pronoit Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 border cok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 coj'e verdim keza mw alır diyordum.. global satış rakamları konuşuyor zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 mw2 yönetti ama borderlandsin hakkını yememek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 "Tatar Ramazan" said: COD kazanır nasılsa, ama benim oyum Juarez'e gidiyor. aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 MW'nin multisini çok sevemedim ben. Fazla karambol, yetenekten çok şans faktörü ortaya çıkıyor gibi. Zaten RTS'lerde bin tane super weapon yapılan (C&C serileri, Generals vs) oyunları da sevmezdim, bunda da yok uçak çağırdım bombaladıymış yok helikopter füze attıymış falan özellikler bana tatsız tuzsuz geldi. Düz piyade savaşı sevenlerdenim yani :) Şu CS tarzı bir bomb defuse modu var onu oynamayı tercih ediyorum. Ama single playerı tam anlamıyla muhteşem. Zaten CoD serisi bunu hep yapıyor, insanı adeta filmdeymiş (gerçi bunu bol bol plagiarizm yaparak yapıyor o ayrı :) ) gibi hissettiriyor. Normalde Single FPS de çok sevmeyen biriyim, ama Duke 3D döneminden beri takip ederim, ilk bitirdiğim SP FPS CoD 1 olmuştu. Resmen atmosferiyle film havasıyla 2. dünya savaşını yaşatıyordu. O zamandan beri de böyle geldi. Bu yenisi de resmen senaryosuyla bölümleriyle atmosferiyle adeta yüksek bütçeli bir Hollywood filmi gibi, insanı aksiyondan aksiyona sokuyor, kar kızağı bölümü olsun hava alanı olsun farklılıklar sunuyor, twisti bol hikayesiyle eğlendiriyor vs vs. Yani multiplayerını hiç saymasak bile MW2'nin almaması ayıp olur bu oylamayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 single player'ı süper olmakla beraber bir oturuşta bitirilebilmesi bakımından ilkine yönelik eleştirilerden ders çıkartmamışlar dedirtti bana. mp oynamayacak insana saati 10$'a geliyor resmen, şaka gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 ama yine de 1 kereden fazla oynanmalı, $5a düşer yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Borderlands Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar