Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Prenses Monukuke

Llama

Öne çıkan mesajlar

emin deilim tabi de Hayao Miyazakinin spirited awaydeki prensesin adı buna benziodu. ben izlemedim zaten izlicem de duyduumu söylüorum hatırladıım kadarıyla işim gücüm yok ondan, yoksa tam bilmediim şeye böyle görüldüğü gibi pek maydonoz olmam.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere
quod abolesco dum te defendo
Sosyal ağlarda paylaş

valla senin anime aldığın yer bi garip ....
2 de 2 oldu bu yaw .. :) once ninja serall sonra munununke ... aman diyim bu adamlar anime diye kendileri elle çizip kolpalarini yapio olmasin (SQNY , PANAnSONIC , Abidas vs... satan adamlar gibi )[signature][hline]inochi kakeru sugata , sukito yuu utsukushisa ni kotoba wo ounda
Sosyal ağlarda paylaş

said:
hired_gun, 19 Temmuz 2004 07:19 tarihinde demiş ki:
valla senin anime aldığın yer bi garip ....
2 de 2 oldu bu yaw .. :) once ninja serall sonra munununke ... aman diyim bu adamlar anime diye kendileri elle çizip kolpalarini yapio olmasin (SQNY , PANAnSONIC , Abidas vs... satan adamlar gibi )

valla bende anlamadım arkadaslar haklısınız bu ıkı oldu valla[signature][hline]===>Metall<===
Sosyal ağlarda paylaş

bence kesinlikle izleyin süper bişi ama türkçe dublajı izlemeyin ben bulup almıştım iğrenç çevirmişler tekrardan izledim çeviriler yüzünden ingilizce sini alın izleyin öneririm yani :)[signature][hline]Sadece Gerçek Tek Bir Dünya Var Yaşadığımız Dünya Da Dağil Diğer Her Yer Ve Her Şey Gölgelerden İbaret!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bellow, 19 Temmuz 2004 17:38 tarihinde demiş ki:
bence kesinlikle izleyin süper bişi ama türkçe dublajı izlemeyin ben bulup almıştım iğrenç çevirmişler tekrardan izledim çeviriler yüzünden ingilizce sini alın izleyin öneririm yani :)

ıanime ingilizce dublajlıda izlenmez be.... başa paşa altyazili japonca oh miss gibi , artik cümle kuracak seviyeye geldim az bişi kaldi söküom dili :)[signature][hline]inochi kakeru sugata , sukito yuu utsukushisa ni kotoba wo ounda
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...