Erathiauo Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Merhaba; Bildiğiniz gibi Erathia kısa zamanda bir çok başarıya imza atmiş bir sunucudur. Kimilerinin hayallerinde bile göremeyeceği (536 User) player sayısına ulaşmış sunucu sevilmiş ve beğenilmiştir. Fakat yönetim içi parçalanmalar ve kopmalar sonucu sunucu geçici olarak askıya alınmıştır. Erathia sitesinde ve forumlarında hiç bir zaman sunucu kapandı ibaresi yer almamıştır. Erathia V1 de verdiğimiz sözleri yerine getirmek için tekrar sizlerleyiz... Biliyorum bize inanan bir çok arkadaşımızın, oyuncumuzun güvenini kaybettik fakat biz bu güveni tekrar kazanmak için geldik. Erathia hiç bir zaman maddi yönden sıkıntı çekmemiştir ve şuan ki erathia kadrosu tecrübeli aklı başında insanlardan oluşmaktadır. Erathia V2 sizlere her açıdan destek olmaya hazır. Şunucuya item res atılmış olup accountlar ve charlar olduğu gibi durmaktadır. Peki eski oyuncuların avantajı nedir ? Eski oyncuların charları durdugu gibi onlara hediye çeki verilcektir. Bu hediye çekini gold, item vb.. şekilde değerlendirebilirler. Detaylı bilgi sitemizde yer alacaktır. Yeni oyuncuların avantajları nedir ? Sunucuda ilk 1 ay ph açık kalacaktır ve newbie center mevcuttur. İlerleyen aylarda ph kapatılacaktır. Erathia V2 nin önünde ki süreçte neler var ? - Vendorların sattığı deri ve demir setler sunucunun ilerleyen aylarında kaldırılacaktır. Tamamen crafted olacaklardır. - Vendorlarin sattığı atlar sunucunun ilerleyen aylarında kaldırılıp worldun gerekli yerlerine yetiri kadar spawn koyulacaktır. - Ultima-Online sadeliğinden çıkılmamıştır. Sadece bir kaç yeni düzenleme ile oyun zevkli hale getirilmiştir. Erathia V2 30 Aralık 2009 da playerların hizmetine girecektir. Şuanda sunucu admin modda olup gerekli düzenleme çalışmaları yapılmaktadır. Sunucu Makina Bilgileri; - Sponsor Güvencesi - İşlemci : İntel dual-core 6500 - Ram : 4096 mb ( 4 Gb ) - Hard disk : 300 gb - Hat hızı : 10mbit - Datacenter : Türkiye/İstanbul Hız testi : http://img705.imageshack.us/img705/4041/yuhh.jpg Bağlantı havuz değildir Sunucu İn-game Bilgileri; Sphere version : 56b Oyun tarzı : Power Play PH : Açık ( ilk 1 ay boyunca ) Skillcap : 700.0 Statcap : 225 Sistemler : http://www.erathiauo.gen.tr/forum/index.php?board=7.0 Web Sitesi : http://www.erathiauo.gen.tr/forum/index.php?board=7.0 Hemen Kayıt Ol : http://www.erathiauo.gen.tr/erathia-account-islemleri Not : Daha önceden hesabı olanlar ve hesap bilgilerini unutanlar için sitemizin anasayfasında ne yapmaları gerektiği açıklanmiştır. Sunucuda ki yapılan düzenlemeler için : http://www.erathiauo.gen.tr/forum/index.php?topic=5560.0 Ayrıca Connector Coderimiz Tcpip e De Yardımlarından Dolayı Teşekkürlerimizi Sunarız.. Lütfen seviyeli ve saygılı bir şekilde eleştirinizi yapınız. Gereksiz mesajlar yazmayınız
kitana Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 canım acaip uo oynamak istedi be. açıkmı şuan serverınız?
Mike Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 3sene sponsor güvencesi diye açılan serverin , 2 ay sonra kapanması ve 2 ay sonra tekrar acılması hoş olmamış
Delucia Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Oynamayın burda ya çok yalan bir server charı kasarsınız sonra bir bakarsınız server couldnt connect
Artariel Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Rezil herifler sizin daha ne kadar kirli çamaşırınız olacak be ?
necmi Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 acaba olayları ne daha once neler yaşattılar millete kimbilir
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Delucia said: Oynamayın burda ya çok yalan bir server charı kasarsınız sonra bir bakarsınız server couldnt connect Rakip serverın admini kesin :P
Artariel Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Bu gibi sunucuları neden yaşatıyor millet ben anlamıyorum ya adamlar x kişi gelene guild aile vs. veririz diyorlar. Arkadaşlarla dalgasına biz şu kadar kişiyiz artık bişeyler yaparsınız dedik onu bile kabul ettiler player için yapmadıkları yok bi de adam gelsin diye rekora 530 kişi yazmışlar erathia 2 nin rekoru kaç ?
kgns Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 revolution iyidir, biz 6-7 kişi yeni basladık bakalım pek aksiyona girmedik craft kasıyoruz
kedidirkedi Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Lan bırakın bu ayakları 13 yaşında bebeler toplanmış server açmış kapanıp açılıyo şaka gibi vaktinize yazık Bu saatten sonra tek uo Osi bence.
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Bi ara connector kullanıcıdan habersiz SS alıp adminlere gönderiyo dendiydi, hatta millet ssleri bulup göstermişti falan. Neydi o olay? Bi de şey vardı, 18 yaşından küçük admin almıyoz diyip 17 mi 15 yaşında mı ne birini almışlardı. Adamdan kimse memnun değildi, yaygara kopmuştu falan.
Seceba Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Kojiroh said: Bi ara connector kullanıcıdan habersiz SS alıp adminlere gönderiyo dendiydi, hatta millet ssleri bulup göstermişti falan. Neydi o olay? Bi de şey vardı, 18 yaşından küçük admin almıyoz diyip 17 mi 15 yaşında mı ne birini almışlardı. Adamdan kimse memnun değildi, yaygara kopmuştu falan. o olaydan sonra 2-3 kere mahkmeye başvurmayı düşündük ancak maliyet yüksek olurmuş ki ögrenciyiz yoksa ocak ayında şubat karı yağdırırdım başlarına, şerefsiz herifler ya, kaldı ki ss alan bir program ne şifreler almıştır nese konusturmasınlar beni. erathia kadar türkiyede ki uoyu bitiren bir server varsa şerrefsizim bir daha uo oynarsam.
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 kazancağından bu kadar eminsen maliyet onlara patlardı hacı zaten.
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 conn açıkken görev yöneticisi bile açılmıyordu
kgns Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 adam reklam verdi vereceğine pişman olmuştur haha, bu ne lan, pati okuyup bunlardan haberi olmadan başlayacak olan vardı idi ise bile, artık onlar da yalan oldu haha.
flashPlayer Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Sahtekar bir server burası . Sırf laftan ibaret herşey.
Cairne Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 benim için pc yi macroya bırakcak varmı garantide hala bilgisayar ve hp den ses seda yok tüketici haklarına şikayet ettim arkadaslar da orda basladı ztn...
spompas Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 abi iki balonlu bok atmaya account acmış AHUAHA
kedidirkedi Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 spompas said: abi iki balonlu bok atmaya account acmış AHUAHA yol
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 benim kişisel bilgisayarım daha iyi yalnız.
kgns Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Xenocide said: benim kişisel bilgisayarım daha iyi yalnız.olay aslında bilgisayar değil bağlantı da neyse :)
Öne çıkan mesajlar