Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Metro 2033

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Cok guzel oyunmus zevkle oynuyorum. Gaz maskesi fln super yapiyor atmosferi. Bor sorum olucak bu oyunu 2 kisi oynuyabiliyormu. Auto save fln ya abim new game yaparsa patlamasin sonra bizim oyun :/
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
bu arada depot dediğin yer tam takım bina içinden ilerlediğimiz yerse bende de çöküyodu orası sürekli
şey yaptım ben, adamlar durduğu an ilerleyebileceğin kadar ilerledim adamlar temizledi, sonra geri döndüm falan aynı şekilde tekrar ederek 2 kere daha sanırım geçtim
ama biraz şanslı olmak lazım adamların ölmemesi için
Mesaj tarihi:
o gaz maskesini takınca sinir stres basıyor beni direk. allahtan bitti de kurtuldum. kısaydı ama oyun.

alternatif son varmış sanırım bi de. dark oneları affetiğimiz. nedir ? değer mi tekrar oynamaya ?
Mesaj tarihi:
kısaca, vuruş hissi hiç yok, silah kullanımı falan başarısız
düşmanların içimizden geçmesi gibi bi bug var çok sinir bozuyo
atmosfer çok güzel, hikaye fena değil
silah olayına takılmazsan zevk alabilirsin, bi iki gameplay videosu izle bence almadan
Mesaj tarihi:
yok vuruş hissi insanlara karşı çok iyi vucutları düzgün tepkiler veriyor mermilere.yalnız supernatural yaratiklara karşı sıfır bir vuruş hissi var.

atmosfer güzel.sesler güzel.ortamlar iyi.açıkcası indirime girince almamazlık etme.ama şimdilik almanı pek de tavsiye etmem post apoya ayrı bi sevgin yoksa.

bir de dlc yapiliniliyormuş.

Revangelis ayrıca cok saol abi upload falan e tmişsin ama sanırım depodan bir sonraki check pointli yer lasim bana da salla ya zahmet etmene değmez.
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
simdi bitirdim
oyun harika olmus ya, o gas maskesinden adam nefes aldikca ben gerildim oyunda, atmosferi muthis yaratmislar, hikaye de cok guzel ilerliyor. tek kusuru su yaratiklarin davranislarinda buldum kursun yiyince fln odun gibi gelmeye devam ediyorlar, orasi 10yil oncesinin oyunlari gibi olmus.

ama ne olursa olsun adamlar yapmis oyunu, son zamanlarda oynadigim en guzel fps idi.
Mesaj tarihi:
bu arada kitabi okudum. iki kere deus ex machine iniyor ama gayet düzgün. sonu da cidden süper.

kitap ending

alternate ending gibi dark onelar aslında iyi niyetliler,gönderdiklerinin büyük kısmı iletişime geçme çabası bildiğin elçi mantığı ama daha sonra bir cocuk doğuyor dark onelar ile iletişime geçebilen kişi artyom. yalnız şöyle bir şey var ki bunu fark ettiğinde roketler ateşlenmiş oluyor. o da gaz maskesini çıkartıp tünele doğru yürüyor.

• 3 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Arkadaşlar bi yardımcı olsanız.Oyunun başlarında Market'e gelirken gaz maskesi çatladı bi sonraki bölümde yukarı çıkıyoz gaz maskesiz mefta oluyorum.Markette bulamadım maske ne yapmalıyım.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
batuhan said:

Arkadaşlar bi yardımcı olsanız.Oyunun başlarında Market'e gelirken gaz maskesi çatladı bi sonraki bölümde yukarı çıkıyoz gaz maskesiz mefta oluyorum.Markette bulamadım maske ne yapmalıyım.

Nefesini tut boyle immmmpf diye.
Mesaj tarihi:
pronoit said:

bu arada kitabi okudum. iki kere deus ex machine iniyor ama gayet düzgün. sonu da cidden süper.

kitap ending

alternate ending gibi dark onelar aslında iyi niyetliler,gönderdiklerinin büyük kısmı iletişime geçme çabası bildiğin elçi mantığı ama daha sonra bir cocuk doğuyor dark onelar ile iletişime geçebilen kişi artyom. yalnız şöyle bir şey var ki bunu fark ettiğinde roketler ateşlenmiş oluyor. o da gaz maskesini çıkartıp tünele doğru yürüyor.

oyununu oynadıktan sonra kitabını okumaya değer mi ? Yani oyun gibiyse seneryosu pek hoşlanmam görüp oynadığım şeyi tekrar yaşamaktan.
  • 2 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...