Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Magandalar Kadınları Daha Çok Mutlu Ediyor

fedaykin

Öne çıkan mesajlar

konu başlığına dönersek
evlilklerde yada ilişkilerde dişi cinsin sömürmeye hazır ve doyumsuz olduğu gerçek. Ama dikkat edilirse bunlarında sınırları olabiliyor
asıl magandalarla ilişkide olan dişilerin doyma sınırlarının çok geniş olduğu da gözlemlenebiliyor[signature][hline]Here I'll stand on the firing line
Here I'll walk through the field where I died
I will fight and let the voice ring true
I am the ghost.Standing next to you
Sosyal ağlarda paylaş

said:
zgrw, 18 Temmuz 2004 18:46 tarihinde demiş ki:
said:
Rewendor, 18 Temmuz 2004 18:43 tarihinde demiş ki:
belli bir yaşa gelince göz rengi değişen insanlar da var ben çok gördüm.
bence sen lens takan insanlar ı öyle sanmışsın :) eğer her gün insanların genleri değişseydi (ki buna mutasyon deniyor) insanların insanlık vasıflarını yitirip hayvanada dönüşmesi gerekirdi .

güzellik görecelidir onu karıştırmayalım

Hayır, yeğenimde ve çocukluk arkadaşlarımdan birinde oldu bu. Yine saç renginin çocukluktan büyürken değişmesi falan da var. Mutasyon öyle çizgifilmlerdeki gibi aha mutasyon geçirdim artık kurt adamım gibi olmaz. Her gün milyonlarca mutasyon geçiriyor hücrelerin. Ancak tek hücrenin geçirdiği mutasyonun bir anlamı yok. Göreceliliğe gelince, bir yere kadar görecelidir ama dediğim gibi aranızda Ali Eren'in Brad Pitt'ten daha yakışıklı olduğunu falan düşünen var mı? Yok heralde. Demek ki bir yere kadar göreceliymiş.[signature][hline]
Quidquid latine dictum sit, altum viditur.
Sosyal ağlarda paylaş

genler herşeyi belirlemez. ozaman 2 kardeşi alın birini sokakta yetiştirin birini sarayda arada dehşet fark çıkar.

güzel kadınları beğenmenin nedeni gen değil onun güzel olmasının sebebi gen. yoksa senin genlerinde 90 60 90ları seveceksin diye birşey olmaz. öyle olsaydı 90 60 90lardan tiksinip 900 600 900 leri beğenenler de olurdu

güçlülülk içgüdüsü ve doğal seleksiyon??? hadi buna sahip olmayan hayvanlar elendi de buna sahip olmayan insanlara noldu? onlar da mı elendi

bide bu tartışmanın konuyla alakası ne :)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Raid3r, 18 Temmuz 2004 18:51 tarihinde demiş ki:
genler herşeyi belirlemez. ozaman 2 kardeşi alın birini sokakta yetiştirin birini sarayda arada dehşet fark çıkar.

güzel kadınları beğenmenin nedeni gen değil onun güzel olmasının sebebi gen. yoksa senin genlerinde 90 60 90ları seveceksin diye birşey olmaz. öyle olsaydı 90 60 90lardan tiksinip 900 600 900 leri beğenenler de olurdu

güçlülülk içgüdüsü ve doğal seleksiyon??? hadi buna sahip olmayan hayvanlar elendi de buna sahip olmayan insanlara noldu? onlar da mı elendi

bide bu tartışmanın konuyla alakası ne :)

Hayır zevklerinin çoğunu genler belirler. İnsanların davranışlarının %70i genetik %30u dış etkenler ve diğer sebeplerdir. Örneğin dediğin 900 600 900 beğenenler kendilerine uygun eş bulamadıkları veya genel olarak az sayıda oldukları için elendiler.

Güçlü olmayan insanlar da evet elendiler. İnsanlık binlerce yılda çok fazla felaket atlattı. Her zaman böyle rahat değildi ki.[signature][hline]

[Bu mesaj Rewendor tarafından 18 Temmuz 2004 18:54 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

çizgi film nerden girdi araya ya :) . abi mutasyon nedir söylermisin :) . mutasyon dna yapısının bozulmasıdır . buda kendilkiğinden olmaz radyasyona mağruz kalman falan lazım . dolayısıyla herkes öle mutsayon geçirmez. mutasyon bir gündede olmaz bir yıldada öle aaa gözün dün siyahtı bugün mor oldu şeklindede olmaz . yavaş yavaş değişir sen bunu farkedemezsin bile[signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar .
Bense Ötesinde Bir Av Yaparım .
Grandmaster zgrw
[Bu imza zgrw tarafından 07 July 2004 23:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

hoca öncelikle silinmedi mesajın bi önceki sayfada
bide şarkı sözleri girme istersen blackchaos tartışmanın arasına
konstanre daalıo :)[signature][hline]Here I'll stand on the firing line
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Zegna, 18 Temmuz 2004 18:53 tarihinde demiş ki:
bisi biliyoruzda konusuyoruz :D

mircta boyle diyince imza yapmislardi benim laflarimi heuahe

biraz kro olcan maganda olcan demistim lol! :D

yeminlen bu konu açılınca aklıma sen gelmediysen aha böle oliiim
== O ===[signature][hline]Here I'll stand on the firing line
Sosyal ağlarda paylaş

öeeeh haydara bre... Daral geldi artıkın, zaten ellerim hala titriyor, ne menem şeymiş şu tek silindirli motorlar. Ben çekiliyorum.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Raid3r, 18 Temmuz 2004 18:51 tarihinde demiş ki:
bu aklıma köpek haraketlerini taklit eden çocuğu hatırlattı . bu olay gerçek . çocuğu ailesi küçük yaşta sokağa terk ediyor ve çocuk kendi başına büyüyor . etrafta gördüğü canlıları taklit ediyor . çocuk köpekleri göre göre köpek gibi davranmaya başlamıştı .[signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar .
Grandmaster zgrw
Sosyal ağlarda paylaş

fedaykin senden artık motorlla türkiye turu yapıp hatta senden dünya gezisi yapmanı sonuçta daha büyük bir bayan kitlesi hakkında geniş bir raporunu isteyelim[signature][hline]Here I'll stand on the firing line
Sosyal ağlarda paylaş

said:
zgrw, 18 Temmuz 2004 18:53 tarihinde demiş ki:
çizgi film nerden girdi araya ya :) . abi mutasyon nedir söylermisin :) . mutasyon dna yapısının bozulmasıdır . buda kendilkiğinden olmaz radyasyona mağruz kalman falan lazım . dolayısıyla herkes öle mutsayon geçirmez. mutasyon bir gündede olmaz bir yıldada öle aaa gözün dün siyahtı bugün mor oldu şeklindede olmaz . yavaş yavaş değişir sen bunu farkedemezsin bile

Radyasyona veya diğer şeylere ihtiyaç yok. Hücre çekirdeği öyle çok korunaklı bir şey değil. Herhangi bir hücrende çok rahat DNA zincirlerinden biri kopabiliyor. Onları ikinci zincire bakarak tekrar yapabilirsin. Ancak ikisi aynı anda koptuysa oralar ya eksik ya da rastgele olarak dolduruluyor birleştirilme sırasında. Radyasyon bunun için çok iyi bir ortam sağlıyor ama tek gereklilik değil. Her gün yüzlerce, binlerce hücren mutasyon geçiriyor. Ama kolundaki bi cm^2 lik bir alanda bile bir hücren hiçbir değişiklik yaratamayacağı için o hücre öyle kalıyor ölüp yenilenene kadar.[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

rewandor dediğini kanıtlayamazsın.
kişilik oluşumunda kalıtımın rolü ile çevrenin rolü ilk kalıtım yasasını bulan mendel'den beri (yaklaşık 19. yüzyılın yarısı) tartışılıyor senin dediğin gibi yüzde 70 hatta daha fazlasının kalıtımsal olduğunu savunanlar da var, hayır çok daha büyük kısmını çevre oluşturuyor diyenler de var, hepsi kendi çaplarında hayvanlarla deneyler kasıyorlar ama kanıtlanmış bişey yok. onun için bu tartışma da boş.
Sosyal ağlarda paylaş

abi her gün öle başı boş hücreler mutasyon geçirseydi herkez kanser olurrdu . kanser mutasyonun bir sonucudur .
said:
Thore, 18 Temmuz 2004 18:58 tarihinde demiş ki:
kişilik oluşumunda kalıtımın rolü ile çevrenin rolü ilk kalıtım yasasını bulan mendel'den beri (yaklaşık 19. yüzyılın yarısı) tartışılıyor senin dediğin gibi yüzde 70 hatta daha fazlasının kalıtımsal olduğunu savunanlar da var, hayır çok daha büyük kısmını çevre oluşturuyor diyenler de var, hepsi kendi çaplarında hayvanlarla deneyler kasıyorlar ama kanıtlanmış bişey yok. onun için bu tartışma da boş.
bencede . bilimin ispatlayamadığı şeyler üzerine tartışıyoruz :horace:[signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar .
Grandmaster zgrw

[Bu mesaj zgrw tarafından 18 Temmuz 2004 19:00 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

900 600 900 ü beğenemeyen 90 60 90 bulamayandır hocam. ya da bir şekilde huzura erip fiziksel işleri bırakandır ki o bile gençliğinde 90 60 90 sevmiştir. ha yok hala sevmiosa gaydir :)

rewendor herkesi eledin hocam :)

dediğim gibi çift yumurta ikizlerinin bile zevkleri renkleri apayrı oluyor bu nasıl oluyor peki?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Thore, 18 Temmuz 2004 18:58 tarihinde demiş ki:

Ben kanıtlamadım zaten, dediğin bilim adamları bunu söylüyor. Her gün deneyler yapılıyor. İkizler, hayvanlar üzerinde yeni yeni denemeler yapılıyor, hatta farklı ortamlarda yetişmiş ve birbirinden haberdar olmayan ikizler bulunup inceleniyor.[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

tek yumurta ikizlerinden biri anne karnında diğerini sıkıştırıyor ve gelişimini etkiliyor. beyin bu gelişime dahil[signature][hline]Sizin sayenizde Bay Anderson, ben hayatın anlamını bulmuş bulunuyorum. Hayatın anlamı "sona ermektir".

[Bu mesaj Nebuch tarafından 18 Temmuz 2004 19:02 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Raid3r, 18 Temmuz 2004 18:59 tarihinde demiş ki:
900 600 900 ü beğenemeyen 90 60 90 bulamayandır hocam. ya da bir şekilde huzura erip fiziksel işleri bırakandır ki o bile gençliğinde 90 60 90 sevmiştir. ha yok hala sevmiosa gaydir :)

rewendor herkesi eledin hocam :)

dediğim gibi çift yumurta ikizlerinin bile zevkleri renkleri apayrı oluyor bu nasıl oluyor peki?
abi onu bırak tek yumurta ikizlerinin bile farklı oluyorr.[signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar .
Grandmaster zgrw
Sosyal ağlarda paylaş

said:
zgrw, 18 Temmuz 2004 18:59 tarihinde demiş ki:
abi her gün öle başı boş hücreler mutasyon geçirseydi herkez kanser olurrdu . kanser mutasyonun bir sonucudur .

Evet ama mutasyonun tek sonucu değil. Bu mutasyon geçiren hücreler genelde vücutta yok olur kısa sürede. Ayrıca çoğu mutasyon zararsızdır. Zaten aynı bölge içindeki milyarlarca hücreden sadece bir veya iki tanesinin değişmesi genel yapıyı engellemez, bozmaz. Kanserin tehlikesi mutasyon geçiren hücrenin kendisini çok hızlı şekilde üretmesi ve mutasyon geçirmiş hücrelerin yayılmasını sağlamasıdır. Yoksa yayılmasını engellersen 1-2 tane kanser hücresi sana hiçbir zarar vermez.[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

bakın zamanında Shields diye bir adam araştırma yapıyor doğduktan sonra farklı çevrelerde yetişen çok sayıdaki tek yumurta ikizini çeşitli psikometrik yollarla zeka ve kişilik yapısı bakımından inceliyor ve müthiş derecede benzerlikler buluyor.
ya çok geniş konu bence tartışmaya değmez
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...