdirsen, adam çocuk gibiydi, ne desen tamam diyordu. Ki sıkıntıdan dolayı birde kolesterolü fırlamıştı, halbuki kolesterol sorunu yok. Stres ne durumlara getiriyor insanları düşün bak. Özet olarak, senin canına zarar verecek kadar önemli değil hiçbirşey. Stres çok fena birşey, sağlık sorunu berbat bir durum. Ama dönemin uzaması bunların yanında hiçbirşey değil. O yüzden rahatla, koy gitsin de tamam mı? Ne sen üzül ne seni seven insanlar üzülsün, salla olan bi döneme olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 dory, aynı seçenekle karşı karşıya kaldım, geçsem bile ortalama bi notla geçmek yerine bidahaki sömestrda güzel bi notla geçmeye karar verdim ve derslerimi erteledim. kendimi şuan cezalandırıyorum ama arada bi fark olabilir ben almanyadayım stresten uzak kal, en az zararı gör. seçim senin geleceğin ve mutluluğun arasında çok küçük bi zar var, onu deşmeden karar vermek tamamen sana kalmış foruma bel bağlama, git köşeye otur kendin karar ver saçmalama yani ps. çalışmak istiyosan da foruma bidaha bakma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 ozet cikarmaya basladim, son konulardan elbet 2 3 soru cikar diye, bitince yaticam, 9 10 gibi uyanip ezber yapmaya caliscam. artik oldugu kadar. 5 gibi uyusam keskem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Of herkes ne uzun yazmış. Direk topic i okumadım yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 inci sözlük gibi özet geç lan moduna girmeyin ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 ben de ADD li oldugum icin arada dikkatim dagildi unuttum sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Fakat saat sabah 4.20 yani, ondandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 çünkü çok pis kokuyorum diye okudum bir an geçti sonra kesin kaldın ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 evet kaldim suan o kadar alakasiz bisi ezberlemeye calsiiyorum ki delibokuyla oynasam elimde daha cok sey kalir. bok kalir püsür kalir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 saat olmuş 4:21 yat uyu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 @slickers: bende de oldu aynısı :d @dory: Ders, sınav, 5 diyosun hala burdasın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 likörlü kahve + supradyn benim kurtarıcım olmuştu üni. zamanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 calisiyorum cunku cidden ezber ne zor ya yapanlara hayranim arkadas. sali gunu diff geo sinavina girdim bunun onda biri calismayla cilgin attim resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 saat 6 gibi uyudum alarmi duymamisim simdi uyandim annem merak edip aramasa sicmistim, uyurdum oyle. neyse hizli bi şekilde giyinip cikayim, 2 saat var sinava biraz okuyayim diyorum. ama hiç ümidim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 hocayla konuş ya 1 ders için okul uzatmiim de hocam bişey verin, ödev falan extra onu yapiim gibisinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 kolay gelsin dualarımız seninle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkor Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 hahha hala okuyanlar var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Kolay gelsin tabi. Benimde yarına sınavım var. Konularından bir halt anlamıyorum. Ama olsun, bir tanecik ders için kendini paralamaya gerek yok. Buraya kadar okuduysan bir şekilde halledersin. Kafan olmasa buraya kadar gelemezdin zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 sipeyskeyk said: dory said: okul uzicak tek ders yuzunden bu bende de var.pazartesi günü belli oldu bunun olacağı.ilk başlarda hasssss modunda geziyordum, pişman olmalar keşkeler falan.Sonra baktım ki çaresi yok şuan takmıyorum çünkü elimden birşey gelmeyeceğni oturttum kafaya, tavsiye ederim.aynısı bende de var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 İyi geçti dicek gelcek mutlu bi şekilde.Biliyorum ya da öyle istedim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 cok kotu gecti. 10 falan alicam galiba. kalabilirim demiyim kaldim gibi bişi. ancak bi mucize kurtarir beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 ödev iste. havadan puan istemiyorum tek ders için uzatmayayım ödev verin onu yapayım de. işe yarıyor genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 sabah 9da bu sinavin make-up'i var. finalden 12 aldim. tahmin ettigim gibi rezalet gecti. bu sefer de eksik olan 2. sinavin make-up'ina giricem. hayır kalicam biliyorum icimde bir umut hocanin sevdigi bi oğrenciyim falan. belki gecirir diyorum ama yani cok kücük bi umut bu. ve yine COK gerginim. allah ub toplogynin belasini versin, omrum curudu ve istemiyorum calismak. bakiyorum yine ayni boklar. ezberleyemiyorum yine ayni igrenc theoremler prooflari falan. gectigim gun bu topici bi defa daha uplicam, LANET OLSUN diye. soru: yarinki make-up'a nerdeyse hiç hazir degilim, final gibi giricek bana. girmeyip sinav hakkina birakip wow oynasam mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 wow oyna (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 dory said: calisiyorum calisiyorum popom kuru kalıyo reklam yapma lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar