Bone Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 os keyboard ne bu arada? monitorün üzerinde mi dokunmatik ekran mı? hiç duymadım on-screen keyboardı...[hline]Hakkımızda devlet etmiş fermanı. Ferman padişahın kardaş, Dağlar Bizimdir! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dark-dr Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 hehe hosgeldin sam arcanein imzasindaki mammoth muhabbetine ben parmak basmistim dimi ilk ehue o kadar stratejistim, mythte ne taktikler var sc neymis deyip de `mamoth basip dalarim kafadan` deyince yakaladim hemen tabi Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Bekledigimden kısa sürede geriye döndün helal diyorum. Hoşgeldim Sam.[hline]Slam City Jam... [b]ICQ :3500388 I love this game![/b] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 *muck* ema abla.. :) eyvallah bone, ben bir kalite kontrol yaparım buna.. arcane seni de alıntılarlar birgün, gazi çavuşlara hürmet et.. :p heh dark geçenlerde ilk red alert'i ve starcraft'ı bayağı oynama şansım oldu, klavye düzgün olsaydı bir makale yazacaktım o konuda, bekle sen hele.. ;) hoşbulduk fistan.. :)[hline]Police: You at the window! Drop your weapon and place your hands on top of your head! Arnie: trrritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotita!!! Police: That's a minigun!!! Star dublajli Police: Lanet olsun ne biçim silah bu böyle??!!! [Bu mesaj Sam tarafından 30 April 2003 17:09 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 HEyt bea! hosgeldin Sam, yasasin ya super oldu bu olay simdi eglenceler baslasin! Sam kasabaya geri dondu![hline]Can't rain all the time... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Artık Voltron u oluşturabiliriz ! :D[hline] Uçan Sam demiş ki: *eski günlerimde olsam çesmastır'ı da pataklarım da *hentai bile oynardı eskiden :) *süperdi ilk red alert'teki mammoth tank biriktirip kafadan dalma olayı Strateji Anlayışım Mammoth'tur Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Invulon Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 gözümüz yoolarda kaldı be sam :) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 invulon gel voltron'ı kuruyormuşuz.. :) siz yolu gözlediniz de ben gele gele bitap düştüm.. :p[hline]Police: You at the window! Drop your weapon and place your hands on top of your head! Arnie: trrritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotita!!! Police: That's a minigun!!! Star dublajli Police: Lanet olsun ne biçim silah bu böyle??!!! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Meraba ben Ghoulum herhangi bir vaulttan arkadas ariyorum...muahhaha[hline]A little less conversation a little more action please Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NR_GladiatoR Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 hehe az kaldı. 15 Haziran bir geçsin kendimi tutamayacağım galiba UT yi falan unuttum sanma, gizli gizli çalışıyorum :P Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 seni bulduk çok şükür, kymo'ya da selam verdim ama öbür elemalar nerde? snn de yokken nasıl ut oynayacağız bakalım..[hline]Police: You at the window! Drop your weapon and place your hands on top of your head! Arnie: trrritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotita!!! Police: That's a minigun!!! Star dublajli Police: Lanet olsun ne biçim silah bu böyle??!!! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 aaaa sam gelmiş selamlar olsun sana.(eh aslında seninle kaderlerimiz parelel gidiyo denebilir sen fatura yüzünden bende öss yüzünden giremiyodum paticiğe , gerçi ben hala giremiyorum doğru düzgün ya neyse :P ) *!Soru bankasına kaldığı yerden devam eder*[hline]PUMA the Flying Kefal!!!(given by BabacumMostors) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 merhaba sam, seni tekrar gormek guzel :)[hline]kingsofchaos Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NR_GladiatoR Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 chatlak var, bildiğim bir server o kaldı Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastiee Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 ho$geldin sam! kac gun olmu$; daha yeni gordum, hehe :)[hline]wastiee Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 iyi hatırlattın thim, çok yaşa sen! ;) hoşbulmuşuz tekrardan, kimselerin ayrılmadığını görmek çok güzel.. :)[hline]Police: You at the window! Drop your weapon and place your hands on top of your head! Arnie: trrritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotita!!! Police: That's a minigun!!! Star dublajli Police: Lanet olsun ne biçim silah bu böyle??!!! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 aaaaaa sam burda ve ben hoşgeldin demiyorum.olmaz öyle şey. *!sevinçten gaza gelir ve etrafa kürekle saldırır. uyandığında kendini arcane'in kafasıyla top oynarken bulur* Not: Tekrar hoşgeldin...[hline]-Öldürme beni!!! -Seni öldürmeyeceğim.Bana bir iyilik yap ve arkadaşlarına benden söz et. -Kimsin sen? -Levie......LevieMaxilack Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.