QueenofSpades Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Benim bu gece sabaha kadar uyumamam ve kafam çalışır bir şekilde oturabilmem gerekiyor... Sabah 9da ödev teslimi var, o saate kadar da ancak yazabileceğim ödevi sanırsam, finallerden dolayı uyku düzeninin içine edilmiş bi durumda,dün gece 7 saat filan uyudum sabah 11de kalktım ama bu gece kesinlikle uyumamam lazım Bilgisayar basındayım sabahtan beri, 1 saat kadar önce uyku bastırmaya başladı bile, 2 kupa kahve ve 1lt kola tükettim, ama fazla götürmeyecek gibi.. Acil tavsiyelerinizi bekliyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 tavsiye: diğer uyumama topiclerini arayıp okumak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 pardon bakmadım var mı diye, kilitleyebilirsiniz konuyu, teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 gerçi içtim demişsin ama neskafe-kola tavsiye edicektim karıştırıp iç ,iğrenç bi tadı var ama uykuyu açıyor. kesinlikle yatarak çalışma/okuma.kesin uyuyakalırsın. sık sık yüzünü yıka arada hava al balkondan vs temiz hava. uykun geldiğinde bi dolan tekrar otur vs. aynı durumdayız yalnız,benim de dayanmam lazım baya geç vakte kadar,ben bunları yapmayı planlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 hatta bunla ilgili benım bir topiğim de var ona da bak istersen acı ve keder dolu saatler bizi bekliyor =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 o maviyi göreceksiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 nescafe xpress (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Uykun hafiften gelmeye başlayınca Supradyn Energy iç. Etrafı biraz serin tut, mümkünse camı, kapıyı açık tut, hem havalanmış olur içerisi. Çok sıcakta oturma, çok sıcak şeyler de içme. Duş al, ama Supradyn Energy'i duştan sonra iç duş alıcaksan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Bella, Topiğini okudum ya cidden acı bir deneyim olmuş =) 2,5 lt daha kola aldım, bi paket neskafem var, arkadasın biri sudafed surup al dedi kahveye karıştırmak için ama eczane satmadı malesef recetesiz :((( Dayanmalıyım !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 xaty said: Uykun hafiften gelmeye başlayınca Supradyn Energy iç. Etrafı biraz serin tut, mümkünse camı, kapıyı açık tut, hem havalanmış olur içerisi. Çok sıcakta oturma, çok sıcak şeyler de içme. Duş al, ama Supradyn Energy'i duştan sonra iç duş alıcaksan. Supradyn Enerji içtim 1 tane bugun, kaç tane daha içebilirim? Kalp krizi falan geçirmeyim sonra? Aslında geçirsem de olur, sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 QueenofSpades said: Bella, Topiğini okudum ya cidden acı bir deneyim olmuş =) 2,5 lt daha kola aldım, bi paket neskafem var, arkadasın biri sudafed surup al dedi kahveye karıştırmak için ama eczane satmadı malesef recetesiz :((( Dayanmalıyım !!! acı bir deneyim olmadı çünkü o pazartesiye kadar uyanık kalmamıştım saldım çayıra mevlam kayıra modundaydım sdfg ben ya tam yapıorm ya tam bırakıyorum ahsuah bence patiyi ve bilgisayarı kapatmalısın. eğer işin bilgisayardaysa interneti kapat 5 dkda bi f5 ile olmaz ödev,yetişmez =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 malesef o imkansız, çeviri yapıorum, işim bilgisayarda, bütün sözlükler açık, internet olmazsa öldüm hatta :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 3 saat dinlenebiliyorsna uyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oha300 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 burn enerji içeçeği herseye yarıyor uykusuz seni 24 saat ayakta tutuyor bir tane iç eger uykun gelir gibi olursa bir tane daha al iki taneyi üst üste içip beni katil çıkartma uzun yolculuklardada bire bir kolay gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 QueenofSpades said: xaty said: Uykun hafiften gelmeye başlayınca Supradyn Energy iç. Etrafı biraz serin tut, mümkünse camı, kapıyı açık tut, hem havalanmış olur içerisi. Çok sıcakta oturma, çok sıcak şeyler de içme. Duş al, ama Supradyn Energy'i duştan sonra iç duş alıcaksan. Supradyn Enerji içtim 1 tane bugun, kaç tane daha içebilirim? Kalp krizi falan geçirmeyim sonra? Aslında geçirsem de olur, sdf Erken içmişsin sanırım, kaç saat geçtiğine bağlı. Normalde günde 1 tane için diyor ama 12-14 saat geçtikten sonra bir tane daha içsen bir şey olmuyor. Yine de tavsiye etmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 bi kenarda film ac, mumkunse onceden izledigin supper bi film olsun, action icerikli tabi, o seni tutacaktir. sonra o bitince baskasini koy. test edilmedi, onaylandi. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Ödevin 9 da değil 12de teslim edileceğini öğrendim, 3 saat kazandım mutluyum... Ancak uyku şimdiden gelmeye başladı psikolojik midir nedir anlamadım sdf An itibari ile, 1,5 lt kadar kola, 3 kupa neskafe ve 1 adet supradyn enerji tükettim. 1 lt kadar daha kolam + 1 redbull + 1 paket sigaram + sınırsız kahvem var Ne kadar ileri gideceğim ve ilerleyen saatlerde ne kadar action cıkacak bekleyip göreceğim :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 nefes: uyursan ölürsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 ZAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Uyumamak çözüm değil.Bi kaç saat uyuyp uyanırsan daha rahat edersin.Tabi vaktin varsa biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 ZaugnaKhaldun said: nefes: uyursan ölürsün. Sana güveniyorum Zaugna PS: Başım dönmeye başladı bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Uyku sorunu her insanda farklı işler. kimilerinin kitap okurken uykusu geli kimilerinin tuvalete girince uykusu gelir kimilerinin yemek yedikten sonra uykusu gelir kimileri bir yerde 1 saatten fazla oturunce uykusu gelir. kimileride ödev yaparken vsvs sende de o var ama bunun için herhangi bişi kullanmana gerek yok. çok uykucuysan 10 saat uyumak için ayarla kendini. ama hala uykun geliyorsa psikolojiktir. bunun tedavisi sadece vitamin haplarıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 @ Zaugna: uyursam tokatla :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Defensive Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Ödev stresi berbattır. Kolay gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar