Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kopya

Dynun

Öne çıkan mesajlar

kardeşim kopya çekerken yakalanmış. telefonla görüntü çekip işte kopya olarak kullanmışlar arkadaşlarıyla sanırım. telefon bunun olunca bi tek bunu disipline yollamışlar.

ya ben bilmiyorum da
kameralı cep telefonu konusunda ağır yasa masa kural bişiler geveliyorlar MEB tarafından vs..

şimdi tutanak tutuldu bilmemne disipline verildi diyip annemi babamı ACİL GELİN diye aramışlar.

ne zaman abartıldı bu kadar lan?
herkes kopya çekiyodu yakalanıyodu. ne değişmiş bu kadar?
Sosyal ağlarda paylaş

abi aradık şimdi okulu -lise evet- biz sadece sizi bilgilendiriyoruz işlemler başladı, kararı disiplin kurulu verecek falan diyo adam.

kafaları iyi heralde ya.
adam mı dövdü, hırsızlık mı yaptı. ilginç.

neyse yarın görücez edicez bakalım
Sosyal ağlarda paylaş

wastyrx said:

Dynun said:

kafaları iyi heralde ya.
adam mı dövdü, hırsızlık mı yaptı. ilginç.

neyse yarın görücez edicez bakalım

Abi kopya çekmiş işte.. Daha ne yapıcak?

olm bizim kağıdımızı alırlar otur sıfır falan derlerdi. ya da müdür yardımcısı 1 tokat atardı.
uzaklaştırma büyük şeydi bizde?
Sosyal ağlarda paylaş

wastyrx said:

Çekmeseymiş kopya mopya diyesim geldi nedense.. De disiplin neymiş yaf madem abartmışlar kopya olayını, kağıdını alsaymış yaptığı kadarına not verseymiş. Ya da 0 mı veriliyor bilemiyorum. Ben öğretmen olsam 0 vermezdim ama :)

Düşüncelerimi dile getirdim o konu hakkında ama kardeşin sonuç olarak bir suç işlemiş.. Benim çocuğum olsa öğretmenlerin tavrına göre 2 şeyi yapardım. Ya 'yörügedin'(yumuşattım diyeceğimi :P ) diyip ceza almasına karşı çıkardım ki genelde veli sert çıkışınca geri adım atarlar. Ya da hak ettiği ölçüde ceza almasına yardımcı olurdum.. Ama bu kardeşinin suçlu olduğu gerçeğini değiştirmez..
Sosyal ağlarda paylaş

Tavırdan kasıt; kaba tabirle 'götü havada bi tip olup kendi egosu için iş yapan' ya da 'mütevazi biri olup işini yapmaya çalışan' bi tip gibi :)

Farklı yerlere çekilmesin die belirtiyim dedim.

edik: Kısaca birinin egosu için çocuğumu ezdirmem hatalı bile olsa ha evde üzerim çocuğumu o başka :P
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...