PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 ben defalarca gittim aramakas attırmaya hiç de emo olmadım. insanları soğutmasana gayet rahatlatıyor. saçın boyu da değişmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 saç tipine göre değişir. bir kaç ay boyunca uzasın. üstleri fazla kestirmeden, arkası ibibik olmıcak şekilde, yanları kulak arkasına atıcak şekilde berbere kestir. baya bir süre öyle rahatsız etmeden götürür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 saç uzatmak adına yaptığım tek şey berbere gitmemek benim şu an bi de taç takıyorum yoksa fino köpeği gibi gözümün önüne önüne düşüyo saçlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 3 numero mis gibin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Ben de bayadır gitmiyorum berbere, aslında bi ara gidip biraz derletip toparlatmam lazım da eskiden mahalle berberine giderdim, şimdi o uzun saçtan ne anlar diye düşünüyorum. Yurtdışında da gitmek istemiyorum. Gitcek yer bulsam gitcem tr'e dönünce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 erkek kuaförüne gitmicen annen seni tanıdık bir yere götürücek arada hallettiricek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 unisex bi yere gidicem de tanımadığım yerlere de güvenemiyorum, bi de bayadır yolum düşmediğinden garip geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 unisexlerde genelde erkek tarafına yolluyolar ordakiler erkek kuaförlerininde maşallah eli bol kestilermi kesmek geliyo herhalde içlerinden. ama bayan kuaförlerinde hem ucuz hemde 2 dakikada hallediyolar sen bilirsin tabi hani abez gelebilir ilk arkadaşımla gittiğimde olur mu lan öyle şey demiştim bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 saç kendi uzuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 o realy ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 saç uzatılmaz uzar demeye gelmiştim denilmiş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar