RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 ne yaptıysam düzeltemiyorum , tecrubeli biri varmi bu konuda , hub baglantı noktalarında sadece mouse um ve klavyem baglı an itibari ile. sıradan surekli uyarı veriyorlar? bi kaç uğraştım banamısın demedi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 /summon Esh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 if (==1) newnpc c_kharon else newnpc c_esh endif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 bilgisayarin donanimlarini yazabilir misin? bir de yukleme degil de guc yetmezligi olabilir mi? error u tam olarak yazabilir misin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Merhaba Esh ; Usb Bağlantı noktalarında ( öndeki dock iptal zaten ana motherboard girişinde)bağlı klavyem ve mouseum var, klavye microsoft curve , mouse microsoft sidewinder. anakartım Gigabyte DQ6 , powersupplyım 550w darkpower fln di ismini tam hatırlayamadım. problem , çok sıkça yaşıyorum bi anda uyarı vermeye başlıyor system trayde USB Bağlantı noktalarında Aşırı Güç Yüklenmesi. ama her ikisindede oluyor bu olay. hem mouse girişi icin hem klavye girisi icin uyarıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 edit: elektrik konusu diye dalmistim ben.:p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 kasayı aç anakattan kasanın önündki usb ye giden kabloyu çıkart tekrar dene bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 biostan bakmak lazim usb voltajina. +5v mu +12v mu hatirlayamadim simdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 bi de anakart kasadan $asi aliyor olabilir. kasadan sok anakarti, uzay sistem kur, oyle deneyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 5 Volttur usb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 çok mesir macunu yedirmişsin, güç fazla gelmiş. ehuehe o ne biçim sorundur öyle ya. tüm usb'leri çıkartıp denediğinde veya cihazları tek tek takarak denediğinde gene aynı hatayı alıyor musun? bi de anakartının sitesine bakıver, belki usb'lerle ilgili patch vardır yardımcı olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 abi eğer şasi aliyor olsaydı zaten direk kısadevreden gg olurdu yok ondan deildi problem. voltajlarıda kontrol ettim ondanda degilmiş.. yapılabilcek herseyı yaptım . sonra dedim geriye bi tek sorunun klavye veya mousedan kaynaklanması kaldı.. , abi klavyeden kaynaklanıyormuş ilk defa başıma geldi böyle saçma bi sorun xD yorum yapan herkeze tşkler genede ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 anakart cikislari vardir ya, bi backplate takarsin kasaya, o plate usblere degerse voltaj yuklemesi yapabiliyo kisa devre olmadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar