SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Vendy said: lanet olası istatistik -.- 5 saat sora sınavım, 3-4 saattir çalışıyorum ama başa döndüğüm an herşeyi unutuyorum. 3. kez aynı dersi alıyorum ve yine GG olmak üzereyim. yaz okulunda kredi başına 480 ytl alan üniversiteme $#>@... kredi başına 480 lira mı abi kusura bakmayın da tecavüz ediyolar diye bağırırdım yerinizde olsam, nedir bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 cuma günü matematik var, son finalim. geçen sene 3.70 ortalama yapmıştım, bu sene vizelerin iyi geçti finaller resmen gani gani girdi. düşecek kesin o ortalama 3.00'lere. planlı çalışmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 SeaGle said: Vendy said: lanet olası istatistik -.- 5 saat sora sınavım, 3-4 saattir çalışıyorum ama başa döndüğüm an herşeyi unutuyorum. 3. kez aynı dersi alıyorum ve yine GG olmak üzereyim. yaz okulunda kredi başına 480 ytl alan üniversiteme $#>@... kredi başına 480 lira mı abi kusura bakmayın da tecavüz ediyolar diye bağırırdım yerinizde olsam, nedir bu abi Başkent Üniversitesindeyim. Türk milleti mantığı , herkes söylenir ama harekete geçen yok. 3 ders alsan yarım dönem parası ödüyorsun direk. insan tırsıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narziss Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Vendy said: lanet olası istatistik -.- 5 saat sora sınavım, 3-4 saattir çalışıyorum ama başa döndüğüm an herşeyi unutuyorum. 3. kez aynı dersi alıyorum ve yine GG olmak üzereyim. yaz okulunda kredi başına 480 ytl alan üniversiteme $#>@... oha! ben tobb'daydım, bizim okul bile 300 mü ne alıyodu, ağız burun sövüyoduk herkese. ama 480? o beybi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Ders başına 1500 lira alan üniversiteler var, öyle düşünün. En fazla iki, danışmanı ölümle tehdit ederseniz üç tane veriyorlar. Param olmadığından hiç alamadım henüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narziss Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 ama her türlü başkentinki daha pahalı oluyo ki. 4 kredilik bir ders misal, neredeyse 2000 lira oluyo. bizim okulda 3 kredilik herhangi bir dersin piyasasını 900'den açıyolardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 15 dk da failure analysis finali yaptım 15 puan alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Olasılık A geliyo, finalden full çekmişim (inek değilim 1 gece değil 2 gece önceden başladım çalışmaya!) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 b1vRiP said: Olasılık A geliyo, finalden full çekmişim (inek değilim 1 gece değil 2 gece önceden başladım çalışmaya!) saygı duydum valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 bittiii bittiiii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Financial Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Yarın pazarlama sınavım var of nefret ediyorum şu dersten . Wall of Text ten ibaret Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prosciutto Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 tek final, istatistik, 23ünde, take home. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 calculus finalinden 100 üzerinden 90 üstü bekleyen insanım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 çok küfür yedim, çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 offf finaller pazartesi baslıyo daha 28 inde sona erecek,benim canım sIkkın okumam gereken 4 tane kitap var evimi özledim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 pfff humanities cc geldi ulan bi daha bu adamdan alırsam .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 aha aynen benim de pzt başlıyor 26'sında bitecek okumam gereken 2 kitap var gerçi toplamda 250 sayfa ediyor ama olsun :D derdine ortak olayım diye şaaptım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 bu nasıl bir rezilliktir lan. bilim ingilizcesinde 68 almışım. hocaya gittim hocam notumu düşürün tekrar gireyim sınava dedim. kabul etti saolsun. botaniktende 57 aldım. adam 3 puanı vermedi. ve ne dedi. 'seni kızılcık sopasıyla döverim. git adam gibi çalış gel 5 kredilik dersten vizen 75 labratuarın 90 şundan 57 alıyosun evladım git çalış hadi canım hadi' yapıp attı odasından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 son sınavıma giriourm az sonra :) zaten çok kolay olcaktı bu bitmiş sayıyorum şimdiden.. edit: bi de evet, sınavda laptop serbest :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 hangi ders ? takıldığın olursa sor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Allahım keko bi sınavdan sonra şu an bütün finallerim bitmiş bulunuyor... YUPPİİİİİ X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 evet yarın ilk finalime girecem. sosyal psikoloji... ondan sonra bir 6 gün daha yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 çalışıyorum çalışıyorum popom kuru kalıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 öyle bi bölümde okuyorum ki 80 lik kağıda sırf sınavdan erken çktım ve bilemediğim bi soru yüzünden 30 veriyolar..düşünün nasıl lanet insanların kaprislerini çekiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 ben niye böyle saçma bi topik açmışım onu düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar