fedaykin Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 evet yalamadan bilemezsin ama bilmemek ile sevip sevmemek alakasız iki şey.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 bilirsin. Yavru köpekler hayatlarında daha önce hiç çukulata yememiş olsalar da ilk gördükleri anda atlarlar.[signature][hline]Sizin sayenizde Bay Anderson, ben hayatın anlamını bulmuş bulunuyorum. Hayatın anlamı "sona ermektir". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 mutluluk denilen şey tamamen kimyasaldır bunu unutmamak gerekir.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 yuh yavru köpeklere ne atarsan yemek istahıyla atlarla hatta yeni doğmuş bebekler bile herşeyi emmeye ağzına almaya çalışır o farklı bişi sonuçta kokusuna bakıp tadarak algılar köpekler kediler fln[signature][hline]Here I'll stand on the firing line Here I'll walk through the field where I died I will fight and let the voice ring true I am the ghost.Standing next to you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thore Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 genetik demek hayat boyu öyle olacak anlamına gelmiyor gerçi kimse bunu iddia etmedi ama aydınlatayım dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 ama şöle bir durum var çocuğun hem annesi , hem babası , hem dedisi , hem annesi . ..... dondurma seviyor ama çocuk sevmiyor . genetik olsaydı çocuğunda sevmesi gerekirdi . said: Thore, 18 Temmuz 2004 18:39 tarihinde demiş ki: genetik demek hayat boyu öyle olacak anlamına gelmiyor gerçi kimse bunu iddia etmedi ama aydınlatayım dedim ozaman senin her gün gözün renk değiştiriyor öylemi ?[signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar . Bense Ötesinde Bir Av Yaparım . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 07 July 2004 23:18 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj zgrw tarafından 18 Temmuz 2004 18:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 bu köpek konusunda fazla bilgim yok sadece bir kitapta okumuştum. Bize sevdiriliyor mu yoksa biz seviyor muyuz konusu tartışılıyordu kitapta.[signature][hline]Sizin sayenizde Bay Anderson, ben hayatın anlamını bulmuş bulunuyorum. Hayatın anlamı "sona ermektir". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 said: o na daha çok güçlü olma içgüdüsü diyoruz . bütün hayvanlarda vardır bu . Evet çünkü bu içgüdüye sahip olmayan hayvanlar zamanla yok oldular, elendiler. Geriye bu içgüdüye sahip olanlar kaldı, tabii bu durumda bu içgüdü de genetik demek doğru olur. Yine dediğim gibi yeni doğmuş bebekler neden proteini bol yemeklere yöneliyor? Neden dünya genellemesinde "obeziteye yol açabilecek bol yağlı" yemeklere eğilim daha fazla ve tatları daha güzel bulunuyor, yine neden bütün erkekler liv tylerın oya aydoğandan tüm kadınlar da brad pitt'in mazhar alansondan daha çekici olduğunu düşünüyor? Bunların hepsine içgüdü diyeceksen, içgüdüler nasıl geçiyor yeni nesillere?[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 sonuçta hiç bir şeyi denemeden sevip semediğini anlayamazsın bu kapalı bir bilgisayarla sırt çantasına bakmak gibi bişi ikisinide hiç kullanmamışsın nası sevcen yada sevmicen[signature][hline]Here I'll stand on the firing line Here I'll walk through the field where I died I will fight and let the voice ring true I am the ghost.Standing next to you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Aşkı daha kimse açıklayamamış bunlara nasıl akıl eriyorki bu arada en güzel smilemimizdan bende koyim :horace: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 ben liv tyları beyenmiyorum ozman benmi anormalim ? livtaylorı görmeseydin sende sevmeyecektin . eğer onu sevmek genetik olsaydı görmeden liv tayları sevecektin ismini bilmesende onu rüyanda görüp sevmen gerekirdi .[signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar . Bense Ötesinde Bir Av Yaparım . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 07 July 2004 23:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 said: zgrw, 18 Temmuz 2004 18:39 tarihinde demiş ki: ozaman senin her gün gözün renk değiştiriyor öylemi ? Arada farklar var, genlerinde bulunan bir şey hiç açık olmayabilir. Örneğin benim genlerimde bir hastalık var, fakat çıkmadı, yaşım ilerlediği için de bundan sonra çıkmayacak da, babamda, dedemde hep vardı bu hastalık. Yine aynı şekilde kansere zaafı olan herkes kanser olacak diye bişey yok. Genlerinin dış etkenlerden uyarılması lazım çalışması için. Göz rengi genleri zaten sen doğarken uyarılmış oluyor. Ancak belli bir yaşa gelince göz rengi değişen insanlar da var ben çok gördüm.[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 sevip sevmediğini bilmemenin konu ile alakasını anlayamadım.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 said: zgrw, 18 Temmuz 2004 18:42 tarihinde demiş ki: ben liv tyları beyenmiyorum ozman benmi anormalim ? livtaylorı görmeseydin sende sevmeyecektin . eğer onu sevmek genetik olsaydı görmeden liv tayları sevecektin ismini bilmesende onu rüyanda görüp sevmen gerekirdi . Ben onu beğeniyosun veya beğenmiyosun demiyorum. Ama kafanda belli bir güzellik olgusu var ve bu çevrendekilerle aynı, sen liv tylerın oya aydoğandan daha çirkin olduğunu iddia edebilir misin beğenmesen de? Önemli olan onu görmek veya onla alakalı bir şey değil. Önemli olan kavramlar. Liv tyler olmasa başkası olacak yine herkesin bundan daha güzel dediği.[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 genlerden mi yoksa çevreden mi? gibi.[signature][hline]Sizin sayenizde Bay Anderson, ben hayatın anlamını bulmuş bulunuyorum. Hayatın anlamı "sona ermektir". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 said: Rewendor, 18 Temmuz 2004 18:43 tarihinde demiş ki: belli bir yaşa gelince göz rengi değişen insanlar da var ben çok gördüm. bence sen lens takan insanlar ı öyle sanmışsın :) eğer her gün insanların genleri değişseydi (ki buna mutasyon deniyor) insanların insanlık vasıflarını yitirip hayvanada dönüşmesi gerekirdi . güzellik görecelidir onu karıştırmayalım[signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar . Bense Ötesinde Bir Av Yaparım . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 07 July 2004 23:18 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj zgrw tarafından 18 Temmuz 2004 18:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thore Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 zgrw istediğimi anlatamadım benim demeye çalıştığım şu hormonal yapıdan kaynaklanan şeyler zamanla değişebilir sinirli bir insan hayat boyu ister istemez çabuk sinirlenecek diye bir kural yok ki normalleşen sinir hastaları buna örnek çabuk sinirlenmenin de genetik yapıyla alakalı olduğunu biliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 arkadaşlar bir yanlış anlamadır gidiyor. Mesele belirli bir tip kadını sevmek, yoksa özelinde şu kadını sevmek değil. Mesela büyük göğüslü kadınların genel olarak daha çok sevilmesinin sebebi onların daha doğurgan olmalarıdır.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 İçimde bir boşluk var neyle doldursam Parayla mı aşkla mı hayaller kursam Alem oyuncu olmuş sokaklar sahne Sevdiğim bir kız vardı olmuş bir kahpe " kız mız yalan aşk meşk yalan ... anladımki kızların çoğu (kimse alınmasın) başka değerleri hak ediyor...[signature][hline]Yalancı şahidimdir ay benim / Her gece denize vurur yakamoz / ben aşkı senle yaşayamazsam varsın olmasın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 zgrw o zaman ufak yaşlarda çocukların saç rengi sap sarı oluyo gözleri renkli oluyo büyüdükçe neden değişiyor bu renkler ?[signature][hline]Here I'll stand on the firing line Here I'll walk through the field where I died I will fight and let the voice ring true I am the ghost.Standing next to you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 kesinlikle. Manga çizerleri en doğurgan kadını çizmeye çalışırlar hep.[signature][hline]Sizin sayenizde Bay Anderson, ben hayatın anlamını bulmuş bulunuyorum. Hayatın anlamı "sona ermektir". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 ya fedaykin haklı konuyu saptırdık yeter ya tartışmayı bıurkalım :) said: Angelfire, 18 Temmuz 2004 18:47 tarihinde demiş ki: zgrw o zaman ufak yaşlarda çocukların saç rengi sap sarı oluyo gözleri renkli oluyo büyüdükçe neden değişiyor bu renkler ? oan akarsan bebeklerde doğduklarında bembeyaz oluyor sonra neden karaıyorlar . dış etkenlerden dolayı[signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar . Bense Ötesinde Bir Av Yaparım . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 07 July 2004 23:18 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj zgrw tarafından 18 Temmuz 2004 18:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 insanın çevrenin baskısı ve toplumsallaşma adı altında davranışlarını kontrol altına alması çok farklı bir şey.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thore Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 said: fedaykin, 18 Temmuz 2004 18:46 tarihinde demiş ki: arkadaşlar bir yanlış anlamadır gidiyor. Mesele belirli bir tip kadını sevmek, yoksa özelinde şu kadını sevmek değil. Mesela büyük göğüslü kadınların genel olarak daha çok sevilmesinin sebebi onların daha doğurgan olmalarıdır. fedaykin bunu anlamak için sosyal yaşamdan kopuk dağ başında yaşayan bi adam bulmak lazım kişilik oluşumunda hala neyin genetik, neyin sosyal olduğu tam olarak bilinmiyor daha düne kadar genetik denilen şeylerin aslında anne karnında başlayan ve gelişim evresi tamamlanana kadar geçen süredeki öğrenilenlerle alakalı olduğu kanıtlandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 feylesoflar bu kısıtlama üzerine çok düşünmüş hatta devlet yönetimine bağlayıp, kitaplar çıkarmışlar.[signature][hline]Sizin sayenizde Bay Anderson, ben hayatın anlamını bulmuş bulunuyorum. Hayatın anlamı "sona ermektir". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar