Ormana çekme olayının videosunu koyar mısın lütfen ben pek anlamadım sanırım ilk defa yapıldı.
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.
HoN Changelogs
Lütfen turnuvalarda kullanmayın ormana çekme olayını çok büyük haksızlık oluyor karşı takıma.
Gm beyü
bu arada bu işin pro versiyonu böyle yapılmıyor hellbourne alt legion üst lane de tam su çıkışına atıyorsun fisürüordan gidiyorlar 2. kulenin arkasında yapmıyorsun bu işi
bunun değişiğini furionla yapardık zamanında
eskiden hellbourne tarafındayken dragon ancientlerı kendi creeplerin ile dövüştürebiliyordun simdi olmuyor heralde bu sayede 2. ve 3. creep waveler karsıya gitmiyordu simdi bir türlü cekemiyorum yürümelelri faln kısaldı heralde -ha bide sadece range herolarla oluyordu galiba-
beyler itiraf ediyorum ben hiç yapmadım bunu. 2 kere mi ne oynadım behe
- Admin
bu arada bu işin pro versiyonu böyle yapılmıyor hellbourne alt legion üst lane de tam su çıkışına atıyorsun fisürüordan gidiyorlar 2. kulenin arkasında yapmıyorsun bu işi
bunu yapip mesela hellbourne tarafinda iken alt koridordaki arkadasin da kong ya da ormandaki dragon lari cekerse creepleri telef edersiniz xp dahi vermeden rakibe.
eskiden hellbourne tarafındayken dragon ancientlerı kendi creeplerin ile dövüştürebiliyordun simdi olmuyor heralde bu sayede 2. ve 3. creep waveler karsıya gitmiyordu simdi bir türlü cekemiyorum yürümelelri faln kısaldı heralde -ha bide sadece range herolarla oluyordu galiba-
evet kısaldı kovalama süreleri, 8sn di 6sn aldı mu öyle bişey, double stack yapmak da bayaa zorlaştı ormanda
Bazı herolarla double stack mevzusu hala yapılabiliyor. Defiler bu konuda rahat misal. 00:53 saniyede çekiyorsunuz creepleri ardından diğer creep bölgesine 55 saniye ye denk gelecek şekilde wave yolluyorsun mis gibi stackleniyor.
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
Öne çıkan mesajlar