Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 boyle bir olay avrmis, newyorkda 9. sumu ne duzenelnirken dunyanin her yerinden insanalr kendi sehirleirnde metroda yapiyormus bunu NSFW olabilir, pantolonsuz metroya binmis insanalr var eheh http://www.youtube.com/watch?v=bXB_DcuMv_E&feature=player_embedded http://www.youtube.com/watch?v=9La40WwO-lU&feature=player_embedded istanbulda olsa?... diye baslayip geri kalanini hayalgucunuze birakiyorum eheueheu komik olan boyle seyelrin suyunun ciktigi japonyada polis direk istasyonu kusatmis takip edip, polis var diye kimse gitmemis yalan olmus ehuehu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 lan gene mi kacirdim bunu, butun gin metroda gezicektim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 yazın antalyaya git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalten Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Viktor said: istanbulda olsa?... Videoları izledikten sonra nedense sorusu bile komik geldi.Heralde arkadasların parçasını bulamazlar son duraga gelindiginde. Bide bunlar ne amaçla yapmıslar bunu tam anlayamadım o kısmını bişeyi protesto mu ediorlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Yok, günün sıradanlığından kurtuluyorlarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wisslett Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Metroyu yıkarlar hocam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 ehue ya new york'un su etkinliklerine bayılıyorum. orda olsam cıkardım ben de pantolonsuz super eglenceli. hicbiseyi protesto etmiyolar, grev falan da değil oyle bi etkinlik iste. gecen sene polis tum pantolonsuzları almıs iceri, sonra acılan davada pantolonsuz gezmenin yasalara aykırı olmadıgı belirlenmis ve serbest bırakılmıslar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 US taki türklerin %70'inin (200k+) ny ve çevresinde yaşamasının sebebi bu olabilir asd ama vagona girmeden bi bakmak lazım çabucak kazara herkesin giyinik olduğuna denk gelirsek.. ayrıca nyc -1 falan bu günlerde gündüz lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Wisslett said: Metroyu yıkarlar hocam... (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Ayrıca yazın birde National Go-Topless Day var central parkta, bayanların çoğunlukta olduğu bişey buda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Kacıcam gıdıcem kesın ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 yalniz 2k9 da, 1:30 daki bakis.. offff... priceless... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Dışarıdan bakanların reaksiyonlarına bittim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Norak said: US taki türklerin %70'inin (200k+) ny ve çevresinde yaşamasının sebebi bu olabilir asd ama vagona girmeden bi bakmak lazım çabucak kazara herkesin giyinik olduğuna denk gelirsek.. ayrıca nyc -1 falan bu günlerde gündüz lolben providence, RI'da yasiyordum, -20 yi buluyor kislari duz hava sicakligi, ama ne zaman nyc-manhattan'a gitsem daha cok usuyorum, o gokdelenler nasil bir koridor yapiyorsa insanin icine isliyor o soguk ruzgar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 bizim metrobüslerde de olsun, sonra sapıklar pantolonunu çıkardı diye dövelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 of nasıl cırcır olur insan, sonraki durağı yaşlı gözlerle bekler bu soğuklarda belli değil. hatta karikatürü yapılsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 ilk vidyo 1.58 ikinci vidyo 0.45 and gz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Viktor said: boyle bir olay avrmis, newyorkda 9. sumu ne duzenelnirken dunyanin her yerinden insanalr kendi sehirleirnde metroda yapiyormus bunu NSFW olabilir, pantolonsuz metroya binmis insanalr var eheh http://www.youtube.com/watch?v=bXB_DcuMv_E&feature=player_embedded http://www.youtube.com/watch?v=9La40WwO-lU&feature=player_embedded istanbulda olsa?... diye baslayip geri kalanini hayalgucunuze birakiyorum eheueheu komik olan boyle seyelrin suyunun ciktigi japonyada polis direk istasyonu kusatmis takip edip, polis var diye kimse gitmemis yalan olmus ehuehu Improv Everywhere diye bir sokak tiyatrosu oluşumunun işi bu normalde, ama no pants day giderek artan bi katılımcı kitlesine sahip oluyor her geçen sene. Bence en iyi işlerinden biri değil kesinlikle ama, güzel bi hareket tabii. Daha çok çok iyi işleri var, bakın derim. The MP3 Experiment, Where's Rob ya da Surprise Wedding Reception gibi. Ama kişisel favorim kesinlikle ilüzyonist trollemesidir. http://www.improveverywhere.com burdan bakılabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Amerikalıların da birçoğu ayıplayan gözlerle bakıyorlar.İstanbulda 4-5 kişi yapsa belki sataşırlar da metroda 60-70 kişi yaptığında hiç de bir şey olmaz.Çoğunluğu ele geçirme meselesi biraz.Tabi birçok hırdavat,bunu yapan dişi insanların "arandığını" falan düşünüp özgüvenlerini bufflayarak salça olacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Vidyoyu izlerken bi ürperti geldi Soğuktan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=UxI46nl9pkc&feature=sub Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 bunlar bi ara bestbuy ı trollemişlerdi böyle. bestbuy kıyafetlerinin aynısından giyen 10 larca adam mağazada dolaşıyordu hahaha. millet geliyo bunlara ürünler hakkında soru soruyordu çalışan zannedip. kovmuşlarıd sonra. hatta polis falan gelmişti olaylar olmuştu. birde abercrombie de yapmışlardı. üstsüz dolaşıyorlardı içerde haha. böyle göbekli tiplerden kaslı tiplere kadar. gene kovulmuşlardı. müşterileri korkutuyorsunuz diye. adam abi 50$ lık ürün alayım sus falan diyordu süperdi. http://www.youtube.com/watch?v=jdeBp8J0rqs hah bestbuy videosu. http://www.youtube.com/watch?v=utkkXCF8ZVc&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White Wolf Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 2008 deki penbeli popo (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 lan bu videolarda erkek ve kadın bacaklarını ayırt edemiyorum sonra da iğreniyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 boşver önemli olan niyet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar