Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Alexia' mızın Doğum Günü Kutlu Olsun :)

ghaldszar

Öne çıkan mesajlar

hangi alexia?
hani mezarda bi kere görmüştüm bayan swordsman kasmıştık o mudur acaba?[signature][hline]
Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi..
Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek..
Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel.
İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür
Sosyal ağlarda paylaş

Şirret bir chaos şövalyesidir kendisi, ayrıca korkunç bir ikna yeteneği vardır, zamanında tanrıçam son anda yetişip blesslemeseydi beni bile chaos şövalyesi yapacaktı neredeyse. =]

Mutlu yıllar Alexia =][signature][hline]Emaleth, 04 Temmuz 2004 21:27 tarihinde demiş ki:
...kaliteli adult forum olacaksın...
Sosyal ağlarda paylaş

ah be alexia...olympos anılarım canlandı ya, şimdi olye ilk defa girdiğimde...neyse ya uzatmayalım işte, neredeyse cazibesiyle benide chaosa girmeye ikna ediyordu diyelimde kısa keselim :) doom günün kutlu olsun alexia, her ne kadar order olmak istesemde seninle birlikte savaşmakta büyük zevk olurdu hani :)[signature][hline]Yukarda yazılan tüm saçmalıkların telif hakları yazan salağa aittir.Yazardan izin alınmadan quote edilmesi, editlenmesi veya silinmesi halinde bu eylemleri gerçekleştiren kişiye yazar çok pis Beddualar edecektir.Bedduaların işlememesi olasılığına karşı yazarın bu eylemi gerçekleştiren kişiyi h3kl3m3 hakkı saklıdır.Copyright @ 2001, PUMA.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...