Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yaşaması En Kolay İller

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
İLLER 2009 SIRA 2008 SIRA

Ankara 1 1
Eskişehir 2 4
İstanbul 3 28
Antalya 4 9
Trabzon 5 6
Edirne 6 5
Isparta 7 2
İzmir 8 14
Artvin 9 16
Kırklareli 10 24
Kırıkkale 11 7
Bolu 12 3

ankaraya atıp tutmayın bida

http://www.milliyet.com.tr/GaleriHaber.aspx?aType=GaleriHaber&ArticleID=1182198&KategoriID=15&PAGE=1
Mesaj tarihi:
İzmir Milliyetçileri Yasta

Bir gazetenin internet sitesi tarafından yapılan araştırmada listenin gerilerinde bulunan İzmir halkı, "ama biz simite gevrek, çekirdeğe çiğdem diyoruz, bizim yerimiz bu olmamalı" diyerek, sıralamaya isyan etti.

Sıralamaya sinirlenen bir grup İzmirli ise gazetenin İzmir temsilciliğine domat atarak olay çıkardı.

edit: typo
Mesaj tarihi:
SeaGle said:

İzmir Milliyetçileri Yasta

Bir gazetenin internet sitesi tarafından yapılan araştırmada listenin gerilerinde bulunan İzmir halkı, "ama biz simite gevrek, çekirdeğe çiğdem diyoruz, bizim yerimiz bu olmamalı" diyerek, sıralamaya isyan etti.

Sıralamaya sinirlenen bir grup İzmirli ise gazetenin İzmir temsilciliğine domat atarak olay çıkardı.

edit: typo

domat nedir ya?

doh-.-: "izmirlilerin domates'e hitap $ekli.."
Mesaj tarihi:
trabzon 5. mi asdfafsdadfsfdsafdsafadsfdasadsf sesli güldüm amg.. eskişehirliyim trabzonda okuyorum.. nesi kolay lan adamlar izmiri aşşa çekmişler trabzon yukarda.. yapanın aklını seveyim ben bunun.. trabzon meydan da yaşıyoruz tode ile her akşam kavga haftada bi pıçaklama geçen gece 1 de yemek almaya çıktım 3 kişi bi elemana silah çekmiş ekepenklere vuruyorlardı belediyenin önünde.. harbici cok kolay yaşamak trabzonda yollar geniş, insanlar eğitimli, havası falan temiz zaten on numara şehir.. alla sen.. sıralamayı yapan adamın ta.. aklını seveyim..
Mesaj tarihi:
çok saçma yalnız liste.. 10şehrin 4ünde yaşadım. kalanını da artvin ve ısparta hariç biliyor sayılırım..

kırklarelinde yaşam zorluğu 10 puan ve stress 10puan olarak alınırsa istanbulda bu değerler 80/1000 puan olarak gelir.. ankarada yaşam çok zor değil 50puan denilebilir misal ve belki stress de istanbul kadar fazla değil ama acaip sıkıcı bir yer.. ömür törpülüyor sıkıcılığıyla.
  • Yeni Oluştur...