Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

7 Ocak Sigara İndirimi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
sen gerçekten kamilsin ama

işine gelmeyen cümleyi işine gelmeyen şekilde yorumlamaktan başka bi olayın yok, asıl sen liseli komünistler sosyalistler gibisin. kıvır da kıvır lafı.

sosyal hayat ile sigaraya yatırdığım paralar konusu iki ayrı cümle o yüzden hadi yol al hayatsız.
Mesaj tarihi:
tayyip ve hükümeti muktedir ya, adamlar 2 laf saldı gazetelere aynen dedikleri oldu netekim.

siyaset? yok öyle bişe, sadece sigara firmalarını savunuyorum. zam yapmayıp da ne yapsalardı adamlar.
Mesaj tarihi:
Mumu said:
en azından sigaraya para yatırıyorum, sen ve bazıları gibi yalnızca teknoloji ürünlerine harcamıyorum paramı. sosyal hayatım falan var. sigaranın zararlarını bari düzgün yerlerden öğrenin, televizyonda gece çıkan duman avcılarından değil.

"Paramı teknoloji ürünlerine harcamak yerine sigara da alıyorum" ne demek peki tam olarak? Sigara içmeme ve teknoloji ürünlerine para harcama şartlarını aynı anda sağlayan kitlenin, sosyal hayatı olmadığını savunan barzo genellemeye ne demeli? Bunlar ne kadar bağımsız görüşler sence birbirinden? Bağımsız olmaları için sosyal hayat dediğin şeyi belirleyen başka değişkenler de olmalı, ki var, e o zaman demek ki senin kıro genellemen işkembeden sallama bir şeymiş :) Maksat sigara içmek elit, sosyal, keyifli bir uğraş gibi görünsün, ben de karizma durayım. E bu ayak da liseli ayağıdır genel anlamda, kusura bakma.

Düzgün bilmediğim zararlarını öğrenmek isterim ayrıca, neyi yanlış söylemişim? Sigara paketlerinin üzerinde boy boy yazanlar ve her doktorun her köşede söylediklerinden başka ne bilmemiz gerekiyor üstad?

Mumu said:

işine gelmeyen cümleyi işine gelmeyen şekilde yorumlamaktan başka bi olayın yok, asıl sen liseli komünistler sosyalistler gibisin. kıvır da kıvır lafı.

Mesajımla -ve neredeyse topik ile- tamamen alakasız, kuyruk acısı ve kişisel saldırıyla dolu bir mesaj atıp da kahve ağızlarıyla üste çıkmaya çalışan ben miyim ki kıvırayım kuzum? Haydi sen git kahvende otunu iç.
Mesaj tarihi:
xaty said:

said:
Maliye Bakanı Mehmet Şimşek yaptığı son açıklamada, sigara şirketlerini şu sözlerle uyarmıştı: "Çok açık bir şekilde söylüyorum. Hangi sektör olursa olsun bizim yaptığımız düzenlemelere uymak zorundalar. Uymazlarsa biz alternatif yolları geliştiririz, uymak zorunda kalırlar. Bizim bir gelir hedefimiz var, o gelir hedefini yakalayacağız. Gelir hedefimiz gerçekçi. Bunların tutturulması için de gerekli adım atılacaktır.''

Buna da hasta oldum, gerizekalısınız tamam da bu kadar mı olur ya. Adamlar hacim düşmesin diye kendi karlarından feragat edip fiyat indirmişler, senin işine geliyor, neden tehdit ediyorsun adamları?
Mesaj tarihi:
Mumu said:
en azından sigaraya para yatırıyorum, sen ve bazıları gibi yalnızca teknoloji ürünlerine harcamıyorum paramı. sosyal hayatım falan var. sigaranın zararlarını bari düzgün yerlerden öğrenin, televizyonda gece çıkan duman avcılarından değil.

oha, abi cidden senden beklenmeyecek cahillik kokan bir mesaj. cevap vermeye bile değer değil yani, oku bence gönderdiklerini.
cidden çok şaşırdım.
Mesaj tarihi:
Baggio said:

"Paramı teknoloji ürünlerine harcamak yerine sigara da alıyorum" ne demek peki tam olarak? Sigara içmeme ve teknoloji ürünlerine para harcama şartlarını aynı anda sağlayan kitlenin, sosyal hayatı olmadığını savunan barzo genellemeye ne demeli? Bunlar ne kadar bağımsız görüşler sence birbirinden? Bağımsız olmaları için sosyal hayat dediğin şeyi belirleyen başka değişkenler de olmalı, ki var, e o zaman demek ki senin kıro genellemen işkembeden sallama bir şeymiş :) Maksat sigara içmek elit, sosyal, keyifli bir uğraş gibi görünsün, ben de karizma durayım. E bu ayak da liseli ayağıdır genel anlamda, kusura bakma.

Mesajımla -ve neredeyse topik ile- tamamen alakasız, kuyruk acısı ve kişisel saldırıyla dolu bir mesaj atıp da kahve ağızlarıyla üste çıkmaya çalışan ben miyim ki kıvırayım kuzum? Haydi sen git kahvende otunu iç.

dsjfksdf gerçekten çocuksun. hemde asosyal bir çocuksun. sana karşı en ufak bir kuyruk acım falan yok çünkü fifimin ucunda bile değilsin. kendini bu denli önemli görüyor olman da psikolojik rahatsızlıklarından kaynaklanıyor olmalı. ama doğru hiç arkadaşı olmayan bir hayatsız için az bile senin durumun. üzücü gerçekten.

su paramdan kısıp sigaraya yatırdığımı düşündüğün parayı senin gibi kamillerin yaptığı şekilde teknoloji ürünlerine yatırmadığım anlamına geliyor. ayrıca bu durumda kendi cümlelerinle şunu söylemiş oluyorsun, " su paramı kısıp teknolojiye yatırıyorum "

hiç bir mesajımda teknoloji ürünleri satın alan ve aynı anda sigara içen kişilerin elit olduğu da yazmıyor. yine evirip çevirip laf kalabalığı ile haklı çıkmaya çalışıyorsun küçüğüm. bu durumda da yine ben haklı çıkıyorum kusura bakma.

sigara içen kesimi küçük görebilecek, ikinci sınıf insan gibi muamele yapabilecek kadar cahilsin. ufak bir araştırma yap bakalım, dünya üzerinde senden çok daha kaliteli, ki bunu bulman için çok araman gerekmez dünya nüfusunun yüzde 80' i senden daha kaliteli, insanların ne kadarı sigara içiyormuş.

son cümlenden de ne kadar aciz olduğunu anlıyoruz. kahvende ot iç he. dsjfksdlfjlsdfjlsdfjdslkfjsdlfjksdlfjsdf. evimde içiyorum aslan rahat ol sen. aa ama pardon, tütün, alkol, sigara, ot gibi şeyler senin için öcü ile eşdeğer kavramlar olduğunu unutmuşum. suç sende değil seni yetiştiremeyen ailende demeyi çok isterdim ama senin cahilliğin kendi suçun tamamiyle. kişisel gelişimini tamamlayamamış olmak ailenin suçu değil ki herşeyi onlara yıkalım.
Mesaj tarihi:
"roket adam" said:

Mumu said:

oha, abi cidden senden beklenmeyecek cahillik kokan bir mesaj. cevap vermeye bile değer değil yani, oku bence gönderdiklerini.
cidden çok şaşırdım.

orada söylediklerim yerine ulaştı roket merak etme. cahillikle falan ilgisi yok. bahsedilen şey paranın harcandığı yerin kimseyi ilgilendirmediği aslında. ben sigaraya yatırınca suç, sen VÖHEEEEY YENİ EKRAN GARTI ÇIKMIŞ LAN ALAYIM EN İYİSİ BENDE OLSUN dediğinde suç değil öyle mi?

ben bu sigara konusunda çok katıyım arkadaşım. laf edildiğinde batıyor resmen. sanane lan sanane içerim içmem diyip ağzına vurasım geliyor baggio gibi insanların. çünkü söyleyiş şekilleri çok çirkin ve asıl cahilce olan da o.
Mesaj tarihi:
gerçekten içimden gelerek uyarıyorum seni baggio, kendini bu kadar önemli görme çünkü hiç birşey değilsin.

yazık ederler sonra sağda solda böyle konuşursan. senin hakkında belgesel falan çekilmesi lazım. nat geo wild' da gösterilebilir belki. HAYATSIZLAR adı altında.
Mesaj tarihi:
Senin gibi "sanane lan diyip ağzına vuracak" kıroların arasında gezmiyorum, daha kaliteli bir çevrem var. Onun için can sağlığım hakkında meraklanma sen.

"Hiç umursamıyorum" dediğin adama konu hakkında konuşulurken "sigara sağlıksız olur mu lan skdjhs çocuk musun ne salak adamsın" diye kişisel girişen sensin, beni gerçekte zerre tanımadan hayatsız falan diye mastürbasyon yapan sensin, sonra suçlu ben oluyorum öyle mi :) Büyü artık biraz, mental olarak.
Mesaj tarihi:
bırakın içsin enayiliğine doymasın büyük ihtimalle ya bi gün sigarayı bırakıcak bu yazdıklarını ileride sonuna kadar okuyamıycak kadar utanıcak ya da hayatının sonunda büyük ihtimalle (bilimsel veriler tarafından kanıtlanmış) akciğer kanserinden ölürken bile sigarayı savunacak
Mesaj tarihi:
unholy mother of god

kesin akciğer kanseri olurum ya garantör.

sdjfksdj sigara içen herkes akciğer kanserinden ölüyor değil mi?

yalnız umarım içinizden birisi benden önce akciğer kanserinden falan ölmez. mezarınızın başına geçip toshack geçicem bolca. VE DE sigarayı bırakmıyorum size ne lan size ne sağlık müfettişi misiniz nesiniz tutturdular manyaklara bak.
  • Yeni Oluştur...