-Deno- Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 mangaya sezen'den gelsin o zaman, git. git. git. me. dur ne olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 bari emre aydin gideydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 ne lan o öyle 2-3 kere dinleyince güzelleşiyo. yıllandıralım şarap gibi öyle güzelleşsin ahahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 vaniLLe said: düsündüm de atiye gibi birisini yollasalar cok daha basarili olurduk. ahaha atiye ne allasen direk çakma beyonce . bu yarışmayı bi tek sertap alırdı oda aldı bitti gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 manga'nın eurovision şarkısının klibi de yayımlandı: http://video.haberturk.com/video/index/41204 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 @khalad: atiye cakma beyonce olabilir de, gayet basarili türkiye capinda. gecen senelerde hatirlarsan yunanli bi hatun vardi birinci olan, o da bu tarzdaydi. baya tutuyo böyle seyler eurovisionda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Manganın bateristi nedır oyle ya.of sarkı hıc olmadıgı gıbı, kliple beraber daha rezıl bır hal almıs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hgokberk Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Dartanian said: Son albümünün gideri var seviyorum ama http://www.youtube.com/watch?v=C-HICm5HLjk canlı performanslarını pek sevmiyorum :S klasfj o 4. dakikadan itibaren başlayan kısım ne lan öyle. blister existsden çalmışlar bildiğin. girdikleri triplere bak yarebbi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 ilk 10 a girersek bu dallamalarla iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 4-7 gibi bisi olcak ole demistim sanirim onceki postumdada, bu arada digerlerinin sarkilarini dinliyobiliyomu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 yunanistan'ın kemençeli şarkısından iyidir manga ilk 3 diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 manga sondan 3 diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar