Kane&Lynch Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 aquila said: yav benim ki dl ettiklerimi gostermiyo ama ulyi gosteriyo, ratio inf. oldu, alla alla. program ayarlarındandır, dht ayarlarından dolayıydı sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 aquila said: yav benim ki dl ettiklerimi gostermiyo ama ulyi gosteriyo, ratio inf. oldu, alla alla. sorunun çözümü burda http://forums.torrentleech.org/showthread.php?t=8600 sorununla ilgili topice yazıda bırak milleti ghost dlden banlıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Abi nasil gotu kalkik bi staff kadrosu var buranin. Birsey yaziyorum, sacma sapan bir cevap verip hemen /closed ekliyor sonuna tip. Bir degil iki degil. Oturup okusaniz gayette gerzekce muhabbetler. Combo sekilde got oluyorlar her seferinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Disappear said: HaciYatmaz said: rarlayıp partlara ayırıp sunmak kadar salakca bi olay daha yok heralde. manyak herifler sampler dosyalarını bile rarlamışlar. aksi sacma halbuki. indirdigin dosya corrupt olursa tamamini indirmek yerine o parcayi indiriyosun sadece. ama buda torrentin ömrünü azaltıyor ve saklaması baya sorun olmaya başlıyo. sonuçta torrent kullanan bir çok kişinin yüksek hızda bağlantısı var ve kotasız internet kullanıyodur. haliyle sorun olduğunda çok fazla koymaz tekrardan indirir. ama bu şekilde dediğim yönlerde sorunlar başlıyo ilerki zamanlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Ne sorunu başlıyacakki? En fazla hdsinde yeri olmaz,14gblık oyunu yeniden çek bakiim nasıl sövüyon bunlar tek parça olurmu diye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 irc de invite dagitiyolardi bi ara devam ediyomu o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 ratio 0.12, uyari filan gelmedi ama, lan iki dakkada dl ediyorum, ul olmuyo hic, eskileri dl ettigim icin mi acaba, gerce yenileri de dl edemiyorum, wait var ratio yuzunden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Mümkün olduğunca yenileri dl edip onlarla ul kasmak lazım. 2 gb film indirdim eski, imkanı yok kendini amorti edemiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 48 saat wait var yenilerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 ratio maker + torrent spy = win Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 banladılar lan beni. ne zararım vardı allahsızlar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 fake upload kullanıyorum yıllardır inş banlanmam ::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 escape said: banladılar lan beni. ne zararım vardı allahsızlar! nasıl başardın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 http://alkislarlayasiyorum.com/images/all_content_thumbnail/1765_20080828205547.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 ratio'nun 0.4 altında olmadıgını varsayıyorum. eski üyeysen inv ile çağırdığın birinin fake ul yapmadıgını da varsayarsak, bilemedim cidden. hiç kötü bir şey yapmadım abi diyorsan bir mail at sor bir karışıklık olmasın yeğen? de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 ratio 1 hafta boyunca 0.04 tü. upload yapmadım. yapamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 o yüzden ülkedaşlarıma tavsiyem ratio maker (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 power user olmuşam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 davetiye istemek yassah di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 bulamazsın zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 benim 2 arkadaş beklemede davetiye için.. yoksa yollardım birinize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 bende account var, allah sizi inandırsın (hep istedim şu kelime grubunu cümlede kullanmayı, bu güne kısmetmiş) açıp bi download yapmadım. öyle atıl durumda bekliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 bana versene seedboxumla uciriyim rationu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 dc++ kullanın ne seed ne leech oh mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 http://torrents.ru/forum/index.php buda var. illa torrentleech mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar