raider Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 şubat 14 gibi ankaraya gitmeyi planlıyorum.şöyle uygun fiyatlı otel benzeri önerileriniz varmı?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Uygun fiyati biraz daha acarsan bir iki yer adi verebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raider Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 valla tam bilmiyorum ama 4-5 kalıcam. max 300 civarı bi fiyat olsun diyelim o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 1. cadde bahçeli TAKAV , internet buzdolabı kablo tv vs falan filan. geceliği 35 - ailede memur varsa 30 mu ne. arkadaşım geldi kaldı, çok memnundu, bir ara konuş istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oreca Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Ankarayı çok bilmemekle beraber Öğretmen evinde kalıyorum gittiğimde.Fiyatları fena değil.Ayrıca roof barının manzarasınada diyecek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raider Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 ama öğretmen evinde öyle herkes kalamıyor sanırsam?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Kalırsın bildiğim kadarıyla, öğretmen evi kartın varsa bu yılın bandrolü olan indirimli kalırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 başlık hortlatma gibi olucak ama : Ankara Kızılay civarında önerebileceğiniz otel vs varmı? hani bilgi sahibiyseniz kaldıysanız vs? yada sitesi fln varsa :) günübirlik fln lazım 1-2 günlük max Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Kızılay değil ama ulusta var istersen. http://www.hotelcapital.com.tr/capital_rooms.html Metro'yla 5dk'da gidersin Kızılay'a. Otobüsle de 10dk felan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 fiyatı yazmıo bu otelde? fiyatta varsa süper olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Ya ben gittiğimde geceliği 30 lira vermiştim de tanıdık indirimi olmuştu o biraz sdfsdf. 50den fazla değildir diye tahmin ediyorum ama bi arayıp sor bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 up! Ankara Söğütözü civarında 1-1.5 ay kadar konaklayacak yer arıyorum. staj gerekçesiyle gidiyorum, öğrenciyim. yani 1-2 aylığına öğrenci alan bi yurt tavsiye edebilirseniz o da olur. (ama yurt konusunda biraz çekincelerim var öyle 8-10 kişiyle pislik çukuru bir yurtta kalmak istemiyorum, düzgün, temiz ve tavsiye edilesi bir yurt arıyorum elit olsun biraz:P) onun haricinde misafirhane, pansiyon filan her türlü konaklamayı da araştırıyorum. ama ucuz biyer arıyorum, çok pahalı olmasın(tabii düzgün yer kriteri bunun için de geçerli) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 bizim mahalle çok uygun sana bakayım öğrenci evlerinde nüfus azalacakmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Cd- said: Kızılay değil ama ulusta var istersen. http://www.hotelcapital.com.tr/capital_rooms.html Metro'yla 5dk'da gidersin Kızılay'a. Otobüsle de 10dk felan. konuyu bir de ben hortlatayım 1 sene olmuş bu otelin fiyatı ne alemdedir bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 ankarada 3 yıldızlı otelde 2 kişilik odayı 130a tutmuştum ben. Bayağı iyiydi oda ; fiyatta kazıklandım mı normal mi onu bilmiyorum ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Doğru rezervasyonla o fiyata en baba 4 yıldızlıda kalırsın ankarada. Popülistler basmış gene topiği. Bitane de has ankaralı çıkıp CK farabi mithatpaşa business otelde kal dememiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Rixos iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Rixos bence de en kral oteli Ankara'nın. Pahalı ama. Fiyat/Performans olarak Öğretmenevi'nin üstüne yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saplashaman Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Olm gidin kafanıza uyan bir yeri seçin iste,nasıl olsa sevismeyecekmisiniz?genclik yıllarımda Ankara'da otellere sevismeye giderdim tobe ettim sonra Genelde superonline okeyde hatun düşerdiiii sene ikibin civarları tabi pfff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar