QueenofSpades Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 of marlboro cidden tekrar 7 TL olmuş, ben de winner mavi'me geri döndüm, onu bile 4,5 TL yapmışlar :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 deney var diyorum bilader adamlar bilimadamı senin gibi sigara içip sosyalleşmiyolar bütün parayı labaratuara deneye akıtıyolar. İncelemişler bulmuşlar, sigara içenlerin akciğer kanseri olma olasılığı çok daha yüksek diye normal insandan. İç diyoruz zaten enayiliğine doyma diyorum bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Mumu said: unholy mother of god kesin akciğer kanseri olurum ya garantör. sdjfksdj sigara içen herkes akciğer kanserinden ölüyor değil mi? yalnız umarım içinizden birisi benden önce akciğer kanserinden falan ölmez. mezarınızın başına geçip toshack geçicem bolca. VE DE sigarayı bırakmıyorum size ne lan size ne sağlık müfettişi misiniz nesiniz tutturdular manyaklara bak. yok dayı akciğer kanseri sadece biri tabi prostat kanserine kadar yolu var onun, sigara her yere zararlı da tabi sigara içen öldü de içmeyen ölmedi mi dersen, haklısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Mumu gayet haklı enayilik falan gayet saçma konuşuyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Queen said: deney var diyorum bilader adamlar bilimadamı senin gibi sigara içip sosyalleşmiyolar bütün parayı labaratuara deneye akıtıyolar. İncelemişler bulmuşlar, sigara içenlerin akciğer kanseri olma olasılığı çok daha yüksek diye normal insandan. İç diyoruz zaten enayiliğine doyma diyorum bak. yürü beeeee ben enayiyim sen muhteşemsin tamam mı? hayır benim içmeyenle sorunum yok bu adamların bu sivriliği neden yani. asıl siz enayiliğinize doymayın lan şuraya yaşamaya gelmişsiniz dünyaya kazık çakmaya değil. yaşayın gitsin uzatmayın fazla. adamlar bana sigaranın yapacağı kanseri burada insanlar için üzülerek olacaklar farkında değiller. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 kaliteli yaşamak diye bir kavram da var. gerçi 'kalite' sözcüğü yabancı sanki biraz sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
parvus Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Sağlıklı ve ucuz bir şekilde su içebilecekken, bunun yerine bilimum gazlı ve çoğu da şekerli ya da tatlandırıcılı böbrek başta olmak üzere vucüda pek çok zararı olan meşrubat tüketenler önce bi ayrılsın, sigara içenlere laf söylemesin. Uzun uzun yazacaktım ama özetle şunu demek istiyorum, arkadaşım para kazanan herkes öyle ya da böyle gereksiz şeylere harcıyor kazandıklarını. Ekran kartıymış, son çıkan oyunlarmış, aynı filmi sinemada 3-4 kere izleyenlermiş vs vs Sonuçta benim gereksiz gördüğüm o kadar çok şeye para harcayıp, sonra da sigara içenleri salak adleden adamlar var ki, odunla dövsen azdır. babam mesela herif ruh hastası gibi 30 tane yazıcı var evde nokta vuruşlu, mürekkepli, çok fonksiyonlu, lazer yazıcılı, renkli lazer yazıcılı ve bi o kadar da hepsine toner, kartuş, şerit almış. hala da alıyor. 5 tane fax makinesi var evde. ve bu adam sigara zamlarına seviniyor, kendi kafasınca millet çoluğun çocuğun rızkını sigaraya veriyor diyor, ulan maltoz, keşke sen de sigara içsen en azından onu içiyorsun, hiç tek sayfa bastırmayacağın şeylere harcasan keşke. yani esasında su ve zaruri besin dışında her şeyi gereksiz kategorisine sokabiliriz, zararlı veya zararsız ama bu bi tercih ve zevk meselesi, kimi sigara bağımlısı, kimi online oyun, kimi yazıcı hastası, kimi başka bişi. gereksiz vs demek kimsenin haddine değil. mesela sigara yüzünden hastane masraflarını başkaları sağlıklı insanlar ödüyor diyorlar ya, sağlık bakanlığına ayrılan bütçe ile sigaradan yılda elde edilen geliri kıyaslayın o zaman görürüz, sigara içenler mi sağlık bakanlığını finanse ediyormuş yoksa ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Isteyen icer, kimsenin en ufak laf soylemeye hakki yok (es dost ayri tabi, olup gitcen diye laf soyleyebilirler) Icenin de icmeyeni zehirlemeye hakki yok o yuzden dumansiz hava sahasi olayi gayet guzel. Tek bir eksigi var, neredeyse her ulkede olan "Gelirinin yuzde bilmemkaci tutun urunlerindense serbesttir" olayinin eklenmesi gerekiyor nargile kafelerin batmamasi icin ve/veya kuralin uygulanabilmesi icin. Onun haricinde, fiyatlarin artmasi da gayet dogru. Artan sey vergi zaten bildigim kadariyla (yani ilk olarak artan oydu, sonra sirketler indirim yapip tekrar geri cektiler simdi), bu da gayet mantikli. Sonucta ucundan kiyisindan da olsa sosyal bir devletiz ve bok gibi de olsa devlet tarafindan karsilanan bir saglik sistemimiz var. Sigara icen bir insan ileride kanser, koah vs oldugunda devlete olacagi yuku devlet onceden azar azar vergiler ile topluyor. Olmasi gereken de bu zaten. Sigaranin zararlarini 21. yuzyilda nasil tartisabildiniz sasirdim gercekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 nargile kafelerde bitkisel nargile melası kullanılıyor tütün yerine, açık yani kafeler hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 http://www.milliyet.com.tr/Ekonomi/SonDakika.aspx?aType=SonDakika&KategoriID=11&ArticleID=1184733&Date=11.01.2010&b=Philsadan%20zam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 sigara içiyorum, dumansız hava sahası olayına karşı değilim hatta ben de rahat ediyorum onlarca kişinin sigarası çekilmiyor çünkü bar kafede falan. ama fiyat arttı diye bik bik öten sevinen mallar lütfen sussun artık. size ne kardeşim, siz mi veriyosunuz ya parasını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 ben çok kola içiyorum, hadi sevinin KOLAYA ZAM GELDİ ZORA GELMEDİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Devletin tek vergisi sigaraya zannetmeyin, sigara içenleri sevmiyor bu devlet triplerine girmeyin Bilimum elektronik eşyada da vergi var, o yüzden millet yurt dışından getirtmeye çabalıyor herşeyi. Sigara kullananlar değil yani sadece vergiyle ezilen. Araba alanlara da zilyon tane vergi giriyor. "Bence", bakın tırnak koydum, dikkatini çekiyorum çocukça tartışan bazı insanların. Bence güzel birşey oldu. Bırakan adam bırakır belki, içen zaten dönmez yolundan, gider kalitesizi içer, yine içer. Zaten baktım son artışla millet türk sigarasına dönmüş, para da içride kalır. Kalitesizdir kalitelidir o beni ilgilendirmez, içmiyorum bilmiyorum. Bilmiyorsan hede hödö diye de giren olabilir, tütünün kalitesini bilmiyorum sadece, yoksa konunu kalan kısmından haberim var. Ben içenlere laf da söylemiyorum, bana göre aptallık sigara içmek, ama sigara içen aptal demiyorum. Birazcık Türkçe bilen adam anlar zaten farkı. Benim abim de tiryaki, yıllardır içiyor, işi yok şu an, kazancı yok, ailesi var çocuğu var, yine de içiyor. Abim aptal değil ama, yaptığı aptallık misal. Ayrıca yukarıda Penthin de dediği gibi, şu zamanda hala sigara kanser yapar yapmaz, sigara zararlıdır değildir, e içiyorum birşey olmuyor zararlı değil, içmeyen kanser olmuyor mu vs gibi tartışmalar komiktir, eğlencelidir. Ha içmeyene, ya da içip de ne içtiğinin farkında olana eğlencelidir. Sonu içene de içmeyene de eğlenceli değildir o ayrı. İçen hastane köşelerinde sürünür, içmeyen refakatçi koltuğunda. Olayı bu. Bu arada belirtiyorum tekrar, sigara içenler ölsün demiyor kimse, korkmayın. Ha sigara içen ölür o ayrı. Hadi bakayım "içmeyen ölmüyor mu" cuları bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 içmeyen ölmüyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 içmek aptallık ama içenler aptal değil. iç dünyamda fırtınalar kopardın adeta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 adamın ayaklarını bile keserim yerden, yeter ki isteyin biraz derinlemesine bak cümleye, sığ kalma yahu edit: araya cümle girer diye alıntılamıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 bu ulkede bu vergilerle sigara icen de aptal icmeyen de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 biz hem satıyoruz hem içiyoruz üstelik sat diye üste para veriyo philip morris. kebap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
parvus Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 @fistan: bu mantıkla uyuşturucu satıcıları yaşadı desene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Epilogue Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 koskoca marketlerde bile marlboro satmıyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Kacak Marlboro aldım. Tekel'den hiç bir farkı yok. Fiyatı 4 TL. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Esh said: bu ulkede bu vergilerle sigara icen de aptal icmeyen de. içmeyen niye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Yani demek istemiş ki yazar; içersen salaksın çünkü vergiler çok yüksek, sonra da demiş ki, "bu kadar vergi mi olur ver bi sigara" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Esh said: bu ulkede bu vergilerle sigara icen de aptal icmeyen de. bu iyimiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Kane&Lynch said: Esh said: bu ulkede bu vergilerle sigara icen de aptal icmeyen de. bu iyimiş gitar alalım o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar