Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Final sonrası.

Bedevi

Öne çıkan mesajlar

Hafta sonu sınava girecek arkadaşımı müh. fakültesine kadar eşlik edip kendim tekrar aşağı'ya salacaktım. Benim sınavım yoktu o saatte neyse.

Koskoca üniversite'nin içinde başı boş sokak köpeklerinin ne işi varsa artık ? Daha sonra dönücez buraya.

Aşağıya saldım yavru iniyorum geniş geniş kimsecikler yok en yakın insan topluluğuna 250 m falan var.

Arkamda önce 5 tane köpek göründü. Havlayarak , halay çekerek geliyorlar geniş geniş mesafe var ama tabi etrafta kimse yok dalga geçiyorlar herhalde onlarda bu şekilde.

Biraz daha yürüdüm ve sağda bir köpek büyük iri bir şeydi.
Etti 6 ama o onlara doğru havlamaya başladı tek başına dedim tamam bu benim safımı seçti.

Onlar gelir bu onlara cozlar sonra bunlar birbirlerine girer ben o sırada üsküdarı geçerim diye düşünüp yoluma devam ederken işte her şey o anda oldu !

Sağ tarafımda sık dikilmiş ağaçların arkasında 2 köpek daha varmış , tabi onları fark etmem çok geç oldu. Ağaçların arasından aynı anda ağızlarını kocaman açıp bak dişlerim nasıl der gibi havlayarak üstüme bir atladılar.

O anda göt korkusu üstün geldiği için saniyesinde deparı koydu tabi bendeniz..

Ben önde arkada köpekler koşuyoruz ve ben daha hızlı koşmak için tüm ayak tabanımı değil de parmak uçlarımdan destek alarak koşmaya başladım daha da hızlandım.

Sanırım saatte 50kmh/s yi gördüm. Tabi içimden de kendime o anda iyi koşuyorum lan aşağıya varır kurtarırım kendimi düşüncesindeyim.

Asfaltta koştuğum için biraz ince kum serpilmiş bir bölge varmış malumunuz kaygan zemin. Çok hızlı koştuğum için de sol ayağımı yere attım hızda bir patinaj koydum.

Ve yüz üstü ileriye doğru uçmaya başladım ama o uçma anındaki adrenalin seviyesi fala mükemmeldi. O his anlatlmaz yaşanır. Ama o düşme anında allah kahretsin nasıl olur ? , Ben bittim.. demeyi bile başardım içimden yüz üstü biraz süründükten sonra hemen arkama dönüp köpeklere tekme atayım diye döndüm ki !

Köpekler anında kaçmış ben düşünce. " Düşürdük salağı geri dönün hehe" falan oldular herhalde. Neyse en kalktım ama ah oh ağrıdan bir baktım her yer pert kaporta çiziklerle dolu pantolon ve üst paramparça..

El yara , kalçamın bittiği üst tarafı karnıma doğru bir yara var ki görmeyn sürtününce aşınmış resmen bembeyaz süt gibi bir ıvı akmaya başladı yağ falan mıydı neyse her şey gözüküyor yani o derece..

Elimi cebime attım telefonu aldım ki telefonun dış kapı sürtünmeden iptal olmuş ekran çatlamış imkansız bir şey yani cebimde o ale gelmesi. Sürtünme katsayısını merak eden varsa hesaplayıp paylaşabilir.

Sonrasnda normal bir şekilde yürüyerek öğrenci işlerine gittim doktor varmış hemen müdahale etti yaraya bir pansuman yapıyor ki alkolü bastı bayılıyordum acısından..

Ben dilekçe yazdım rektörlüğe şikayetçiyim baabında maddi manevi bla bla tazminini talep ediyorum gibisinden bir şey olur mu bilmiyorum gerçi ?

Öğretim görevlisi ve sekreter böyle bir olayın üstüne dalga geçecek kadar dangalak olduklarından:

" köpekler kısırlaştırılmış zatane bir şey olmaz.. "

- Köpeklerle cinse ilişkiye mi girdim de ben ? Psikolojik olarak kısırlaştıramamışsınız ama..

" Ya hede hödö ne yapalım ? "

-Toplayabilirsiniz. Burası bir üniversite bu kadar köpeğin n eişi var burada ?

" Bak yanlış konuşuyorsun! "

- O zaman toplatabilirsiniz!

" Her genç erkeğin başına gelir. "

Bu deli kaşarlaşmış heriflerle daha bir ton karşılıklı atışma laf sokmalar sürdü ben dilekçemi yazdım doktorun yazdığı raporu da ekleyip teslim ettim.

Bakalım ne olacak ? Sizce ne yapmalıyım ya da ? Ben sakin olduğum için pek gürlemedim. Başkası olsa einim orada olay çıkartırdı.
Sosyal ağlarda paylaş

Köpeklere de yazık tabi orda durmazlarsa daha kötü bir yere gidecekler. Ama sen de haklısın.

Öte yandan bir dahaki sefere koşmak yerine yere çömel.

O da nasıl bir yalandır belli değil, hangi mal 6 köpeğin arasında kaçmak yerine yere çömelir çıksın ortaya.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...