Bone Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 os keyboard ne bu arada? monitorün üzerinde mi dokunmatik ekran mı? hiç duymadım on-screen keyboardı...[hline]Hakkımızda devlet etmiş fermanı. Ferman padişahın kardaş, Dağlar Bizimdir! Alıntıla
dark-dr Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 hehe hosgeldin sam arcanein imzasindaki mammoth muhabbetine ben parmak basmistim dimi ilk ehue o kadar stratejistim, mythte ne taktikler var sc neymis deyip de `mamoth basip dalarim kafadan` deyince yakaladim hemen tabi Alıntıla
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Bekledigimden kısa sürede geriye döndün helal diyorum. Hoşgeldim Sam.[hline]Slam City Jam... [b]ICQ :3500388 I love this game![/b] Alıntıla
Sam Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 *muck* ema abla.. :) eyvallah bone, ben bir kalite kontrol yaparım buna.. arcane seni de alıntılarlar birgün, gazi çavuşlara hürmet et.. :p heh dark geçenlerde ilk red alert'i ve starcraft'ı bayağı oynama şansım oldu, klavye düzgün olsaydı bir makale yazacaktım o konuda, bekle sen hele.. ;) hoşbulduk fistan.. :)[hline]Police: You at the window! Drop your weapon and place your hands on top of your head! Arnie: trrritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotita!!! Police: That's a minigun!!! Star dublajli Police: Lanet olsun ne biçim silah bu böyle??!!! [Bu mesaj Sam tarafından 30 April 2003 17:09 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla
Draven Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 HEyt bea! hosgeldin Sam, yasasin ya super oldu bu olay simdi eglenceler baslasin! Sam kasabaya geri dondu![hline]Can't rain all the time... Alıntıla
arcane Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Artık Voltron u oluşturabiliriz ! :D[hline] Uçan Sam demiş ki: *eski günlerimde olsam çesmastır'ı da pataklarım da *hentai bile oynardı eskiden :) *süperdi ilk red alert'teki mammoth tank biriktirip kafadan dalma olayı Strateji Anlayışım Mammoth'tur Alıntıla
Invulon Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 gözümüz yoolarda kaldı be sam :) Alıntıla
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 invulon gel voltron'ı kuruyormuşuz.. :) siz yolu gözlediniz de ben gele gele bitap düştüm.. :p[hline]Police: You at the window! Drop your weapon and place your hands on top of your head! Arnie: trrritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotita!!! Police: That's a minigun!!! Star dublajli Police: Lanet olsun ne biçim silah bu böyle??!!! Alıntıla
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Meraba ben Ghoulum herhangi bir vaulttan arkadas ariyorum...muahhaha[hline]A little less conversation a little more action please Alıntıla
NR_GladiatoR Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 hehe az kaldı. 15 Haziran bir geçsin kendimi tutamayacağım galiba UT yi falan unuttum sanma, gizli gizli çalışıyorum :P Alıntıla
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 seni bulduk çok şükür, kymo'ya da selam verdim ama öbür elemalar nerde? snn de yokken nasıl ut oynayacağız bakalım..[hline]Police: You at the window! Drop your weapon and place your hands on top of your head! Arnie: trrritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotita!!! Police: That's a minigun!!! Star dublajli Police: Lanet olsun ne biçim silah bu böyle??!!! Alıntıla
Leopar Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 aaaa sam gelmiş selamlar olsun sana.(eh aslında seninle kaderlerimiz parelel gidiyo denebilir sen fatura yüzünden bende öss yüzünden giremiyodum paticiğe , gerçi ben hala giremiyorum doğru düzgün ya neyse :P ) *!Soru bankasına kaldığı yerden devam eder*[hline]PUMA the Flying Kefal!!!(given by BabacumMostors) Alıntıla
wanderer Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 merhaba sam, seni tekrar gormek guzel :)[hline]kingsofchaos Alıntıla
NR_GladiatoR Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 chatlak var, bildiğim bir server o kaldı Alıntıla
wastiee Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 ho$geldin sam! kac gun olmu$; daha yeni gordum, hehe :)[hline]wastiee Alıntıla
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 iyi hatırlattın thim, çok yaşa sen! ;) hoşbulmuşuz tekrardan, kimselerin ayrılmadığını görmek çok güzel.. :)[hline]Police: You at the window! Drop your weapon and place your hands on top of your head! Arnie: trrritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotita!!! Police: That's a minigun!!! Star dublajli Police: Lanet olsun ne biçim silah bu böyle??!!! Alıntıla
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 aaaaaa sam burda ve ben hoşgeldin demiyorum.olmaz öyle şey. *!sevinçten gaza gelir ve etrafa kürekle saldırır. uyandığında kendini arcane'in kafasıyla top oynarken bulur* Not: Tekrar hoşgeldin...[hline]-Öldürme beni!!! -Seni öldürmeyeceğim.Bana bir iyilik yap ve arkadaşlarına benden söz et. -Kimsin sen? -Levie......LevieMaxilack Alıntıla
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.