Llama Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 bugun cd kıralıyım dedım boyle bır fılmle karsılastım boyle kapagında cızımlerı anıme gıbı olan fılme benzıyordu hayvanlarda vardı boyle ılgınc ılgınc seyler bu fılmı ızleyen varmı[signature][hline]===>Metall<=== Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 adı o mu ki o filmin daha başka bi adı wardı sanki?[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 emin deilim tabi de Hayao Miyazakinin spirited awaydeki prensesin adı buna benziodu. ben izlemedim zaten izlicem de duyduumu söylüorum hatırladıım kadarıyla işim gücüm yok ondan, yoksa tam bilmediim şeye böyle görüldüğü gibi pek maydonoz olmam.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 prensesin adı tam öle deildi :) spirited awayle alakası yok yalnız. cok güzel bir anime, izlemediyseniz izleyin kesin.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 mononoke ?[signature][hline]elesso, 18 Temmuz 2004 22:09 tarihinde demiş ki: your skill in kungfu has increased by 0.1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 yok tamam ben salladım zaten yukarda da söyledim salladığımı :p[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 kapakta boyle yazıyordu arkadaslar dırek yazdım bende yarın alayım o fılmı o zman[signature][hline]===>Metall<=== Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 valla senin anime aldığın yer bi garip .... 2 de 2 oldu bu yaw .. :) once ninja serall sonra munununke ... aman diyim bu adamlar anime diye kendileri elle çizip kolpalarini yapio olmasin (SQNY , PANAnSONIC , Abidas vs... satan adamlar gibi )[signature][hline]inochi kakeru sugata , sukito yuu utsukushisa ni kotoba wo ounda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Mononoke Hime cok topic acildi hakkinda Hayao Miyazaki nin gene, daha dogrusu Studio Ghibli nin Porco Rosso ve Nausicaa rules her zaman :)[signature][hline]In Moon I trust For Moon I live To Moon I pray The Moon I love... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ytse Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 super bir anime film kesinlikle tavsiye olunur.. ingilizce seslendirmesini Claire Danes yapiyor birde hastasyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 said: hired_gun, 19 Temmuz 2004 07:19 tarihinde demiş ki: valla senin anime aldığın yer bi garip .... 2 de 2 oldu bu yaw .. :) once ninja serall sonra munununke ... aman diyim bu adamlar anime diye kendileri elle çizip kolpalarini yapio olmasin (SQNY , PANAnSONIC , Abidas vs... satan adamlar gibi ) valla bende anlamadım arkadaslar haklısınız bu ıkı oldu valla[signature][hline]===>Metall<=== Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 bence kesinlikle izleyin süper bişi ama türkçe dublajı izlemeyin ben bulup almıştım iğrenç çevirmişler tekrardan izledim çeviriler yüzünden ingilizce sini alın izleyin öneririm yani :)[signature][hline]Sadece Gerçek Tek Bir Dünya Var Yaşadığımız Dünya Da Dağil Diğer Her Yer Ve Her Şey Gölgelerden İbaret! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 said: Bellow, 19 Temmuz 2004 17:38 tarihinde demiş ki: bence kesinlikle izleyin süper bişi ama türkçe dublajı izlemeyin ben bulup almıştım iğrenç çevirmişler tekrardan izledim çeviriler yüzünden ingilizce sini alın izleyin öneririm yani :) ıanime ingilizce dublajlıda izlenmez be.... başa paşa altyazili japonca oh miss gibi , artik cümle kuracak seviyeye geldim az bişi kaldi söküom dili :)[signature][hline]inochi kakeru sugata , sukito yuu utsukushisa ni kotoba wo ounda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 hadı be ya bende turkcesını alıcaktım[signature][hline]===>Metall<=== Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 kesinlikle japon dublajlı türkçe altyapı alın süper zevk veriyor.. domo arigato, hiten mitsurugi gibi şeyleri söktüm, onları söyleyebiliyorum :-P[signature][hline]iyi kötü çirkin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smerten Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 türkçe altyapı? :) eheh iyimiş :) kesinlikle ben bir tek spirted away'den şunları söktüm; chiro, sen, haku bide anne baba kelimelerinin sonunda da "san" eklıyomussun yanı bıtek karete ustalrına denmiyomuş :)[signature][hline]a.k.a. Duxus --------- God, it feels like it only rains on me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 altyazı işte. onu anlayamıyorsan bonepart'ın yazılarını nasıl okuyorsun ona hayret ediyorum ben...[signature][hline]iyi kötü çirkin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 lol nasıl yazmışsın öyle be, prenses mokoko yazacakmışsın neredeyse.. :-p[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Volfied Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 -san kardes, bagi olan biri demek cunku Okasan ve Otosan (evet, otosan) diye bagiriyo -kun, -san hepsi kullaniliyo genelde.[signature][hline]In Moon I trust For Moon I live To Moon I pray The Moon I love... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 kısa metrajlı animeler bana biraz yavan geliyor şöle bi 26 bölüm olacakta tadından yenmeyecek :)[signature][hline]Don't try to live so wise. Don't cry 'cause you're so right. Don't dry with fakes or fears, 'Cause you will hate yourself in the end. Naruto; Akeboshi-Wind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… smerten Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 abi ben ordakileri esprisne yazdım, san'ı da algılamıştım; bone sanda esprik olsun diye yazdım abi düşürün gardlarınız bıraz..[signature][hline]a.k.a. Duxus --------- God, it feels like it only rains on me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Pati Zone Çizgi Dünyası Prenses Monukuke × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
Volfied Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 -san kardes, bagi olan biri demek cunku Okasan ve Otosan (evet, otosan) diye bagiriyo -kun, -san hepsi kullaniliyo genelde.[signature][hline]In Moon I trust For Moon I live To Moon I pray The Moon I love... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 kısa metrajlı animeler bana biraz yavan geliyor şöle bi 26 bölüm olacakta tadından yenmeyecek :)[signature][hline]Don't try to live so wise. Don't cry 'cause you're so right. Don't dry with fakes or fears, 'Cause you will hate yourself in the end. Naruto; Akeboshi-Wind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smerten Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 abi ben ordakileri esprisne yazdım, san'ı da algılamıştım; bone sanda esprik olsun diye yazdım abi düşürün gardlarınız bıraz..[signature][hline]a.k.a. Duxus --------- God, it feels like it only rains on me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar