Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

MC Yakışıklı - "Çok Yakışıklıyım Kanka!"

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bella said:

ya ne iğrenç bi müzik bu ya.
kim bulduysa allah belasını versin arabesk rap midir ne halttır ıyy.

sözler asıl olay burda. lütfen. sözler adeta bir şiirden fırlamış gibi birbiriyle bir bütün içinde. MC YAĞŞIKLI.
Mesaj tarihi:
aushduah 2.video daha bombaymış ama hele o el hareketleriyle girilen tripler yok mu sdfsdf
Azemmix miydi neydi onun bıyıklar da epic zaten

edit: elemanın adını yanlış yazmışım kendisinden af diliyorum
Mesaj tarihi:
abi her canı sıkılan kendine DJ falan diyor, elini sallamana bile gerek kalmadan diceye çarpıyorsun artık, title dağıtımı için bir denetleme kurulu falan kurulsun abi, çapul lordlar sardı her yeri. ha dj fln değilim ama iğrendim artık tiplerden.
Mesaj tarihi:
abi bu herifleri toplayacaksın bi yere zevk olsun diye döveceksin. mesela işten geliyorsun akşam portmantoda asılı durcak bunlardan biri indirip pata küte girişicen sonra asıcan tekrardan. sonra gelsin huzur :)
Mesaj tarihi:
Offasdlkfjsdklfj

Ama zoruma gidiyor yönetir o ayrı :D
Ortadaki eleman efsane ya sanki bir görüntüsünü kaydedip sıra ona gelince loopluyorlar falan hareketler mimikler hep aynı sdfsdf
Mesaj tarihi:
Ahahah abi bu ne lan. Arabesk rap'i gectim evet her penisi kalkan dj oluyo galiba bu gunlerde ahehe. Ben rastladim asil gecenlerde birine, "ben isin prodaksin kismindayim" falan diyolar bide :D DJFACASIBOZUK falan cogaldi bunlar buara
  • Yeni Oluştur...