lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 anime önerileri için sticky bir post olsa iyi olurmu sizce? 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
walkman Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 hauru no ugoku shiro- yürüyen şato - dvdsi alınır. ya da hayao miyazaki'nin ismi olan bilimum anime. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 bu yürüyen şato dediğin howl's moving castle mı? öyleyse +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 lord_gorthaur said: anime önerileri için sticky bir post olsa iyi olurmu sizce? 8-) Kişiden kişiye değişen bir şey aslında. Cowboy Bebop seven birisine Great Teacher Onizuka önerebilirsin mesela, ama Beyblade/Dragonball seven birisine Ghost In The Shell izlettirirsen hiç bişi anlamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 eee, sticky olmasiyla ne alakasi var bu soyledginin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Selam ben de aynısından istiyorum, yeni konu açmiyim dedim. Naruto Bleach Full metal alchemist çok sevip izlediklerim. bunlara benzer böyle baş kahramanımızın kişisel gelişimi ve imba oluşu kahramanlık öyküfsdşfjsdl neyse işte, bunlar gibi. death note beni sıktı mesela üzgünüm :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Dynun said: ...böyle baş kahramanımızın kişisel gelişimi ve imba oluşu... dragonball Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 ya izledim onu.-bi kısmını- bi de bi girersem 500 bölüm çıkamam diye gözüm korkuyor :( :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 One Piece Hajime no Ippo Hunter x hunter Kenichi Berserk Tengen Toppa Gurren Lagan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 busou renkin > bütün shounenler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 busuo renkini benden başka seven varmıydı forumda .) Watsuki Nobuhiro (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Buso Renkinin ilk manga cildi var bende. Anime yokken okumuştum sevmiştim. Bakıyım bi ara animesinede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Code Geass ı mutlaka izle derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tralus Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Trigun'a başla ve de TSUBASA :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HavaliKorna Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Anime tavsiyesi isterken uzunluk ile ilgili bir noktayı kaçırmayın derim... Saatlerim, günlerim var diyorsan.. one piece izle.. zaten başka bir seriye ihtiyacın kalmaz. Yok ben daha kısasından şöyle entrikalı bir şey istiyorum diyorsan, Basilisk neden olmasın? Biraz daha samuray-kılıç olsun dersen, samurai Deeper kyo diyebilirim... Tabii 120 bölüm Naruto ve Naruto Shippuuden in tümünü izle derim.. Aslında daha çok şey derim.. belki birazdan bir daha derim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narziss Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Dynun said: Selam ben de aynısından istiyorum, yeni konu açmiyim dedim. Naruto Bleach Full metal alchemist çok sevip izlediklerim. bunlara benzer böyle baş kahramanımızın kişisel gelişimi ve imba oluşu kahramanlık öyküfsdşfjsdl neyse işte, bunlar gibi. death note beni sıktı mesela üzgünüm :( claymore. fate/stay night. seven samurai. code geass(gerçi bu biraz death note gibi, plan plan içinde ama biraz daha atraksiyonlu) tabii bi de one piece var. şaheserdir kendisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 aquila said: eee, sticky olmasiyla ne alakasi var bu soyledginin? sticky yaptığın zaman "anime tavsiyesi"nin hiç bir anlamı kalmaz. ben diycem ki mesela "mutlu animeler istiyorum keyiflenelim eğlenelim, gülelim coşalım" sırf bunun için sticky topiğe bakıcam, ama orda Death Note gibi, Neon Genesis Evangelion gibi animeler listeleniyor olacak, istediğime göre bir şey bulmak için uğraşçam. bir de "Anime Tavsiye" topiği bir süre sonra her izlenilen animenin eklenmesi haline dönecek, "gelmiş geçmiş tüm animeler" topiği haline dönecek. diyorum ki sticky bir anime tavsiye topiği yerine isteğe göre öneri yapmak daha uygun olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar