Dragonutopia Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 geomancer zaten adamların degil yarısma sonucu oyunculardan birinin herosu.. gidipte geomancer koymaları meepo ya hakaret tabiki..git sandworm falan koy..hiç.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 MM göçük gene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 son patch'ten sonra brightness ayarlanmıyor bende karanlıkta oynuyorum resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Oyunu silip yeniden yükleyince düzeldi benim Masticore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Bugün arka arkaya 3 oyunda o kadar gerizekalı insanlarla karşılaştımki, gerçek hayatta karşımda olsalar bir salise bile tereddüt etmem öldürürdüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 bana da ne zaman oynasam hep en iyiler denk geliyor,kendi kötülüğümden herhalde auhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 İsveçliler ve Ruslar çok kötü genelde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 yeni hero http://www.heroesofnewerth.com/newsletter/vol12/image/hero_big.jpg yeni alt avatar http://www.heroesofnewerth.com/newsletter/vol12/image/avatar_big.jpg ve favorimmm yeni courier (tu) http://www.heroesofnewerth.com/newsletter/vol12/image/hero_nyantbig.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 alienware arena'da coin giveaway var http://www.alienwarearena.com/giveaway/hon/ edit: meh eski kampanyaymış bu, yapmamış olanlara hatırlatma olsun madem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crematorium Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Tangalı lopez götlü scout mu olur ya pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 http://images1.cafepress.com/product/506210501v0_150x150_Front.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 bu geomancerın skilleri cok alakasız garip hiç beyenmedim görseli flanda kötü bildigin kötü hero yapmıslar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 cok feci bi abuse buldum, gm turnuvalarda olmaz ama normal oyunlarda yapabilirsin dedi, söylemiyicem, denk gelirsem report edersiniz, ki gm le oynadıgım oyunu kaydettim o yüzden pek bisey de olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 gm, normal oyunlarda abuse serbest dedi yani? oyunun numerosu kaç? izleyelim bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 önce videoya cekip bi youtube a koyayım da millet bi cıvığını çıkarsın, sonra fixlerler. oyun no'da videodan sonra vericem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 tam olarak noluyo ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AmoRPHouS Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Streamden görmüş oldugu nymphora+warbeast olayından bahsediyo olabilir arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Bİ ANLATIN LAN ARTIK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Adam popülerlik peşinde niye söylesin. Yıllar yılı parlak ceketiyle bu anı beklemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 haha of, bekleyin abi ne popülerliği hem videoyu ilk paylaşıcağım yer burası, merak etmeyin, behemoth aldığınız oyunlarda işkence olucaksınız karşıya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 insallah creep block tan bahsetmiyodur. oysa neremle gulerim bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 xcöçjvnksxjhnkj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 windows live movie maker sorun cıkarmasa, off off. sony vegas kuruyorum simdi, az kaldı bekleyin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 hahahah creep block kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 gm kullanabilirsin dediyse dandirik bişey cıkması kaçınılmaz creep block ise zaten bagırırım kjsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar