Ferrero Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Aranızda varsa şu gence bi yardım eli uzatın; pedrock said: Rock And Roll & Blues tarzlarında "beste grubu" kurmak istiyorum.. görüldüğü üzere "beste grubu" kelime dizilimlerini tırnak içerisine aldım.. peki neden yaptım bunu, neden bu iki kelimeyi tırnak içerisine aldım ? acaba cover parçalara sıcak bakmadığımdan olabilir mi ? olabilir.. ilanın başlığından da anlaşılacağı üzere; beste yoğunluğu düşüncesinde olan ciddi, disiplinli ruh hastası insan evlatları arıyorum.. beste çalışmaları tür ve de tarz açısından; orjinal bir sound ve kendine özgü bir tarzı temsil etmelidir.. bu açıdan rock & roll 'un dayanılmaz ateşi ve de blues 'un şehvet damlayan günahkar notalarının harmanlanacağı bir grup derdindeyim.. ben rock vokali ve ritm ağırlıklı gitaristim.. lütfen birazdan parantez içerisinde kuracağım cümleyi dikkate alınız.. teşekkürler.. sevgiler, bi de saygılar... (pop, metal, alternatif ve türevleri ile kesinlikle ilgilenmiyorum.) pedrock [Yaş 71 - İstanbul] http://www.garaj.org/ilan/483177/bir-avuc-ruh-hastasi-ariyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Economics Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Tam aradığım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 selam ben coolum babamın parası var (illegal) bişeyler içicez karıya kıza yazıcaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 akil hastanelerine basvur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 71? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 "blues 'un şehvet damlayan günahkar notalarının harmanlanacağı bir grup" (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Grubun geleceği yok ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 burtonesk said: "blues 'un şehvet damlayan günahkar notalarının harmanlanacağı bir grup" (tu) oh beybi, ilk crossroada gidip ruhumu satasim geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 anaa supernatural izliyorum da, 207deyim simdi, sonraki bolum: CROSSROAD BLUES! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 OMGWTFLOL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 fede said: selam ben coolum babamın parası var (illegal) bişeyler içicez karıya kıza yazıcaz alınan olmasın ama aklıma kurban geldi direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 aquila said: anaa supernatural izliyorum da, 207deyim simdi, sonraki bolum: CROSSROAD BLUES! santa = satan(:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 PrudenT said: 71? 17 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proggorp Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 seks mi yapıcakmış gruba girenle? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar