Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Torrentleech uyeligini 2 saatligine acti, kosun.

Öne çıkan mesajlar

• Admin
Mesaj tarihi:
aquila said:

yav benim ki dl ettiklerimi gostermiyo ama ulyi gosteriyo, ratio inf. oldu, alla alla.

sorunun çözümü burda http://forums.torrentleech.org/showthread.php?t=8600 sorununla ilgili topice yazıda bırak milleti ghost dlden banlıyorlar.
Mesaj tarihi:
Abi nasil gotu kalkik bi staff kadrosu var buranin.

Birsey yaziyorum, sacma sapan bir cevap verip hemen /closed ekliyor sonuna tip. Bir degil iki degil.

Oturup okusaniz gayette gerzekce muhabbetler. Combo sekilde got oluyorlar her seferinde.
Mesaj tarihi:
Disappear said:

HaciYatmaz said:

rarlayıp partlara ayırıp sunmak kadar salakca bi olay daha yok heralde. manyak herifler sampler dosyalarını bile rarlamışlar.

aksi sacma halbuki. indirdigin dosya corrupt olursa tamamini indirmek yerine o parcayi indiriyosun sadece.

ama buda torrentin ömrünü azaltıyor ve saklaması baya sorun olmaya başlıyo. sonuçta torrent kullanan bir çok kişinin yüksek hızda bağlantısı var ve kotasız internet kullanıyodur. haliyle sorun olduğunda çok fazla koymaz tekrardan indirir. ama bu şekilde dediğim yönlerde sorunlar başlıyo ilerki zamanlarda.
  • Admin
Mesaj tarihi:
Ne sorunu başlıyacakki? En fazla hdsinde yeri olmaz,14gblık oyunu yeniden çek bakiim nasıl sövüyon bunlar tek parça olurmu diye :)
Mesaj tarihi:
ratio 0.12, uyari filan gelmedi ama, lan iki dakkada dl ediyorum, ul olmuyo hic, eskileri dl ettigim icin mi acaba, gerce yenileri de dl edemiyorum, wait var ratio yuzunden.
Mesaj tarihi:
ratio'nun 0.4 altında olmadıgını varsayıyorum. eski üyeysen inv ile çağırdığın birinin fake ul yapmadıgını da varsayarsak, bilemedim cidden. hiç kötü bir şey yapmadım abi diyorsan bir mail at sor bir karışıklık olmasın yeğen? de
Mesaj tarihi:
bende account var, allah sizi inandırsın (hep istedim şu kelime grubunu cümlede kullanmayı, bu güne kısmetmiş) açıp bi download yapmadım. öyle atıl durumda bekliyor.
  • Yeni Oluştur...