oha300 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 abi bir kızla tanıştım off herseyi ile tam istediğim gibi ama kızda bir mesafe afra tafra nasıl ayartacam bilmiyorum oğlak burcu imiş bende ikizlerim fikri olan yazsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 ben de oglagım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 ikizler burcu isen hiç kıza yanasma lutfen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oha300 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 özelliklerin nedir ciddi burcunuzla ilgili yazılanlar dogru mu cok kibirli temiz yanınıza erkek yaktırmamanız falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oha300 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 QueenofSpades said: ikizler burcu isen hiç kıza yanasma lutfen :) niye ki ya ne var ikizler mis gibi insanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 ahaha burçlarla ne alakası var hala anlayabilmiş değilim. saçmalıktan başka birşey değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Ne kadar capkın, gözü ha bire dısarıda, çabuk sıkılan, hiçbir şeyden memnun olmayan erkek varsa hepsi ikizler burcu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Oğlak burcu ayrılmalısın onla. Oğlak sonuçta boynuzları var her an boynuzlyabilir. Jupiter sana cok uzak. Dur sölim yaklaşsın biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 oglagım lan iş atıyom işte akıllı uslu duzgun adamım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 "nutella yerim" said: ben de oglagım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 oğlağım ben de mesafeli oluruz evet sen çıkartıcaksın kabuğundan uğraş bi zahmet =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 efendi ol duygusal ol gizemli ol ;) sonra şeberirsin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Boku çıktı artık. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 oğlak gördün mü kaçıcaksın. bu kadar berbat bir kız milleti olamaz ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 oglagım ben de. erkeği pek ünlüymüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 şşşt ağır ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 QueenofSpades said: Ne kadar capkın, gözü ha bire dısarıda, çabuk sıkılan, hiçbir şeyden memnun olmayan erkek varsa hepsi ikizler burcu :)kizlarida ayni lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 oğlak'ım ben de. 150 yillik kalkinma plani ve evine duskunlugu ile biliniriz. bi de inadimiz tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 ben balık burcuyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 balık burcu erkek mi olur lan. direk hepsi gey. ben oğlak değil KEÇİYİM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 biriniz de bi terazi için bişi açın. anlayalım ne halt yermişiz. terazi den çeken yok galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 erkek oğlagı iyide kızını bilemiyecem iyidir ama iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 ha sttr ya oglan burcu die okudum 8-) oglak burcu genel de iidir cok meraklı olurlar die biliyorum oglak burclarının kızları ii olurlar hatta en uyumlu olanlar die biliyorum.tabi genelleme bu farklı olanlar da vardır tabii.sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 napae said: Boku çıktı artık. :) Katılıyorum bide şeyi merak ediyorum. Sen bi erkek olarak yeni tanıştığın kıza hangi burçtan olduğunu mu soruyorsun direk? O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 inadım inat burcuyuz gururluyuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar