Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Devlet su işleri. MIZZZZZZZZZZZZZZZZZAAA
sesu Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 QueenofSpades said: uzaktan uzağa hiçbir ilişki yü-rü-meeez Öyle mi dersin? :)
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 dreagloth said: @zanin Günaydın. GÜNAYDIN CANIM.
rahatsiz Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 yürür, niye yürümesin. ama maks ingiltere tr kadar olacak mesafe. almanya en güzeli. pat dedin mi gidebileceksin?
napae Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Uzun mesafe ilişkiler de yürüyor arkadaşlar, çok güzel kanıtlarını görüyorum ben çevremde. Ben de eskiden çoğunuzla aynı fikirdeydim ama bence uzun mesafe ilişki yaşayan insanların ilişkileri çok daha sağlam oluyo. Birbirinize güveniniz tamsa, yeterince seviyorsanız oluyo bi şekilde. Bi de unutmadan sen çocuktan değil, kendinden şüphe ediyosun acaba seviyo muyum diye.
napae Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Belirli aralıklarda değiyo sonuçta, her gün her hafta değmesi şart değil.
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 telefonla msn le falan gorusmeler. o napıyor hic bilmiyosun hayatında. bir sürü özelliğini görüp hissedemiyorsun falan. cok zor.
napae Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 E zor ama imkansız değil. Büyük konuşmiyim ama ben yapamam tabi öyle uzun mesafeli sdkflg
rahatsiz Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 her türlü duyguyu gayet kuvvetli yaşıyorsun işte. iyidir ldr iyidir.
xaty Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Uzun mesafe mecbur kalınca yaşanır da, senin memleketin bi şehir, sevgilininki başka şehir; sen 3. bi şehirde okuyorken, sevgilin 4. bi şehirde okuyorsa... Çok zor. İlişki devam eder de çok yıpratıyor adamı. Yapılan fedakarlıklara değer mi değmez mi tartışılır. Yapmam yapmam diyordum, hiç akıllıca değil diyordum.. 2 sene civarı yaşadım o işi. Sonra bitti. Bi daha hayatta yapmam diyorum, bakalım.
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Uzun mesafe ilişkileri tam kızlara göre,sürekli konuşmadan ibaret.
sesu Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 İnsandan insana değişiyor o. 2. kez long distance deniyorum. Birinciden sonra ben de hayatta diyordum, şimdi bırak yıpranmayı kırılmaya teğet bile geçmedim. Et ete değecek konusu da doğrudur bir yere kadar ama burda tartışılacak şey değil şimdi sdf.
copry Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 telefonla konuşmaktan nefret eden bi insan olarak yapamam diyorum. ama büyük konuşmam
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 İlla sürekli telefonda konuşmana gerek yok uzaktasın diye ki. Kısıtlamaya girmeden becerebilen yapsın yani, böyle önyargılı yaklaşmayın. Benim tek derdim, bir yere gidecekse gittiğinde ben geldim diye bana haber versin, o kadar. Accuk raad olun agalar.
gecko Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Tenekeadam said: Uzun mesafe ilişkileri tam kızlara göre,sürekli konuşmadan ibaret. turkcell niye zengin sanıyorsunuz?
Queen Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Tenekeadam said: Uzun mesafe ilişkileri tam kızlara göre,sürekli konuşmadan ibaret. lan bu espri bi yerden çalıntı ama nerden bulamadım
Öne çıkan mesajlar