Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

süper lig naklen yayın ihalesi

PZero

Öne çıkan mesajlar

325 civarında sonuçlanacakmış diyrlar.

Digiturk için bu ihale ölüm kalım anlamına geliyor. Kazanamazsa sonu Cine 5'e teleon a döner.

TT çok güçlü ama bırakmaz gibi geliyor. En büyük ihale oldu şu ana kadar altından nasıl kalkıcaklar merak ediyorum. Bu kadar gelir getirebilecek mi?
Sosyal ağlarda paylaş

"eski ihale" said:

Süper Lig maçlarının televizyondan naklen yayın haklarıyla ilgili ihaleyi, halen yayıncı kuruluş olan Digitürk kazandı. Futbol Federasyonu`nun Levent`teki binasında gerçekleştirilen ihaleye Digitürk ile Doğan Grubu`ndan Milenyum TV kuruluşları katıldı. Ancak zarflar açıldığında , Milenyum TV`nin teklif vermediği, Digitürk`ün ise ihalenin muammen bedeli olan 135 trilyon 850 milyar liralık teklif sunduğu görüldü.
Sosyal ağlarda paylaş

"Tatar Ramazan" said:

Masticore said:

benim merak ettigim diğer ülkelerde devlet kanalları ihaleye giriyormu böyle ? Komik geliyor cünkü halkın parasıyla girilmesi

Halka hizmet, Hakka hizmet

bumudur hizmet yani .En azından Kar edeceğini bilsem eyvallah ama sırf zararına maksak hizmet'se ben almıyım öyle hizmeti. Bir devletin futbol seyrettirmekten daha önemli hizmetleri olmalı. Ne biliyim eğitime,saglıga aktarsınlar o parayı
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...