kopekolduren Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Merhabalar kadir inanır ve serpil çakmaklı nın oynamıs oldugu meshur "seviyorum de .hayır. le baslayıp yalan soyluyorsun ve tokat ile sona eren sahneli filmin adını biliyormusunuz ? cok tesekkurler hatta arog da burdan alma bi replik var... ata demirer gosterisinde yine bahsediyor p.s. srpil çakmaklı oldugundan emin degilim ama bazı forumlarda oyle yazıyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 /post Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 /yalan söylüyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 yürek yarası olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kopekolduren Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 yurek yarası degilmiş izledim ^^ varmı baska bilgisi fikri olan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kopekolduren Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 kimse bilmiyor mu bu filmi acep ? serpil çakmaklı ile 3 toplam 3 filmde oynamış ... yurek yarası... tomruk ve yılanların ocu ama bunlarda bu replik yok...acaba bu asparagas mı yoksa kadın serpil çakmaklı degilmiydi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 5dakikalık araştırma ile yok öle bi sahne.. ata demirer öle bişiler demiş. millet öle kabullenmiş.. benzer tek sahne devlerin aşkı mı ne o filmde var.. ama tam tersi şekilde.. ahanda şöle.. http://www.youtube.com/watch?v=Y_A82Y4Dbi8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Al Yazmalım işte bu film. Serpil çakmaklı ile değil zaten türkan şoray'laydı o sahne. arkadaşın paylaştığı Al Yazmalım'dan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 o filmin müzikleri de epik anasını satim. nasıl çıktıysa türk sinemasından o tarz bi eser, daha da gelmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 arka planda çalan şarkının adı nedir bilen varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 devlerin aski iste o da, cahit berkaydan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kopekolduren Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 benim aklımda kalan sahne soyle idi :evin icinde adam kadını iki kolunan tutup sarsıyor seviyorum de ,kadın: hayır, seviyorum de diye biraz daha sert cıkıyor, kadın: hayır,.... en sonunda adam:seviyorum de diye sorunca , kadın: seviyorum .adam :yalan soyluyorsun diyor ve tokatı basıyor.tokadın şiddetiyle kadın 360 derece kendi ekseni etrafında donuyor ve yere kapaklanıyor....adam kadir inanır kadın da serpil miydi hatırlayamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Onu söyleyeyin Kadir İnanır olmadığını bilmeyen mi var abi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Kadir İnanırla Seda Sayanın filmi o. Seda Sayanın hemşire olduğu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 HolyRaider said: o filmin müzikleri de epik anasını satim. nasıl çıktıysa türk sinemasından o tarz bi eser, daha da gelmez Bütün o epik parçaların arkasında Cahit Berkay var. Adam damgasını vurdu bir döneme o besteleri ile. Edit: Gerçi vanille belirtmiş yukarda görmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 paspatur said: Kadir İnanırla Seda Sayanın filmi o. Seda Sayanın hemşire olduğu. iih bence serpil cakmaklinin oldugu film o. ama o replik yok. daha degisik. ata demirer essoglusunun yedigi halt o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 ben olduğunu hatırlıyorum ya sanki. Kadir İnanır yaralandığı için bir takım erkeklik fonksiyonlarını tam yerine getirememktedir. Seda Sayandan almaktadır hıncını paso... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 dasaaa said: 5dakikalık araştırma ile yok öle bi sahne.. ata demirer öle bişiler demiş. millet öle kabullenmiş.. benzer tek sahne devlerin aşkı mı ne o filmde var.. ama tam tersi şekilde.. var öyle bi sahne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 öle bi sahne var da tipatip aynisi degil replikler bence de. youtubeda bi sürü video var, hepsine baktim öle bi sahne yok. googleda arattim bir de, herkes ayni filmi aramis ve ayni sonuca varilmis her linkte. onu gördüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/4935/bosver-arkadas---efsane-dayak-sahnesi böle bişi var benzer. haha bunu ararken şu "kartal maltepe - bal nedir ki, şeker nedir ki" ses kaydını buldum. süper. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kopekolduren Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 valla hayal ürünü mü bu "seviyorum de" repligi ne hala bulan cıkmadı... acaba ben de mi hayal goruyordum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 yok öle bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kopekolduren Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 up bulmamız lazım hadi arkadaşlar bi kez daha.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 yok öle bisi diyoz arkadasim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar