Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 1 paraları var 2 bakımlılar ama bu daha rahat olmadıklarını göstericek bi kanıtta değil.
sesu Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Makyajla bakımın ne alakası var abi? Hala bakımlılar diyorsun.
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 kozmetik ürünüyle bakımı nasıl bagdastırdınız be? bizdenc ok toxic alıyolar vucudlrına ona sayarsınız
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 e aynı şeyi söylüyoruz kozmetikçiden sadece makyaj malzemesi mi alınıyo?
xaty Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Ben bakım konusunda bir şey demedim ki, doğallık konusunda demiştim. Makyaj malzemelerindeki fark daha da fazla, 8 kat falan fark var.
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Benim dediğim kozmetikçide daha fazla bişeyler satılması onların daha az doğal olduğunu göstermiyo. Onu dersen bişey demem tabi o ayrı.Tabi bunun maddi ilgisi var.
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Abi kozmetikle rahatlığın/kasıntılığın ne alaksı var.Bebek sahilindekilerle Türkiye'yi genellemiyorum.Ama karşılaştırma yaparken Amerika'da taşrada yaşayanları değil, metropollerde yaşayanları göz önüne alıyorum.ben BÜTÜN TÜRKİYE PRADA GİYİYO YEAAA demedim.Göz önünde olan,belirli eğitim/maddi seviyenin üzerindeki sınıftaki insanları karşılaştırıyorum.
napae Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Böjeek said: *kışın ayda bir kere, yazın 15 günde bir kere, kuaföre ağda için gidilir. *2 hafta da bir kere saçlara zeytinyağı maskesi yapılır. *hafta da bir kere yüz, eller ve ayaklara çeşitli aromalı(nemlendirici,peeling özellikli ıvırlı zıvırlı) maskeler yapılır. *2 hafta da bir manikür, ayda 1 kere de pediküre gidilir. *bazen hafta da 2 en çok 3. bazen dinlenmesi için zaman arılığı bırakıldığından 2 haftada 2 kere bile olabilir bu sayı fön çektirmeye gidilir. fön çektirmeye gidilemesse düzleştirici ile evde çile çekilir. *her gece yatmadan önce, yüz temizleme ürünleri ile yüz yıkanır. *ardından gece için nemlendirici krem sürülür. *aynı şekilde ellere ve ayaklara da. *rahatlamak amaçlı masaj seansları ayarlanır. ve vucud bakımı yaptırılır (bu işi profesyonel yapan yerlerde) bu çok sık olmasa da 2-3 ayda bir gidilir. *güzellik ve kalite açısından tek ve ünlü bir marka seçilir. *parfüm, deodarant filan her daim çanta da taşınır. *hafta da en az 2-3 kere kirpiklere ve kaşlara badem yağı sürülür. *çok makyaj yapmayı sevmeyen biri olarak, klasik hergün bir nemlendirici az renkli bir ruj sürülür dudaklara bazen hafif göz makyajı yapılır. liste daha çok uzayıp gidebilir. ama genel olarak bu ve bunlardır. Bi kaç ay önce kişisel bakımla ilgili bi topic açılmıştı, Gamze'nin yazdığını koyuyorum ben de buraya.
napae Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Bir deri ceketten nerelere geldik yarabbim sdfgh
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 napae said: Böjeek said: *kışın ayda bir kere, yazın 15 günde bir kere, kuaföre ağda için gidilir. *2 hafta da bir kere saçlara zeytinyağı maskesi yapılır. *hafta da bir kere yüz, eller ve ayaklara çeşitli aromalı(nemlendirici,peeling özellikli ıvırlı zıvırlı) maskeler yapılır. *2 hafta da bir manikür, ayda 1 kere de pediküre gidilir. *bazen hafta da 2 en çok 3. bazen dinlenmesi için zaman arılığı bırakıldığından 2 haftada 2 kere bile olabilir bu sayı fön çektirmeye gidilir. fön çektirmeye gidilemesse düzleştirici ile evde çile çekilir. *her gece yatmadan önce, yüz temizleme ürünleri ile yüz yıkanır. *ardından gece için nemlendirici krem sürülür. *aynı şekilde ellere ve ayaklara da. *rahatlamak amaçlı masaj seansları ayarlanır. ve vucud bakımı yaptırılır (bu işi profesyonel yapan yerlerde) bu çok sık olmasa da 2-3 ayda bir gidilir. *güzellik ve kalite açısından tek ve ünlü bir marka seçilir. *parfüm, deodarant filan her daim çanta da taşınır. *hafta da en az 2-3 kere kirpiklere ve kaşlara badem yağı sürülür. *çok makyaj yapmayı sevmeyen biri olarak, klasik hergün bir nemlendirici az renkli bir ruj sürülür dudaklara bazen hafif göz makyajı yapılır. liste daha çok uzayıp gidebilir. ama genel olarak bu ve bunlardır. Bi kaç ay önce kişisel bakımla ilgili bi topic açılmıştı, Gamze'nin yazdığını koyuyorum ben de buraya. Bu mesajdan sonra kızlara yani.
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Bi kızın bunları yaptığını bilsem saygıdan dolayı ister istemez güzel bulurum lan emek vermiş.
napae Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Bu kadar çok şey yapıyoruz ve her şeye yetebiliyoruz. Mükemmeliz lan.
Devokai Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 ben bunları yapan kız çok az tanıyorum, genelde kolu kıllı kızlardan daha çok olduğu için toplumumuzda artık gözler algıda seçicilik yapıp algılamıyor bile bazı şeyleri
sesu Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 En azından Türk kızları ağdayı keşfedip benimsemiş, alın bağrınıza basın. Bir de Avrupa'da Amerika'da bunun jilet kısmı var. İğrenç.
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Ya cildim çok yağlı diye cildiyeye gitmiştim yüzündeki yağ bezelerini aldır demişti tanıdık bi yer vardı gittim aldırdım bişey önermişti çıkmasın diye ne aldım ne kullandım.Onla mı uğraşıcam ya.Ancak şimdi yine şikayetçiyim çok yağ bezesi oluyo :(
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 az brokoli ot falan ye. burger'ı kıs.
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Bak işte ölürüm de onu yapmam asdsadsa
napae Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Tertemiz insanlarmışsınız gibi Türk kızlarına falan bok atıyosunuz bi de.
Devokai Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Kolu kılsız sokaktan geçen on kızdan bir tanedir. Ben sakal traşı olmadan dışarıya çıkmam, belki haftasonu.
Öne çıkan mesajlar