Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni Ford Focus


Sintisyzer

Öne çıkan mesajlar

Selam,

Yeni Fiesta'da da arka camı küçültmüşlerdi, bunda da aynısını yapıyorlar. Orta konsol da yukarı çekilmiş azıcık. E peki biz yolu falan nasıl göreceğiz rahatça? İyi ki park sensörü icat oldu, bagaj hacmini arttırdık diye aracın kıçını iyice havaya kaldırıyorlar. X6 gibi garip bir kıç olacak bütün araçlarda yakında. Dikiz aynısının da kalkması lazım çünkü o daracık camdan birşey görülmüyor neredeyse!

Dışı güzel, içi fazla "hede-hödö kalkanı" barındırıyor gibi.

Saygılar.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Fistan said:

köylüye binek aracı üretmiş adamlar bu ne lan traktor gibi
yerden yüksek.
renault 12 olur bu 10 sene sonra.

2004 focus da yerden yüksek ama q7'den daha yere basarak viraj alıyor. SUVler de köylü işi bence.

Bir de her zaman, her yolda dezavantaj değil mükemmel yol kaliteli İstanbul'um için. Ne kadar uğraşırsam uğraşayım dip vurmadan geçemediğim yerler var.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Selam,

Benim araç ile hızlı girdiğim veya dengesiz fren uyguladığım zaman taban vurdum/sürttüm. 4 yetişkin taşırken bile tümseklerde sorun yaşamadım dikkatli olunca. En büyük avantajım sert süspansiyon sistemiydi. Yumuşak olunca, 4 yetişkin binince araç yere yapışıyor, bir de salınım olunca taban vurma kaçınılmaz.

Bu tarz bir araç alırsam ilk yapacağım iş spor tip süspansiyon olacaktır. Megane yerine çıkan yeni modelde de aynı sorun var :

Saygılar.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Geçmiş olsun. Ülke muhabbeti yapmayı hiç sevmiyorum ama Alamanlar neredeyse ıslanıp da kaymayan yol icat etmişken İstanbul'da yağmurda çökmeyen pek az mevki sayabiliyorum.

Bu arada sevmediğimi söylesem de danik zeminde süspansiyonların sert olmaması araçta daha bir istikrar sağlıyor sanki. Yanlışsa da pardon, bildiğimden değil, bana öyle geldiğinden söylüyorum. Değişik araba pek kullanmadığım için... Doğru mudur ki?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Selam,

Ben de rahatsızlık biraz artıyor çünkü salınım miktarı azalıyor ve salınma süresi kısalıyor. Bu da ani, kısa süreli, salınım olarak insanı rahatsız ediyor. Ama aracımın kütlesi fazla salınmadığı için yolda daha iyi kalıyor benim hislerime göre. Eğer salınmak daha iyi olsaydı ralli araçlarında yumuşak süspansiyon tercih edilirdi diye düşünüyorum.

Saygılar.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Şunu beğeniyorsunuz yeni BMW 5 i beğenmiyorsunuz ya ne diyeyim...

Şuna bak, görmemişin tasarım stüdyosu olmuş önüne geleni takmış arabaya. Farlar, iç mekan falan ne kadar uçuk kaçık...

12 yaşında olsam vauuv diye beğenirdim belki ama, insan olgunlaştıkça sade güzellik arıyor...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...