Dynun Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 kardeşim kopya çekerken yakalanmış. telefonla görüntü çekip işte kopya olarak kullanmışlar arkadaşlarıyla sanırım. telefon bunun olunca bi tek bunu disipline yollamışlar. ya ben bilmiyorum da kameralı cep telefonu konusunda ağır yasa masa kural bişiler geveliyorlar MEB tarafından vs.. şimdi tutanak tutuldu bilmemne disipline verildi diyip annemi babamı ACİL GELİN diye aramışlar. ne zaman abartıldı bu kadar lan? herkes kopya çekiyodu yakalanıyodu. ne değişmiş bu kadar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 cep telefonu yasaktı bizim okulda belki onlarda da öyledir gözünü korkutmak için abartmışlardır belki de ama aynı şekilde arkadaşım da yakalanmıştı böyle abartıp hiç bişey yapmamışlardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Yakalayan hoca büyük ihtimalle lisede kopya çekenleri görüp "not ortalamsı yükseliyor, öss'de yüzdem hede hödö olacak" diyen uyuz tiplerden biridir. Bütün hayatını da bu eksende oturtmuştur. Eşeklik ekseni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Çekmeseymiş kopya mopya diyesim geldi nedense.. De disiplin neymiş yaf madem abartmışlar kopya olayını, kağıdını alsaymış yaptığı kadarına not verseymiş. Ya da 0 mı veriliyor bilemiyorum. Ben öğretmen olsam 0 vermezdim ama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 adasda yannışlıkla :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 ama olmuyor böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 kopya çekmeden okul bitiren mi var yaw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 liseli serap yüzünden kameralı telefon yasak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 kardeşinin lise öğrencisi olduğunu tahmin ediyorum (üni olsa 6 ay uzaklaştırmayı zart diye veriyorlar beline beline) muhtemelen hoca kıldır faggotluk* olsun diye yapmıştır not: içinde "ibne" geçen kelimeler bana komple yasak olduğu için anca buna izim alabildim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 abi aradık şimdi okulu -lise evet- biz sadece sizi bilgilendiriyoruz işlemler başladı, kararı disiplin kurulu verecek falan diyo adam. kafaları iyi heralde ya. adam mı dövdü, hırsızlık mı yaptı. ilginç. neyse yarın görücez edicez bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 bişe olmaz yaa göz dağı veriyolar akılları sıra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 bu ülkede kız evine baskın yapan alt komşuya bile karışmıyo polis. kopya çeken liseliye mi disiplin verecekler. uğraşmazlar bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 1 hafta ya da ay uzaklaştırma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 bu disiplini veren polis değil ki, okul hocalar uğraşmayı sever böyle şeylerle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 ibretlik olsun diye birini sallandıracaklar geçmiş olsun.. uzaklaştırma müdüriyetin emri. varsa tanıdık devreye sokun torpil yapsın, uyarı alsın kurtulsun.. bi daha da yapmasın. e pardon yakalanmasın.. yapmadan olmaz bu işler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 kopya yüzünden idamdan möebbete 80 yıl hapis cezasına çevirirlerse görürüm sizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 artık öle yapmıyorlar yannız kurbağacık. katran ve tüy en fazla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 hane kvdeki zaza dayı demişti ya devlet çocuğuna uslu dur dicekse,kulağına eğilir "şşş uslu dur" der ibretlik bişey yapıcaksa direk keser. o hesap bu da. diğerlerine göz dağı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Dynun said: kafaları iyi heralde ya. adam mı dövdü, hırsızlık mı yaptı. ilginç. neyse yarın görücez edicez bakalım Abi kopya çekmiş işte.. Daha ne yapıcak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 vizesinden kötü not almış olup finalde mutlaka geçmen gereken dersten kopya hazırlamak *priceless* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 wastyrx said: Dynun said: kafaları iyi heralde ya. adam mı dövdü, hırsızlık mı yaptı. ilginç. neyse yarın görücez edicez bakalım Abi kopya çekmiş işte.. Daha ne yapıcak? olm bizim kağıdımızı alırlar otur sıfır falan derlerdi. ya da müdür yardımcısı 1 tokat atardı. uzaklaştırma büyük şeydi bizde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 wastyrx said: Çekmeseymiş kopya mopya diyesim geldi nedense.. De disiplin neymiş yaf madem abartmışlar kopya olayını, kağıdını alsaymış yaptığı kadarına not verseymiş. Ya da 0 mı veriliyor bilemiyorum. Ben öğretmen olsam 0 vermezdim ama :) Düşüncelerimi dile getirdim o konu hakkında ama kardeşin sonuç olarak bir suç işlemiş.. Benim çocuğum olsa öğretmenlerin tavrına göre 2 şeyi yapardım. Ya 'yörügedin'(yumuşattım diyeceğimi :P ) diyip ceza almasına karşı çıkardım ki genelde veli sert çıkışınca geri adım atarlar. Ya da hak ettiği ölçüde ceza almasına yardımcı olurdum.. Ama bu kardeşinin suçlu olduğu gerçeğini değiştirmez.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Tavırdan kasıt; kaba tabirle 'götü havada bi tip olup kendi egosu için iş yapan' ya da 'mütevazi biri olup işini yapmaya çalışan' bi tip gibi :) Farklı yerlere çekilmesin die belirtiyim dedim. edik: Kısaca birinin egosu için çocuğumu ezdirmem hatalı bile olsa ha evde üzerim çocuğumu o başka :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 tabiki canım. haklı demiyorum hiç bi şekilde. ama bence ne hoca haklı şu anda, ne öğrenci. yarın sabah okula gidip hepsinin dersini vericem. MÜDÜRÜM! HUOP! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Evde kalmış hocası varsa sıkıntıdan bile uğraşır, hayatında ilginçlik arar falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar