Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

HoN Changelogs

Oce4n

Öne çıkan mesajlar

abi madem bu kadar bilindik bişey bu ve herkes bilip karşı tarafın xp almaması için uyguluyo, bana 1-2 match id verin, 2 hafta trollemelik konularla gelicem size,

ha yok bizim aslında hayatımız troll, otu boku trollüyoruz diyosanız eğer, bi zahmet mesaj atmayın,

ama pardon siz mesaj atınca mesaj sayınız yükseliyo ve madalya alıp rütbeli troller oluyodunuz sanırım, o iş yaş tabi, neyse bb.
Sosyal ağlarda paylaş

0ne said:

video'ya çekmeye çalıştım ama sony vegas ve movie maker sağolsun hata verip durdular.

şu facepalm gönderen ve klavyedeki tuşlara random basan

bkz: " afdsklghdsjdfngxdmögsnhgsşlvnk" arkadaşlara soruyorum, oyunun ilk 5dk sı creeplerden xp/gold almak icin 2. kulenin orda beklemek ve kendi creeplerinden hiçbirini deny yapamamak, sizce normal mi?

"Look at your tower bro" demişsiniz de, ben xp/gold dan gectim, oraya bi valk bi wildsoul koy, ayı gelen creepleri tanklasın, valk da creep goldları alsın bak bakalım noluyo.

HAHAHHAHAHAHAHAAHHAHAAHAHHAHA KIYAMAM LAN YİNE OLMADI :(
Sosyal ağlarda paylaş

Ben behemoth aldığım her oyunda yapıyorum ama tabi boşu boşuna 2 mana pot çekiyorsun başlangıçta direk 100g kayıp. Ama karşı tarafın creep spot'u wardlayıp çekersen baya bi xp önde başlıyorsun ama tabi senin creepler hayvan gibi push yapınca fark eşitleniyor sayılır(sadece arada deny yaptığın fark kalır)

Kısacası aynı b.kun laciverti oluyor.

Bide adamda %11 Behemoth play var lan. Most Played heroes da 2. sırada dsakhgşjkahSİKEHAGİOIKhflkdhbgşksFHaişlfj
Sosyal ağlarda paylaş

eskiden hellbourne tarafındayken dragon ancientlerı kendi creeplerin ile dövüştürebiliyordun simdi olmuyor heralde bu sayede 2. ve 3. creep waveler karsıya gitmiyordu simdi bir türlü cekemiyorum yürümelelri faln kısaldı heralde -ha bide sadece range herolarla oluyordu galiba-
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
Sparkcaster said:

bu arada bu işin pro versiyonu böyle yapılmıyor hellbourne alt legion üst lane de tam su çıkışına atıyorsun fisürüordan gidiyorlar 2. kulenin arkasında yapmıyorsun bu işi

bunu yapip mesela hellbourne tarafinda iken alt koridordaki arkadasin da kong ya da ormandaki dragon lari cekerse creepleri telef edersiniz xp dahi vermeden rakibe.
Sosyal ağlarda paylaş

oldun said:

eskiden hellbourne tarafındayken dragon ancientlerı kendi creeplerin ile dövüştürebiliyordun simdi olmuyor heralde bu sayede 2. ve 3. creep waveler karsıya gitmiyordu simdi bir türlü cekemiyorum yürümelelri faln kısaldı heralde -ha bide sadece range herolarla oluyordu galiba-

evet kısaldı kovalama süreleri, 8sn di 6sn aldı mu öyle bişey, double stack yapmak da bayaa zorlaştı ormanda
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...