Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İstiklal'de boş bir araziniz olsa nasıl değerlendirirdiniz ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Güzel 6 katlı bir bina yaptık diyelim. İşletmesi olarak en karlı ne gider sizce ?

Ev(residence), otel, apart otel, seminer salonları, hazır ofis (instant office), restoran vb. arasından ya da daha ilginç bir fikri olan var mı acaba param olsa şunu yapardım diyen ?

6 katın toplam metrekaresini yaklaşık 1000-1200 gibi düşünelim.

Yanıtlar için şimdiden teşekkürler :)
Mesaj tarihi:
toggie said:

istiklal'in neresi oldugunu biliyo musunuz abi cidden? otopark, benzinlik falan wtf.

Tünel, TRT ya da Beyoğlu Emniyet karşısından ara sokaklara girilip de İstiklal'e komşu olan otoparklar gayet de var. Benzinlik süper olmuş ama hakkaten :p
Mesaj tarihi:
dreagloth said:

@toggie
Yanında 10 TL. ye boğaz turu yapılan yer değil mi?

ora nere abi eminönü ve üsküdar'da var benim bildiğim bogaz turu yapan tekneler. turyol yapıyo full sarısın turist ve iki katı turk apaci doluyo tekne :D
Mesaj tarihi:
istikallin ortasında stüdyo evler yapsan şöle modern bi de güzel pazarlasan

varya felaket entel adam akar oraya öle evlerde oturmak için.

ama en garantisi direk kira
Mesaj tarihi:
toggie said:

dreagloth said:

@toggie
Yanında 10 TL. ye boğaz turu yapılan yer değil mi?

ora nere abi eminönü ve üsküdar'da var benim bildiğim bogaz turu yapan tekneler. turyol yapıyo full sarısın turist ve iki katı turk apaci doluyo tekne :D

İstiklal işte, kumpir&waffle cılar var.
Mesaj tarihi:
abi otoparklar var tabi de caddeye yakın yerlerde var, üzerinde değil. sıraselvilerde var, tarlabaşı'nda var, trt'nin ordaki de iyidir. otopark işi zor iş ve dendigi gibi ballz lazım.

ben olsam yeme/icme yeri yapardım kesinlikle. ama 5-6 kat olunca olmuyo tabi.
Mesaj tarihi:
Aslında stüdyolar cazip geliyor. Otel şeklinde de olabilir uzun dönem de kiralanabilen. O civarda hiç adam gibi ev yok yani. Bayağı açık var gibi o alanda. Ne dersiniz ? İstiklal boyunca adam gibi ev var mı ? Çok tutabilir bence. Lüks seviye olacak tabi.

Mesela tomtom suites var thehouseaparts var ...
  • Yeni Oluştur...