Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

acil yardım a ve görüşlere ihtiyacım var!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Uzun mesafe ilişkiler de yürüyor arkadaşlar, çok güzel kanıtlarını görüyorum ben çevremde. Ben de eskiden çoğunuzla aynı fikirdeydim ama bence uzun mesafe ilişki yaşayan insanların ilişkileri çok daha sağlam oluyo. Birbirinize güveniniz tamsa, yeterince seviyorsanız oluyo bi şekilde.

Bi de unutmadan sen çocuktan değil, kendinden şüphe ediyosun acaba seviyo muyum diye.
Mesaj tarihi:
Uzun mesafe mecbur kalınca yaşanır da, senin memleketin bi şehir, sevgilininki başka şehir; sen 3. bi şehirde okuyorken, sevgilin 4. bi şehirde okuyorsa... Çok zor. İlişki devam eder de çok yıpratıyor adamı. Yapılan fedakarlıklara değer mi değmez mi tartışılır.

Yapmam yapmam diyordum, hiç akıllıca değil diyordum.. 2 sene civarı yaşadım o işi. Sonra bitti. Bi daha hayatta yapmam diyorum, bakalım.
Mesaj tarihi:
İnsandan insana değişiyor o. 2. kez long distance deniyorum. Birinciden sonra ben de hayatta diyordum, şimdi bırak yıpranmayı kırılmaya teğet bile geçmedim.

Et ete değecek konusu da doğrudur bir yere kadar ama burda tartışılacak şey değil şimdi sdf.
Mesaj tarihi:
İlla sürekli telefonda konuşmana gerek yok uzaktasın diye ki. Kısıtlamaya girmeden becerebilen yapsın yani, böyle önyargılı yaklaşmayın. Benim tek derdim, bir yere gidecekse gittiğinde ben geldim diye bana haber versin, o kadar. Accuk raad olun agalar.
  • Yeni Oluştur...