Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Uyumamak için...

QueenofSpades

Öne çıkan mesajlar

Benim bu gece sabaha kadar uyumamam ve kafam çalışır bir şekilde oturabilmem gerekiyor...

Sabah 9da ödev teslimi var, o saate kadar da ancak yazabileceğim ödevi sanırsam, finallerden dolayı uyku düzeninin içine edilmiş bi durumda,dün gece 7 saat filan uyudum sabah 11de kalktım ama bu gece kesinlikle uyumamam lazım

Bilgisayar basındayım sabahtan beri, 1 saat kadar önce uyku bastırmaya başladı bile, 2 kupa kahve ve 1lt kola tükettim, ama fazla götürmeyecek gibi..

Acil tavsiyelerinizi bekliyorum...
Sosyal ağlarda paylaş

gerçi içtim demişsin ama neskafe-kola tavsiye edicektim karıştırıp iç ,iğrenç bi tadı var ama uykuyu açıyor.

kesinlikle yatarak çalışma/okuma.kesin uyuyakalırsın.

sık sık yüzünü yıka arada hava al balkondan vs temiz hava.

uykun geldiğinde bi dolan tekrar otur vs.

aynı durumdayız yalnız,benim de dayanmam lazım baya geç vakte kadar,ben bunları yapmayı planlıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Uykun hafiften gelmeye başlayınca Supradyn Energy iç. Etrafı biraz serin tut, mümkünse camı, kapıyı açık tut, hem havalanmış olur içerisi. Çok sıcakta oturma, çok sıcak şeyler de içme. Duş al, ama Supradyn Energy'i duştan sonra iç duş alıcaksan.
Sosyal ağlarda paylaş

xaty said:

Uykun hafiften gelmeye başlayınca Supradyn Energy iç. Etrafı biraz serin tut, mümkünse camı, kapıyı açık tut, hem havalanmış olur içerisi. Çok sıcakta oturma, çok sıcak şeyler de içme. Duş al, ama Supradyn Energy'i duştan sonra iç duş alıcaksan.

Supradyn Enerji içtim 1 tane bugun, kaç tane daha içebilirim?

Kalp krizi falan geçirmeyim sonra? Aslında geçirsem de olur, sdf
Sosyal ağlarda paylaş

QueenofSpades said:

Bella,

Topiğini okudum ya cidden acı bir deneyim olmuş =)

2,5 lt daha kola aldım, bi paket neskafem var, arkadasın biri sudafed surup al dedi kahveye karıştırmak için ama eczane satmadı malesef recetesiz :(((

Dayanmalıyım !!!

acı bir deneyim olmadı çünkü o pazartesiye kadar uyanık kalmamıştım saldım çayıra mevlam kayıra modundaydım sdfg
ben ya tam yapıorm ya tam bırakıyorum ahsuah

bence patiyi ve bilgisayarı kapatmalısın.
eğer işin bilgisayardaysa interneti kapat 5 dkda bi f5 ile olmaz ödev,yetişmez =)
Sosyal ağlarda paylaş

QueenofSpades said:

xaty said:

Supradyn Enerji içtim 1 tane bugun, kaç tane daha içebilirim?

Kalp krizi falan geçirmeyim sonra? Aslında geçirsem de olur, sdf

Erken içmişsin sanırım, kaç saat geçtiğine bağlı. Normalde günde 1 tane için diyor ama 12-14 saat geçtikten sonra bir tane daha içsen bir şey olmuyor. Yine de tavsiye etmem.
Sosyal ağlarda paylaş

Ödevin 9 da değil 12de teslim edileceğini öğrendim, 3 saat kazandım mutluyum...

Ancak uyku şimdiden gelmeye başladı psikolojik midir nedir anlamadım sdf

An itibari ile, 1,5 lt kadar kola, 3 kupa neskafe ve 1 adet supradyn enerji tükettim.

1 lt kadar daha kolam + 1 redbull + 1 paket sigaram + sınırsız kahvem var

Ne kadar ileri gideceğim ve ilerleyen saatlerde ne kadar action cıkacak bekleyip göreceğim :)-D
Sosyal ağlarda paylaş

Uyku sorunu her insanda farklı işler. kimilerinin kitap okurken uykusu geli kimilerinin tuvalete girince uykusu gelir kimilerinin yemek yedikten sonra uykusu gelir kimileri bir yerde 1 saatten fazla oturunce uykusu gelir. kimileride ödev yaparken vsvs

sende de o var ama bunun için herhangi bişi kullanmana gerek yok. çok uykucuysan 10 saat uyumak için ayarla kendini. ama hala uykun geliyorsa psikolojiktir. bunun tedavisi sadece vitamin haplarıdır.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...