Kaede Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 said: "Eğer başıma birşey gelmeyecekse Atatürk'ü sevmiyorum" hahahahahahahahaha
aquila Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 hey allam haberde gene hicbisey yok. lan niye saldirdilar, orda ne isleri vardi, niye kacmaya calisiyo, ic camasiri ne renk.
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 iyi b.k yemişler. bunu destekleyen bir insan yarın dinciler de birini "atatürkü seviyorum" dedi diye dövdüğünde ağzını açmasın eğer herkes kendi arasında halledecekse bu meseleleri. kurtlar vadisi mi lan burası.
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 abi dayak felan yok ki hurriyetin bok yemesi adam kaciyo polisler tutuyor sonra karisi pesinden kosuyor polisler yakaliyor goturuyor kadin gelmek istemeyince surukluyolar napcaktilar abi kadinin keyfinin olmasini mi beklicekler abi polis brutalitye elbette karsiyim ama yane bazi seler her ulkede ayni abi polise molotov atarsan kafana vurur sopayi polisten kacarsan oda alir goturur seni surukleyerek gravity gunla mi kaldircak omzuna mi vurucak
Economics Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Herşeyin bi adabı vardır . Seversin sevmezsin oturup bunu gazteye oraya buraya diyosan her bi boku hakediyosundur . Karı kaşardı hakettiğini aldı . Bu ülkede bizim önderimize dil uzatanın kafasını koparırız. Topiği okumadım direk başlıktan yorum yaptım
mani Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 video u yeni izledim. ulan harbiden dayak var sandım. alakası yokmuş hahaha. yatacak yeriniz yok lan hürriyet editörleri, çalışanları. top olun ne diyim. birde " adeta döve döve götürüyorlar" yazmışlar video görüntülerine. tamam polis zor kullanmış ama adam kaçıyor kadın onun arkasından. gitmeye direniyorlar. belli birşey olmuş kaçıyorlar yada birilerine saldırmak için koşturuyorlar artık ne olduysa ortamda. polislerde kollarına girip götürmeye çalışıyor zor kulanarak doğal olarak. ayrıca 50-60 kiloluk bir insan kendini zorlmasa sırf ağırlığını bıraksa olduğu yere nasıl götüreceksin o insanı olduğu yerden. zannedersin her bi polis memuru rambo.
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 kadın da dövülmez yanlız öyle be, etiği var kavganın da yani gerçi ne yaptı bilmiyorum da, yine de kadın dövmek şey gelmiyor, bi iki tokat giydir çok ekstrem durum olduysa ne bileyim, o şekilde ağır olmuş edit: yorumlara bakarak dikkatli izledim de, cidden dayak yokmuş lan, direniyor denyolar polis de yaka paça alıyor. Zaten ilk anda lavuk kaçmaya çalışıyor otomatik kapı açılmıyor falan derken orda bi vuruş var o da kaçma muhabbetine
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Ohoo dövdüler diyince ben de bi şey sandım.
Coder Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Cheyi sevmiyorum diyen adama buddayı sevmiyorum demek gibi olmuş bu
Goarth Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 dün gece izledim vidyoyu dedim hayret nasıl burada konu açılmadı diye:) Dayak ben göremedim sadece biraz sürüklenme var ama tabiki Türk basını abartır... Ayrıca Atatürk sevmiyorum diyebiliyorsunda,televizyonda ben Hz.Muhammed'i sevmiyorum,dinden nefret ediyorum dersen acaba ne olur merak ediyorum
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 http://img.moronail.net/img/3/3/333.jpg
Sam Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 "atatürk'ü sevmiyorum" diyebiliyor musun? dava açtılar hakkında lol. hz muhammed'i sevmeyene dava açılıyor mu? gerikafalı diye laf ettiğimiz arabistan'da yapılanın bir benzeri bizdeki.
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 @Goarth o lafı tv de diyeni sokakta birisi tanırsa,dalga dalga gelen gazla kellesini kucagına verirler
sesu Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Goarth said: dün gece izledim vidyoyu dedim hayret nasıl burada konu açılmadı diye:) Dayak ben göremedim sadece biraz sürüklenme var ama tabiki Türk basını abartır... Ayrıca Atatürk sevmiyorum diyebiliyorsunda,televizyonda ben Hz.Muhammed'i sevmiyorum,dinden nefret ediyorum dersen acaba ne olur merak ediyorum A birazcık sürüklemeyse o zaman tamam canıııım. Biz de birşey sanmıştık.
sesu Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Economics said: Herşeyin bi adabı vardır . Seversin sevmezsin oturup bunu gazteye oraya buraya diyosan her bi boku hakediyosundur . Karı kaşardı hakettiğini aldı . Bu ülkede bizim önderimize dil uzatanın kafasını koparırız. Topiği okumadım direk başlıktan yorum yaptım Sen de baya rezalet bir adamsın.
Öne çıkan mesajlar