Rasmon Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 ohaa trailer efsane olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 beta invitation key gelicek diyo maile ancak gelmedi bişey? böhöh: vermiyoruz diyok key, fileplanetle bağlantısını çözemedim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Aramaya inanalım konuları birleştirelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Invulon Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 2 ay öncesine ait konu olunca yenisinin acılması normaldir. genede birleşsin en güzeli fileplanetden şu şekilde bir email üzerine denk getirdim ben key olayını Join the LEGO Universe Closed-Beta IGN's FilePlanet is hosting the LEGO Universe Closed-Beta for all IGN users. Travel between adventurous worlds, and use your imagination to help push back the destructive Maelstrom! Join a mighty Nexus Force faction to explore your creativity; then customize your Minifigure with all the cool items you collect throughout the game. Create your account and play today! Keys are limited. Subscribe and get guaranteed access! linkini veriyim birde fileplanet de http://www.fileplanet.com/promotions/lego-universe/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 neden yenisinin acilmasi normal yahu :) zaman goreceli ise eger bende 2 haftada bir acicim drea usgunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Ben cevap verecek kadar mantıklı bulmamıştım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 ben de aldım yalnız key abanın beyler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 26 ekim'de cıkıyor oyun nasıl ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Following official launch in October 2010, thousands of players have entered the vibrant virtual world of LEGO Universe. The development team has released numerous content updates, new gameplay features and enhancements, and the community has been bustling with events, contests, and incredible user-generated content from creative players across the globe. Now is the time for players to gear up for the free-to-play launch coming in August at www.LEGOuniverse.com. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 meh,.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 ahah oyun cikmis 1 sene gecmis, haberimiz bile yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Kötüde ondan. En azından betası kötüydü... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 oyun kotu degil, cok cocuksu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 ocakta kapanıyormuş /bye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 şu sıralar birçok oyun kapatılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar