Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bana anime önerin.

Black-ice

Öne çıkan mesajlar

selamlar
pek ağır anime izleyeni değilim. hatta bu güne kadar bi vampire hunter d bloodlust izledim, 50 bölüm falan bleach izledim bir de cowboy bebop.

cowboy bebopun hastası oldum ona benzer animeler var mıdır acaba? konusu olsun, işte işlenişi fln olsun böyle. anlatamıyorum tam anladınız herhal:D

teşekkürler.
Sosyal ağlarda paylaş

Black Lagoon
D.Gray-Man
Hellsing(OVA)
Death Note
Kaiji
Akagi
Gungrave

Özellikle Black Lagoon'u çok seveceksin, tam aradığın şey.

Ha bir tavsiyede şu: AniDB'ye gir, ratinge göre en yukarı puan en üste gelecek şekilde sırala, ordan teker teker bakıp hoşuna gidenleri indir.
Sosyal ağlarda paylaş

Sen onu bunu geç. Bir Baccano izle sonrası gelir zaten. Sabretmeyi bil sonra da One Piece izle. Death note izlemediysen kesin lzle zaten. Cowboy Bebop tamam iyidir süperdir ama müzikleri de efsanedir. Seatbelts olmasa belki yarısı kadar beğenirdi herkes o animeyi. Samurai Champloo izle. Shounenleri sona sakla; ama ola ki Gintama izlemeye kalkarsan ki kesin izle.
Sosyal ağlarda paylaş

Black-ice said:

selamlar
pek ağır anime izleyeni değilim. hatta bu güne kadar bi vampire hunter d bloodlust izledim, 50 bölüm falan bleach izledim bir de cowboy bebop.

cowboy bebopun hastası oldum ona benzer animeler var mıdır acaba? konusu olsun, işte işlenişi fln olsun böyle. anlatamıyorum tam anladınız herhal:D

teşekkürler.

samurai champloo izle ilk
death note izle
naruto ön yargını kır bir süre baya hoşuna gidicek
diğer önerileri gözardı et sdf
3ü de keşke izlememiş olsam da tekrar aynı zevkle izleyebilsem dediğim animeler
Sosyal ağlarda paylaş

Açıklamalar anime.gen.tr ye aittir.

Black cat :
Train Heartnett, Chronos olarak tanınan ve kod adları sayılardan oluşan bir grup suikastçinin en güçlüsü, XIII olarak bilinen Black Cat'tir. Train, bir gün Saya ile karşılaşır ve içindeki öldürme isteğinden böylece kurtulur. Nevar ki bu durumun farkında olan Train'in ortağı Creed Diskence, Train'in Chronos'u bırakmasından faydalanarak Chronos'a karşı bir grup oluşturacaktır. Train ise Sven Volfied ile aynı yolu paylaşacak ve bir ödül avcısı olacaktır.

Hellsing :

Avrupa'da vampirlere karşı verilen savaşta en önde savaşan kurum olan Hellsing Institute ve onun gizli silahı Alucard, son görevde bir köyü neredeyse tamamen zombi haline getiren ve onların kanıyla beslenen bir vampire karşı savaşmaya giderler. Aynı köye bir süre önce gönderilen polis güçleri saldırıya uğramış ve içlerinden sadece acemi polis memuru Seras Victoria sağ kalmıştır. Tam vampirin eline düşmüşken içeri Alucard girer ancak dövüş sırasında Seras yaralanır. Ona ölmek üzere olduğunu söyleyen Alucard, Seras'a iki seçenek sunar: Ya orada ölecektir, yada Alucard'ın kanını içerek yeniden doğacaktır. Seras ikincisini seçer.

Araştırmaları esnasında yeni bir tür vampir ile karşılaşırlar. Bu tür doğuştan yada bir vampir ısırığı ile değil yapay yollarla oluşmaktadır.

Elfen Lied :

İnsan evriminin bir sonraki basamağı olarak kabul edilen Diclonius’ların en ayırt edici özellikleri başlarındaki iki boynuzdur. Dicloniusların yüksek derecede telekinetik güçleri olduğundan, insan ırkına zarar vermemeleri için yakalanıp laboratuarlarda saklanıyorlardır. Bir gün bir kaza olur ve bir diclonius geride bir çok insanı katlederek laboratuardan kaçmayı başarır. Kaçışını tamamlayacağı sırada başından vurulur ve denize düşer. Kaçmayı başaran dicloniusu iki kuzen kurtarır. Diclonius hafıza kaybı yaşamaktadır ve tek diyebildiği şey “Nyuu”dur.

Darker than Black:
10 yıl önce Tokyo’da, Hell's Gate (Cehennem Geçidi) denilen ve analiz edilemeyen tuhaf bir alan belirir. Aynı anda, paranormal güçlere sahip psişik insanlar ortaya çıkar. En güçlü psişik ajanlardan biri olan Hei, gözleri görmeyen ortağı Yin’le birlikte Hell’s Gate’in sırrını çözmeye çalışan onlarca kişiden sadece ikisidir.

Tengen Toppa Gurren Lagann:
Gelecekte insanlar, yeraltına kurdukları köylerde yaşamaktadırlar. Yeryüzünden kendilerini izole eden bu insanlar, sık sık gerçekleşen depremler yüzünden sürekli daha derine inmişlerdir.

Yeraltındaki köylerden biri olan Jeeha'da yaşayan ve ailesini yıllar önce bir depremde kaybeden Simon, köydeki en iyi kazıyıcılardan biridir. Simon, birgün kazısı esnasında garip bir alet bulur, bunun üzerine "Gurren Brigade"in lideri olan Kamina, Simon'u çetesinin bir üyesi yapar. Kamina, yaşadığı deliğin üstünde bir hayat olduğunu düşünmekte ve bu delikten kaçmayı düşlemektedir. Ancak Simon ve Kamina'nın kaçma teşebbüsleri hep başarısızlıkla sonuçlanmıştır.

Yine başarısızlıkla sonuçlanan bir kaçma teşebbüsünün ardından Kamina hapse, Simon ise kazma işine gönderilir. Ancak bu kazıyı diğerlerinden farklı yapan Simon'un keşfidir. Ancak bu sırada gerçekleşen depremle, yeryüzünden Simon'un köyüne bir robot ve genç bir kız düşer. Yoko adındaki bu kıza robotla dövüşünde Kamina yardım eder ancak pek etkili olamazlar. Simon, Yoko ve Kamina'yı bulduğu şeye götürür. Bu, vücudunda yüz olan küçük bir robottur. Simon'un Lagaan adını verdiği bu robotun yardımı sayesinde yeryüzüne çıkan kahramanlarımızı daha fazla dev robot, macera ve bilinmeyen bir dünya beklemektedir.

Code Geass
10 Ağustos 2010'da, Britanya imparatorluğu Japonya'ya savaş açar. Japonya, Britanya İmparatorluğu'nun en yeni silahı olan "Knightmare Frame"e karşı hiçbir şey yapamaz ve istila edilir. Japonya’nın adı “Alan 11” olarak değiştirilir ve vatandaşlarına da "11'ler" adı verilir. Japonya'da yaşayan Britanyalı Lelouch, Britanya’yı yok edeceğine yemin eder.

Savaştan yedi yıl sonra; Lelouch lisede okumaktadır. İçinde askeri bir sır barındıran kamyonu çalan teröristler yoldan çıkarlar. Lelouch, kontrol etmek için kamyonun yanına gider. Duyduğu ses yüzünden içine bakmak ister ama içeride mahsur kalır. Kamyon tekrar hareketlenir, üstelik peşlerinde Britanya özel kuvvetleri vardır. Teröristlerden Karen, Nightmare olarak adlandırılan dev robot ile karşı saldırıya geçer. Kaçmayı başaramayan Lelouch kamyonun içerisinde yakalanır. Onu yakalayan çocukluk arkadaşı Suzaku’dur. Bu sırada kapalı olan bölme açılır ve içinden esrarengiz bir kız çıkar. Bu sırada olay yerine gelen Britanya askerleri Lelouch ve kızı yakalar. Leouch'un vurulmasına engel olmak isteyen Suzaku, Britanya askerleri tarafından vurulur. Lelouch’un öldürülmesine engel olmak isteyen kız da vurulur, ölmeden önce Lelouch’a özel bir güç “GEASS” verir. Lelouch, bu gücü Britanya İmparatorluğunu yok etmek için kullanmaya karar verir.

Bunlar benim favorilerim , izlemeni öneririm.
Sosyal ağlarda paylaş

Black-ice said:

selamlar

teşekkürler.

Cowboy Bebop gibi anime daha gelmedi... Gelmezde... Ona bencer bir şey istiyorsan Fİrefly adlı diziyi izle direk CB kendiler :P

Code Geass izleyebilirsin. Güzeldir.

Böyle gaz gaz bişeyler istiyorsan tengen toppa gurren lagann iyidir..

Naruto izleme derim ben. Ama illa shounen izlemek istiyorsan One piece öneririm.

Gintama diyeceğim karakterler bakımındanda ciddi arclar dışında (ki onlarda enfes oluyor) geri kalanı çok ağır göndermeli anime olduğundan. ANiem dünyasının yabancısıysan anlamazsın yazık olur.

Kenshin animesini izle 65 kadar sonra direk mangasını oku (sakın ovaları falan izleme... sakın...). Mangadan sonra okursun onları...
Sosyal ağlarda paylaş

Baccano
Tokyo magnitude 8.0
One piece
Wolf's Rain
Samurai 7
Berserk
Tengen toppa gurren lagann
Great teacher Onizuka (doğrumu oldu lan)
Death note
Hajime no Ippo
Slam Dunk
Gundam ...
Bleach
Air Gear
Bakemonogatari
Full Metal Alchemist
Beck
Chobits
Tsubasa Chronicles
DN angel
Gantz
Ouran Host Club
Melancholy of Haruhi Suzumiya

bunlar iyidir güzeldir.
Sosyal ağlarda paylaş

Cowboy Bebop severi olarak Full Metal Alchemist (Brotherhood da olur ama benim dediğim eskisi), Rurouni Kenshin, Hellsing önerebilirim.
Naruto da eğlencelik izlemek için iyidir.
Film olarak Samurai X (Rurouni Kenshin OVA'ları), Spirited Away, Ghost In The Shell önerebileceğim filmlerden.
Elfen Lied önermem.
Great Teacher Onizuka mutlaka izle. Hemen hatta.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...