Killer Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 iletişim. 100. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 21 olmus saygı duyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Vali seni niye sallasın abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 taş olursun taş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 AHAHHAH terlik saldırısına maruz kalabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Red said: valide kelimesini sevmem.başlıgı annem beni sallamıyor diye degiştirelim. konuya gelince bas git brigand Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 3 gündür konuyu her gördüğümde "vali" (kamu görevlisi olan) de beni sallamıyor şeklinde algılıyorum =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 dahi anlamıdaki olmayan de bitişik yazılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 biliyorum ama ne biliim valide diye görünce aklım hep vali'ye gidiyor bi mallık var üstümde =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 kadın belli ki, bu oğlan niye böye camış gibi yatıyor diye dert etmiş kendine. hakkaten niye camış gibi yatıyorsun sen? depresyonun en belirgin özelliğidir bu. benim umrumda değil, kimsenin de olmaz; ama anne işte dert etmiş kendine kadın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Oglum insan annesine allah belani versin der mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Abi mesela kendi basima yasiyorum ben, zorluguyla vs. kendin basa cikmayi ogreniyosun tabi belli bi zaman sonunda. Ama simdi annemin yaninda su icmeye kalksam soguk icme diye kosturur pesimden. Yani olene kadar cocuksun gozunde, oyle 21 yasima geldim artik triplerine girme ehuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 yav said: ağlarsa anam ağlar gerisi yalan ağlar + di said: Cok merak ediyorum, okulunun parasini kim veriyor ? Kendin calisip mi oduyorsun ? Evde kendi islerini kendin mi yapiyorsun ? Harcligini kendin mi kazaniyorsun yoksa annenden/babandan mi aliyorsun ? Seni yorgun ve uykusuz birakan finallerin varken sabahin 3'unde ders mi calisiyordun yoksa sayfalarca laf mi yetistiriyordun forumda ? Bir de kalkip "ozur dilerdim de ikinci kere uyandirdi uyandirmayacakti" diyorsun. Hani durumu bilmiyorum ama olay sadece bundan ibaretse; annen anneligini yapip ustune bir de bugune kirli donlarini bile yikadiysa hic bir sey demeye hakkin yok. Su konuyu acmaya bile hakkin yok. Nankorluktur. Diger yandan annenin sorunlari olabilir. Yardimci olabilecek tek kisisindir belki de ama sen bela okudukca zerre kadar iyiye gitmiyordur kadinin durumu. + Olivies said: Oglum insan annesine allah belani versin der mi Şu 3ünü bir birleştirip düşünmek lazım demi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 İkinci öğretim sendromu diyoruz biz buna, benim annem uyandırmıyordu da ananemle beraber yaşıyorduk ve sağır, haliyle efor sarfetmek gerekiyor tam olarak ne istediğimizi anlatmak için; Her neyse ben de yıllarca 7-8de dersten çıkıp sonra sabaha kadar alkol/arkadaş/oyun/forum/film beşgeninde yaşayıp sonra 4-5'te yatıp öğlen 1 gibi kalktım ekstrem durumlar olmadıkça ya da sabah derslerine gitmezsem. Ananem de istisnasız her sabah saat 8'de "uykuculaar uykuculaaar" şeklinde kendi sesini de duymadığından tüm apartmanı kaldıracak bir şiddette bağırarak odama daldı o yıllar boyunca. Kalkmayınca "aaa akşam yatmaz sabah kalkmaz" gibisinden girişiyordu. Her gün de "anane daha yatalı 2 saat oldu" cümlesini uykulu hareketlerle ellerimle kuruyordum. Çokça kızsam da hiç bağırıp çağırmadım ananeme. Çünkü -allah belanı versin/vermesin, git başımdan- tadında lafları uykulu, sinirli halde söylesek dahi onlar alınıyor, kırılıyorlar. Zaten yarın öbürgün de barışıyorsun, kızgınlığın geçiyor. Söylenenler sadece yara izi bırakıyor. Benim tavsiyem kapına git, esprili bir uyandırmayın yazısı as. Sonra da annenden özür dile. Zaten 5-6 sene sonra istesen de uyandırmayacak kimse seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devokai Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 deadwoll said: Zaten 5-6 sene sonra istesen de uyandırmayacak kimse seni. +1 lan biri keşke uyandırsa diyorum ben şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Vingthor said: cennet anaların ayakları altındadır. pis nasırlı ayaklar. annemin ayaklarını falan sevmiyorum. gitmiyorum cennete lan ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 anneye allah belanı versin denmez çarpılırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar