wargasm Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 normal midir, 64Kb/s a ne kadar yaklaşabilirim?[signature][hline]god.hates.us.all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 gayet normaldir . nerden dl ettigine gore daha da artabilir .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Açtık serverı hadi gitb e artık aaa[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 olmaz gercek kisiligimi burada buldum arkansis alo .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 doru düzgün bi siteden indirdiğinde maks 57 falan olması lazım. nerde okudum bilmiyorum ama dsl in yapısı gereği dl bant genişliğinin bir kısmını kulanamıyosun.[signature][hline]Question: How many C++ programmers does it take to change a light bulb? Answer: You're still thinking procedurally! A properly designed light bulb object would inherit a change method from a generic light bulb class! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 bir de santralden ne kadar uzak olduğunuzun da önemi var yani 1mbit bağlantı belli bir mesafeden sonra düşebiliyor, ben mesela 1024 hattı test ettiğimde 850 civarı bir değer alıyorum 1024 yerine ADSL bağlantı, hat uzunluğu, kullanılan bakır kablonun çapı ve kullanılan modemin tipine bağlı olarak 8Mbps'a kadar download (şebekeden kullanıcıya), 1Mbps'a kadar da upload (kullanıcıdan şebekeye) veri hızlarına olanak verir. [signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche [Bu mesaj BlackRose tarafından 17 Temmuz 2004 13:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HackerMan Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 cat 5 kablosu dediğimiz bir kablo kullanmanı öneririm bu kablolar sadece data kabloları olup çok daha güzel bir şekilde sana hız verir ve kesinlikle bağlantında ara kablo diye tabir edilen yama kullanmıyacaksın tek bir kablo kullanacaksın ve mümkünse kabloyu çok dolaştırmamaya dikkat et bir de şöle bişi var 10mblik 100mblikmi kablo ucları onada önem vermek gerekir ama herşeyden de önemlisi modeminin makineye bağlı olmaması yani harici bir modem kullanman gerek harci modemlerinde markalarına göre verdikleri hızlar da deişir zaten türkiye daha orjinal 256 nın bile hızını veremezsen bizim gibi denyolar 2048 bağlantı kullanıp aha bu biraz ii miş diye kendilerini avuturlar türkiye de daha internet DNS Sistemi daha oturmadığı için böyle yavaşlıklara da alışmamız lazım bir bakarsın buyuğı uraşırsın bir bakarsın hiç uraşmazsın yani burası turkey burda herşey mubağ[signature][hline]www.simasher.com.tr.tc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 esasen adsl modemler neden böyle hep external onu anlayamadım, internal 1-2 model görebildim sadece. hani dial-up modemlerde performans farkı filan diyorlar da işlemcileri kendinden değil mi ki zaten bunların? bilgisayarın her parçasının mümkünse içinde durmasını tercih ediyorum ben, zaten dünay kadar yer kaplıyor..[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… kermit Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 512 adsl ile bu gün kazaa dan şarkıyı 83 ile indirdim download ı gayet iyi adsl nin[signature][hline] BonePART, 14 Temmuz 2004 23:45 tarihinde demiş ki: [i]*BonePART fistiklari yer * Ulan insan 200 bin fazla veriri antep alır lan bu ne tuzlu yulu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… thelegbra Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 83 ile mi indirdin?!?! ya ne yaptın arkadaşım 83*8=664k yaptın bağlantıyı?? imkansız.. ya sana 1024 vermişler, ya da kazaa yanlış göstermiş..[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Fıstık [PatiPet Resimler] / Fıstığa oy verin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… zlorwf Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Bende 64kablo ile 3kb-10kb arası indiriyorum=/[signature][hline] Aşk ve pilav böceği 555, 13 Temmuz 2004 12.30 tarihinde demişki: Ben birşey düşünmüyorum, zaten istesemde düşünemiyorum. 555, 1 Temmuz 2004 00.01 tarihinde demişki: Ben tavuğun en çok pirzolasını severim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… thelegbra Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 64 kablo normalde 8kb ile indirmesi lazım.. ama kablo kullanıcıları az ve fiyatı da pahalı oldugu icin 64k kullanıcılarına 128 bağlantı veriyorlar, bu da 13 ile de indiirebilmen gerekiyor demek.. (aslında 16 ama 13-14 oluyo işte)[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Fıstık [PatiPet Resimler] / Fıstığa oy verin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Admin Virus Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 512len 83 imkansız dialup kullanıp 10lan çekmeklen aynı şey.Ani artış ve inişlerden dolayı o tarz veriler gösterir programlar netlimiter kullanın hızınızı görün.[signature][hline]*I am an avanger..I must obtain power no matter what,even if i must let the devil take hold of my body...This is the only way KILL HIM Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… kermit Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 ss ini aldım yollıycam beklerseniz 83 ile indirdim kazaa yanlış felanda göstermedi heralde[signature][hline] BonePART, 14 Temmuz 2004 23:45 tarihinde demiş ki: [i]*BonePART fistiklari yer * Ulan insan 200 bin fazla veriri antep alır lan bu ne tuzlu yulu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… kermit Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 yanlız çok az biraz bekletcem çünki jpg e dönüştüremiyorum[signature][hline] BonePART, 14 Temmuz 2004 23:45 tarihinde demiş ki: [i]*BonePART fistiklari yer * Ulan insan 200 bin fazla veriri antep alır lan bu ne tuzlu yulu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… kermit Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 sıçtı resim maillerinizi verin yollayım mailinize ^^ jpg olmadığından upload edemiyom bari mailinize yollayım[signature][hline] BonePART, 14 Temmuz 2004 23:45 tarihinde demiş ki: [i]*BonePART fistiklari yer * Ulan insan 200 bin fazla veriri antep alır lan bu ne tuzlu yulu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Admin Virus Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Yollancak birşey yok imkansızdan bahsediyoruz eğer dersenki yanlış bağladılar herhalde, eyw ama 512len 83 olmıyacak şey kazaa yanlış gösterirmi sorusuna her program yanlış gösterir senin saniyede dl ettiğin kb senin hızını belirler kazaa açıkken o sırada bir program açtıysan bilgisayarın kasılacak ve 4snyede aldıgın veriyi 1snye gibi gösterip dlen yukarlara fırlayacaktır netlimiter kur bilgisayarına kazaalan oranın arasındaki farkı göreceksin her p2p programında yaşanır bu sorun ben her dlye başladıgımda dl hızı 600 larda dolaşıyor sonradan düşüyor bu benim 600len çektiğim anlamına gelmez[signature][hline]*I am an avanger..I must obtain power no matter what,even if i must let the devil take hold of my body... Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… kermit Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 bilmiyorum o sırada sadece internet explorer açıktı Metallica dan bişi çekiyodum kazaa dan 83 ü gördüm ne bilim kazaa da bi bok varmı yokmu[signature][hline] BonePART, 14 Temmuz 2004 23:45 tarihinde demiş ki: [i]*BonePART fistiklari yer * Ulan insan 200 bin fazla veriri antep alır lan bu ne tuzlu yulu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Admin Virus Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 [signature][hline]*I am an avanger..I must obtain power no matter what,even if i must let the devil take hold of my body... Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… BlackRose Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 senin bağlantın kaç virus?[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Admin Virus Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 512[signature][hline]*I am an avanger..I must obtain power no matter what,even if i must let the devil take hold of my body... Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… BlackRose Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 heh evet bu SS gayet anlamlı olmuş o zaman bu durum bende de oluyodu, 300 k/sn ile çektiğim dosyalar oluyodu getright a bakarsam :) uydu kullanıyodum ama bunu yaparken peki o zaman bir soru da benden şimdi benim 1024 var, hesap olarak 120k civarında download yapabilmem lazım saniyede, 100'ü çok nadir geçiyorum, TTnet in adsl hız linkine girip o testi tamamladığımda 860 küsür bir hız görüyorum bu benim santrale olan mesafemden dolayı 150 kbps civarı bir düşüş yaşadığımı mı gösterir yoksa başka bir sebebi olabilir mi[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Admin Virus Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 O olayı tam olarak bende bilmiyorum ama yurtdışı forumlarındada okudugum bazı yazılara göre hiçbir zaman max derece yararlanılamıyor adsllen çünkü sizin santrala olan uzaklıgınız yanında kullanılan kabloya kadar birçok şey işin içine giriyor telefon için kullanılan altyapı kabloları hakkında bilgim olmasada biraz önyargılı davranıp paradan kaçıp orta derece kablo kullandıgımızı düşünüyorum buda bizim avrupa ülkelerine göre neden daha fazla bağlantı kaybı yaşadığımızı açıklıyor. Blackrose istiyorsan bir telefon aç böyle böyle diye ben bir ara baya tartışmıştım bu konuda 512parası veriyorum niye 400len bağlıyım diye sonra gelip ölçüm filan yaptılar evime biraz hızlandırdılar gerçi şuan için 48-50 arasında gidiyorum daha üstü yok.[signature][hline]*I am an avanger..I must obtain power no matter what,even if i must let the devil take hold of my body... Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Pati Tech İnternet 512Kbps adsl ile ortalama 52Kb download × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 512 adsl ile bu gün kazaa dan şarkıyı 83 ile indirdim download ı gayet iyi adsl nin[signature][hline] BonePART, 14 Temmuz 2004 23:45 tarihinde demiş ki: [i]*BonePART fistiklari yer * Ulan insan 200 bin fazla veriri antep alır lan bu ne tuzlu yulu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 83 ile mi indirdin?!?! ya ne yaptın arkadaşım 83*8=664k yaptın bağlantıyı?? imkansız.. ya sana 1024 vermişler, ya da kazaa yanlış göstermiş..[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Fıstık [PatiPet Resimler] / Fıstığa oy verin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Bende 64kablo ile 3kb-10kb arası indiriyorum=/[signature][hline] Aşk ve pilav böceği 555, 13 Temmuz 2004 12.30 tarihinde demişki: Ben birşey düşünmüyorum, zaten istesemde düşünemiyorum. 555, 1 Temmuz 2004 00.01 tarihinde demişki: Ben tavuğun en çok pirzolasını severim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 64 kablo normalde 8kb ile indirmesi lazım.. ama kablo kullanıcıları az ve fiyatı da pahalı oldugu icin 64k kullanıcılarına 128 bağlantı veriyorlar, bu da 13 ile de indiirebilmen gerekiyor demek.. (aslında 16 ama 13-14 oluyo işte)[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Fıstık [PatiPet Resimler] / Fıstığa oy verin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 512len 83 imkansız dialup kullanıp 10lan çekmeklen aynı şey.Ani artış ve inişlerden dolayı o tarz veriler gösterir programlar netlimiter kullanın hızınızı görün.[signature][hline]*I am an avanger..I must obtain power no matter what,even if i must let the devil take hold of my body...This is the only way KILL HIM Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 ss ini aldım yollıycam beklerseniz 83 ile indirdim kazaa yanlış felanda göstermedi heralde[signature][hline] BonePART, 14 Temmuz 2004 23:45 tarihinde demiş ki: [i]*BonePART fistiklari yer * Ulan insan 200 bin fazla veriri antep alır lan bu ne tuzlu yulu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 yanlız çok az biraz bekletcem çünki jpg e dönüştüremiyorum[signature][hline] BonePART, 14 Temmuz 2004 23:45 tarihinde demiş ki: [i]*BonePART fistiklari yer * Ulan insan 200 bin fazla veriri antep alır lan bu ne tuzlu yulu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 sıçtı resim maillerinizi verin yollayım mailinize ^^ jpg olmadığından upload edemiyom bari mailinize yollayım[signature][hline] BonePART, 14 Temmuz 2004 23:45 tarihinde demiş ki: [i]*BonePART fistiklari yer * Ulan insan 200 bin fazla veriri antep alır lan bu ne tuzlu yulu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Yollancak birşey yok imkansızdan bahsediyoruz eğer dersenki yanlış bağladılar herhalde, eyw ama 512len 83 olmıyacak şey kazaa yanlış gösterirmi sorusuna her program yanlış gösterir senin saniyede dl ettiğin kb senin hızını belirler kazaa açıkken o sırada bir program açtıysan bilgisayarın kasılacak ve 4snyede aldıgın veriyi 1snye gibi gösterip dlen yukarlara fırlayacaktır netlimiter kur bilgisayarına kazaalan oranın arasındaki farkı göreceksin her p2p programında yaşanır bu sorun ben her dlye başladıgımda dl hızı 600 larda dolaşıyor sonradan düşüyor bu benim 600len çektiğim anlamına gelmez[signature][hline]*I am an avanger..I must obtain power no matter what,even if i must let the devil take hold of my body... Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 bilmiyorum o sırada sadece internet explorer açıktı Metallica dan bişi çekiyodum kazaa dan 83 ü gördüm ne bilim kazaa da bi bok varmı yokmu[signature][hline] BonePART, 14 Temmuz 2004 23:45 tarihinde demiş ki: [i]*BonePART fistiklari yer * Ulan insan 200 bin fazla veriri antep alır lan bu ne tuzlu yulu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 [signature][hline]*I am an avanger..I must obtain power no matter what,even if i must let the devil take hold of my body... Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 senin bağlantın kaç virus?[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 512[signature][hline]*I am an avanger..I must obtain power no matter what,even if i must let the devil take hold of my body... Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 heh evet bu SS gayet anlamlı olmuş o zaman bu durum bende de oluyodu, 300 k/sn ile çektiğim dosyalar oluyodu getright a bakarsam :) uydu kullanıyodum ama bunu yaparken peki o zaman bir soru da benden şimdi benim 1024 var, hesap olarak 120k civarında download yapabilmem lazım saniyede, 100'ü çok nadir geçiyorum, TTnet in adsl hız linkine girip o testi tamamladığımda 860 küsür bir hız görüyorum bu benim santrale olan mesafemden dolayı 150 kbps civarı bir düşüş yaşadığımı mı gösterir yoksa başka bir sebebi olabilir mi[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 O olayı tam olarak bende bilmiyorum ama yurtdışı forumlarındada okudugum bazı yazılara göre hiçbir zaman max derece yararlanılamıyor adsllen çünkü sizin santrala olan uzaklıgınız yanında kullanılan kabloya kadar birçok şey işin içine giriyor telefon için kullanılan altyapı kabloları hakkında bilgim olmasada biraz önyargılı davranıp paradan kaçıp orta derece kablo kullandıgımızı düşünüyorum buda bizim avrupa ülkelerine göre neden daha fazla bağlantı kaybı yaşadığımızı açıklıyor. Blackrose istiyorsan bir telefon aç böyle böyle diye ben bir ara baya tartışmıştım bu konuda 512parası veriyorum niye 400len bağlıyım diye sonra gelip ölçüm filan yaptılar evime biraz hızlandırdılar gerçi şuan için 48-50 arasında gidiyorum daha üstü yok.[signature][hline]*I am an avanger..I must obtain power no matter what,even if i must let the devil take hold of my body... Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar